Įkraunama...
Įkraunama...

Draugystė su „vedusiu“

Turiu geriausią draugą, kuris dar vis vedęs, bet su žmona negyvena jau 5 metus, nes ji gyvena su meilužiu. Jis turi dukrytę, kuri su mama gyvena kitame mieste, ji mano draugė. Aš išsiskyrus, turiu vaiką, kuris su draugu sutaria puikiai. Jau senokai su esame geriausi draugai, patikėjome net intymiausias paslaptis, kai sunku atsiremiame ir padedame vienas kitam. Visą tą laiką neperžengėme intymumo ribų, bet visai neseniai nesusilaikėme. Ir tai perėjo į rimtą draugystę. Jis žada skirtis, bet skambins tik sausio mėnesį. Galvoja apsigyventi kartu, bet bijo. Nori vaikų, bet vėliau (aš pati kol kas nenoriu). Nežinia kur tokie santykiai veda? Kaip Jums atrodo smile.gif ? Laukiu kritiško mąstymo smile.gif
Atsakyti
Nu nieko ypatingo, santykių pradžia ir tiek tik svarbu skyrybas susitvarkytų
Atsakyti
Aš jaučiu širdągraužį, nes dar draugė, tikisi, kad jis grįš į šeimą, nors ir su kitu gyvena, todėl tiek abejonių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tildė @ 2015 11 24, 14:40)
Aš jaučiu širdągraužį, nes dar draugė, tikisi, kad jis grįš į šeimą, nors ir su kitu gyvena, todėl tiek abejonių  unsure.gif

5 m gyvena su kitu ir tikisi, kad exas grįš? blink.gif
Atsakyti
Buvo susitikę, ir ji pareiškė, kad tikisi.
Atsakyti
QUOTE(Tildė @ 2015 11 24, 14:45)

Turėsi vyrą, bet neturėsi draugės.
Turėsi draugę, bet vyro neturėsi.

Ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2015 11 24, 17:45)
Turėsi vyrą, bet neturėsi draugės.
Turėsi draugę,  bet vyro neturėsi.

Ir viskas.

Draugystei su drauge ar taip, ar taip šakiai.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 11 24, 18:06)
Draugystei su drauge ar taip, ar taip šakiai.

Na jo,nebūna buvusių žmonų / vyrų.
Atsakyti
QUOTE(Tildė @ 2015 11 24, 14:45)

O ką jis apie tai mano?
Atsakyti
QUOTE(Tildė @ 2015 11 24, 14:40)
Aš jaučiu širdągraužį, nes dar draugė, tikisi, kad jis grįš į šeimą, nors ir su kitu gyvena, todėl tiek abejonių  unsure.gif

Del ko konkreciai jauciat sirdagrauzi? Kad visgi yra tikimybe,jog susitaikys ir tada paliks jus?
Ar kad drauge nori tureti ir vyra ir meiluzi?
g.gif
O siaip jus jau permiegojot su juo, tai koks skirtumas, ka ten kas pagalvos, o jei tikrai gera drauge, dar sekmes palinkes, pati juk jau susirado vyra, kaip klostysis taip klostysis tie santykiai, atsipalaidukit, ateities niekas nezino, jei bus abiem gerai tai ir busit kartu...

Bet kas idomiausia, jei ta drauge dabar pastotu nuo meiluzio itariuoficialus tevas butu jos oficialus vyars, ar jau istatymai pasikeite? Ko jie taip tempia su skirybom? g.gif
Atsakyti
na ko drauge tikisi perskaičiau (nors keista ta draugė ar kažko nedasakoma) g.gif
o ko jis tikisi nesiskirdamas 5 metus? na dbar tai ledai turėtų pajudėti, jis gi kitą moterį turi.
o dar klausimas o kodėls būtent sausi skambins? sąskaitos neturi ar telefoną kas atėmė? paskolinkit jam gi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2015 11 25, 08:30)
na ko drauge tikisi perskaičiau (nors keista ta draugė ar kažko nedasakoma) g.gif
o ko jis tikisi nesiskirdamas 5 metus? na dbar tai ledai turėtų pajudėti, jis gi kitą moterį turi.
o dar klausimas o kodėls būtent sausi skambins? sąskaitos neturi ar telefoną kas atėmė? paskolinkit jam gi smile.gif

drinks_cheers.gif
Matosi, akd vyriokas sitiek metu skirtis su zmona nenorejo, susigrazinimo iliuzijom gyveno. Kas is tokio, jei per 5 metus issiskirt negalejo, o dabar jau GAL skambins, GAL skirsis... SAUSI!!! O ko ne dabar? Ko ne anksciau?
Atsakyti