tęsiam

QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 20, 12:51)
pasikeitusi, beda kad as jus erzinu savo pikdziugiskumu, o jus kandizojates. O man toks kaifas jus paerzint

Na lyg nieks is forumo neminejo, kad as kada nors buciau kazkam kandusi. Bet gal pradejau, is sono geriau matosi.

Neerzina. Liudina. Kazkaip viskas meslinai atrodo. Bet gal gerai. Ne uz ka nebesinori

Super as cia tikrai nieko nematau.

Na tik tiek kad galima kitus paerzinti. Tai toje vietoje sutinku. Galbut ir galima kaifa pajusti is to.

dabar galvoju, kad diskusija isties bergzdzia. Jeigu zmogus raso, kad smagu ridinetis tu zmoniu guolyje, tai gal ir tikrai smagu ir veza
O gal zmones nesureiksmina guolio kaip kazko seimyniskai sakralaus. Turbut ir nereti tokie atvejai kai diedai kazka parsivelka i seimynine lova. Arba moterys. idomu kokia butu statistika.

QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 20, 11:51)
O ką? "I was there ", gyvūnų pasaulyje natūralus dalykas. Tik ten daro patinai, kalės tik rujoja.
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 20, 12:28)
Leiskim moralistėms išsilieti. Tas pats per tą patį..
Kaip ir pati nieko naujo nepapasakoji

QUOTE(felisha @ 2015 11 20, 12:54)
Ir? Lyg ir neparasyta, kad supuveliu tema

Neistikimybe ir melas, jau ir taip savaime yra negrazus veiksmai antros puses atzvilgiu. Bet kazkas bent jau stengiasi patenkinti savo poreikius be antros puses zeminimo ir durninimo.
QUOTE(Nakviša @ 2015 11 20, 13:29)
O ką? "I was there ", gyvūnų pasaulyje natūralus dalykas. Tik ten daro patinai, kalės tik rujoja.
Jo. tavo pastebejimas taiklus.

QUOTE(Sky_ @ 2015 11 20, 11:16)
jei esi nors tiek blaivaus proto kad neplanuoji ateities, tai kam išvis apsunkini savo jausmus?
šitie santykiai mane "veža", dabar man to reikia, kas bus toliau nežinau

Bet gi oho, kad padave cia siandien
.
Off, na yra butu savininkai, maniskis pagunda susiskambina, pasiima rakta ir viskas, o po to paliekam sutartoj vietoj
. O jei pasidomesi... tai pamatysi koks tai verslas, butu istisiniai tinklai
. Mes buvom abu sokiruoti ir dar ju paklausa kokia
.

Off, na yra butu savininkai, maniskis pagunda susiskambina, pasiima rakta ir viskas, o po to paliekam sutartoj vietoj

tai taip verslas didžiulis ir tokių, kaip mes ne vienas ir ne du. Nebūtų poreikio - nebūtų pasiūlos
QUOTE(felisha @ 2015 11 20, 11:54)
mes kažkaip vengiam tos romantikos
Sky_, atsidaryk 10 temu pries tai bent ir pasiskaityk, nes isokai cia su kazkokia teisingum veliava

Brangioji, skaičiau 10, jei ne daugiau. Kaip kokią knygą vakarais. Kaip siaubo. Vis bandžiau suvokti, rasti pateisinimus. Labai nuoširdžiai bandžiau suprasti jūsų pusę, ir laukiau su lig kiekviena tema kažkokio finalo. Džiaugiausi už tas, kurios išlipo iš šitos mėsmalės.
Šiandien atsitiktinai landžiodama po sm prisiminiau šitą nuodėmių irštvą. Galvojau kas pasikėtė. Nepasikeitė niekas. Tik nauji veidai su tom pačiom istorijom. Myliu, noriu, negaliu.
Neteisiu aš jūsų, nes jūs pačios save nusiteisėt, nieko naujo nepasakysiu.
Bet esat įdomios man. Visi kitokie žmonės yra įdomūs. Visai nesvarbu gerąja ara blogąja prasme.
Galbūt tiesiog ir toliau bandysiu suprasti jus, nors tai jau už mano įsitikinimo ribų.
Gyvenimas mėgsta siurprizus.
QUOTE(Off @ 2015 11 20, 12:42)
šitie santykiai mane "veža", dabar man to reikia, kas bus toliau nežinau
tai taip verslas didžiulis ir tokių, kaip mes ne vienas ir ne du. Nebūtų poreikio - nebūtų pasiūlos

O kitokių extrymų susirasti kurie vežtų ir kurie nelipintų tau jokio statuso nėra?
QUOTE(Sky_ @ 2015 11 20, 13:52)
O kitokių extrymų susirasti kurie vežtų ir kurie nelipintų tau jokio statuso nėra?
nera.
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 11 20, 13:29)
dabar galvoju, kad diskusija isties bergzdzia. Jeigu zmogus raso, kad smagu ridinetis tu zmoniu guolyje, tai gal ir tikrai smagu ir veza
O gal zmones nesureiksmina guolio kaip kazko seimyniskai sakralaus. Turbut ir nereti tokie atvejai kai diedai kazka parsivelka i seimynine lova. Arba moterys. idomu kokia butu statistika.

Naivi jūs

Mane tai higiena šioje vietoje labiau jaudintų.. Ale komiškai gi gautųsi - atsiveda vyras meilužę, ir pradžiai puola patalus kedent, keist.. Ir po visko - vėl..

QUOTE(vilnera @ 2015 11 20, 13:08)
juokaujat

QUOTE(pasikeitusi @ 2015 11 20, 13:08)
nera.
Tai pilkas gyvenimas. Užuojauta toj vietoj.