Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas, Graikijos sala

Balandzio men uz tokia suma galima ir viesbuti geresni, ir su All inclusive uzsisakyti ;)

Per booking.com tai pigiausias variantas :( per makaliu geresne kaina AII butu Miraluna,bet senesnese temose blogi atsiliepimai apie si viesbuti. Visada pati sunkiausia dalis yra kur gyventi, nes niekad nezinai : ar teks megautis  aplinka ar kantriai laukt kol pagaliau vaziuosi namo.

Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2019 01 03, 01:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fia" data-cid="72310169" data-time="1546457668"><div><p>Balandzio men uz tokia suma galima ir viesbuti geresni, ir su All inclusive uzsisakyti ;)

</p></div></blockquote><p></p><p>Per booking.com tai pigiausias variantas verysad.gif per makaliu geresne kaina AII butu Miraluna,bet senesnese temose blogi atsiliepimai apie si viesbuti. Visada pati sunkiausia dalis yra kur gyventi, nes niekad nezinai : ar teks megautis  aplinka ar kantriai laukt kol pagaliau vaziuosi namo.
</p>

Ziurekite per alpharooms ;)
Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2019 01 02, 22:01)
<p>Sveiki, keliam sparnus ir mes i Roda. 2019-04-13  patys pirkom bilietus tai patys ieskom viesbucio. Visada uzsakinedavau per booking, bet sykart visiskai nerandu nieko gero. Per kur dar uzsakot viesbucius? Kolkas ziurim Agla hotel su daliniu mait 679e visai seimai. Cia normali kaina? ir nesu tikra del vietos. Ar nebus triuksminga. Visai esu pasimetus ka rinktis (pirma karta keliaujam su vaikais 4m ir 1.5 m) galvoju kas gaunas pigiau viesbutis su maitinimu ar be maitinimo ir valgyt kavinese gal kasnors pakonsultuotumet?</p>


Žinokit kavinėse Rode tikrai nepigu,minimum 10 eur vienam pavalgymui...
Buvom rudenį,viešbutis pasitaikė prastokas (nerekomenduosiu) ,ale rasdavom ką prikimšti biggrin.gif
Aš skaičiuoju,kad be 15-20 eur/asm. niekaip neprasisuki per dieną maistui,čia valgant kavinėse,užtatai visada AI užsisakom.
Jei valgyti ne kavinėse,galima kažkiek pataupyti,bet man jau būtų ne atostogos,nes tektų gaminti...brrr wacko.gif
Išsinuomuokit auto,nepirkit ekskursijų (nebent laivu į Simi salą - tikrai verta ir nebrangu per vietinius ,apie 25 eur jei gerai pamenu). Eismas ne sezono metu nedidelis. Važiuoti nesudėtinga.
Pirmą kartą pati už vairo rudenį sėdau,kinkos drebėjo,ale koks kaifas buvo,kai nugalėjau baimes ir pasiekėm tikslus bigsmile.gif
Atsakyti

Na jau kaip ir nusprendziau, kad imsim AII tik dabar abu svarstytini viebuciu variantai yra egejo juros pusej. Skaitau temose, kad ji vejuotesne ir saltesne negu prie vidurzemio. Ar tikrai taip stipriai jaucias? Vaziuojam ir tai kaip i loterija su oru tai nesinoretu issirinkt dar ir salciausios vietos. Vienam straipsni rase, kad prie lindos temp. buna 2-4 laipsniais siltesne ne likusioj salos daly. Ar jauciasi tai?

Atsakyti

Žinokit kavinėse Rode tikrai nepigu,minimum 10 eur vienam pavalgymui...
Buvom rudenį,viešbutis pasitaikė prastokas (nerekomenduosiu) ,ale rasdavom ką prikimšti biggrin.gif
 bigsmile.gif

Vairuot nebijau ir masina imsim visai kelionei. O kokio nerekomenduojat gal as i ta pati ziuriu?

Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2019 01 04, 01:31)
<p>Na jau kaip ir nusprendziau, kad imsim AII tik dabar abu svarstytini viebuciu variantai yra egejo juros pusej. Skaitau temose, kad ji vejuotesne ir saltesne negu prie vidurzemio. Ar tikrai taip stipriai jaucias? Vaziuojam ir tai kaip i loterija su oru tai nesinoretu issirinkt dar ir salciausios vietos. Vienam straipsni rase, kad prie lindos temp. buna 2-4 laipsniais siltesne ne likusioj salos daly. Ar jauciasi tai?
</p>

Na taip, vidurzemio puseje yra truputi siltesne ir ramesne jura ;)
Atsakyti
dytea,
nezinau kuriomis datomis ziurite, bet apsvarstykite Evita resort 4*, balandziui drauge ziurejo 7naktim4asmenu seimai 35oeur su AI buvo, bet persigalvojo del oro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2019 01 04, 00:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rozinisgyvenimas" data-cid="72310843" data-time="1546516523"><div><p>Žinokit kavinėse Rode tikrai nepigu,minimum 10 eur vienam pavalgymui...
Buvom rudenį,viešbutis pasitaikė prastokas (nerekomenduosiu) ,ale rasdavom ką prikimšti vartotojo įkelta nuotrauka
 vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p></p><p>Vairuot nebijau ir masina imsim visai kelionei. O kokio nerekomenduojat gal as i ta pati ziuriu?
</p>


Viešb Olimpia Sun mūsų buvo.
Per ...niolika metų pirmą kartą taip prastai pataikėm .
Atsakyti

dytea,
nezinau kuriomis datomis ziurite, bet apsvarstykite Evita resort 4*, balandziui drauge ziurejo 7naktim4asmenu seimai 35oeur su AI buvo, bet persigalvojo del oro 4u.gif

 As si ziuriu, tik va, kad ta pakrante vejuotesne mane gasdina.

Atsakyti

Nusikalbejau, ziuriu kita ne evita. Panasus tie pavadinimai

Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2019 01 04, 17:09)
<p>Nusikalbejau, ziuriu kita ne evita. Panasus tie pavadinimai
</p>

Evita viesbutis toli nuo juros ;)
Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2019 01 04, 16:09)
<p>Nusikalbejau, ziuriu kita ne evita. Panasus tie pavadinimai
</p>



Pasidairykite hotelopia.com, quehoteles.com. Šiuose tinklapiuose nemokamas atšaukimas, geros kainos. Esu ne kartą abiejuose užsakinėjusi. Angliškų nesiūlau, nes dėl Brexit neaišku ar bepriims užsakymus.
P.s. Lindos, Lardos tikrai šilčiau, o su automobiliu pasieksit visa kita.

Ir Miraluna man asmeniškai visai tiko ir patiko. Normalios 3 žvaigždutės.
Atsakyti