Sveikos mamytės, prašau patarimo iš tikinčių ir pasitikinčių... Mano tema: "kurią meilę rinktis", jeigu tiksliau - "kurią bažnyčią rinktis", aš šiuo metu esu visiškame neapsisprendime.
Esu tikinti nuo vaikystės, dar močiutė pasakojo, kad labai anksti susidomėjau Dievuliu. Tikėjau ir paauglystėje, į bažnyčią nelaksčiau, bet melsdavausi, ypač jei yra koks nerimas ar baimė, visada ieškodavau Dievo paramos, užtarimo..
Ir štai dabar, brandžiame amžiuje, pradėjau lankyti Biblijos studijas suaugusiems. Pasisėmiau labai daug žinių, nes pati Biblijos skaityti nesiryžau, ten labai daug "kodų", tad labai smagu kai viskas yra išsamiai paaiškinama. Labiau pažinau Jėzų, tai dar labiau sustiprino pasitikėjimą Dievu.
Bet laikui bėgant ten išgirdau labai daug kritikos katalikų bažnyčiai. Neva ten daug neteisybės, nukrypimų nuo Biblijos, kad jų Krikštas yra netikras ir pan.. Pajutau spaudimą. Pakeisti bažnyčią. Kodėl? Man miela ir mano katalikų bažnyčia, su savo giesmėmis, psalmėmis, didybe, bet man patinka ir ši paprastoji bažnyčia, kurioje vyksta paprastos diskusijos apie Dievą, koncertai ir Biblijos studijos, kaip aš galiu rinktis vieną ir atsisakyti kitos..