Įkraunama...
Įkraunama...

Agresyvus kaimynas Rusija. Karai: Gruzija, Ukraina

Ne apie Lietuvos vidaus problemas.
Atsakyti
Sani, paaiskinkite, su kuo kariauja amerikieciai, jeigu Ukrainoje rusu kariuomenes nera? Ok, jeigu sakysite, kad remia pilietini kara, klausimas vel tas pats - prie ko cia karas su Rusija?
Del tu mokslininku... kiekvienas kaip zmogus gali saliskai simpatizuoti kuriai nors ideologijai. Visose tautose atsiranda isdavikiskai nusiteikusiu asmenu, nesvarbu jie mokslininkai ar traktoristai.
Kita vertus, as nemanau, kad amerikieciai kisasi i visus konfliktus tik is geros sirdies, jie atsirenka kas jiems naudinga ir manipuliuoja situacijomis. Taciau tai nepaneigia fakto, kad Rusija siuo metu yra ypac aktyvi salis - agresore.
Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2015 12 11, 10:47)
Sani, paaiskinkite, su kuo kariauja amerikieciai, jeigu Ukrainoje rusu kariuomenes nera? Ok, jeigu sakysite, kad remia pilietini kara, klausimas vel tas pats - prie ko cia karas su Rusija?
Del tu mokslininku... kiekvienas kaip zmogus gali saliskai simpatizuoti kuriai nors ideologijai. Visose tautose atsiranda isdavikiskai nusiteikusiu asmenu, nesvarbu jie mokslininkai ar traktoristai.
Kita vertus, as nemanau, kad amerikieciai kisasi i visus konfliktus tik is geros sirdies, jie atsirenka kas jiems naudinga ir manipuliuoja situacijomis. Taciau tai nepaneigia fakto, kad Rusija siuo metu yra ypac aktyvi salis - agresore.

Pirmiausia noreciau paklausti,kuo rementis sakot, kad Rusija agresore? g.gif
Kokia sali jie uzpuole?kolonizavo? paverge? okupavo? Turiu omeny apskutiniu metu g.gif
be reikalo as jauciu pradejau ta diskusija, jau paciai atsibodo tos pacios kalbos smile.gif Ar klausetes video? Koks jums isdavikas ir kokia asmenine nuomone? Jis pripazintas amerikieciu politikos mokslininkas , t.y. jei amerikeiciai jo nezubanino , nepasodino i kalejima tai vadinasi nemeluoja bent jau, ir ne tik savo nuomone reiskia smile.gif
Su kuo kariauja amerikieciai Ukrainoje? manau ir taip aisku bobmina zudo ukrainiecius ,rusus ten gyvenancius ir daugiausia civilius. Amerikos tikslas destabilizuoti Ukraina, ir tuo paciu Rusija, isivesti Nato karius ten. Jei paziuresit i zemelapi, kur yra Nato bazes, tai jos beveik supa Rusija is visu pusiu smile.gif JUk Jav net sukure Alkaida ir remia ISIS, del to ,kad destabilizuotu Rusija. Pilnai sutinku su situo mokslininnku ,kurio video anksciau idejau (George Friedman (born 1949) is an American political scientist and author. He was the founder, and former chief intelligence officer, financial overseer, and CEO of the private intelligence corporation STRATFOR.[1] He has authored several books, including The Next 100 Years, The Next Decade, America's Secret War, The Intelligence Edge, The Coming War With Japan and The Future of War.)
Jav nereikia sunaikinti Rusijos, tik reikia jos silpnos ir pavaldzios, reikia, kad Pasaulio bankas valdytu visas salis, Ukraina tik irankis. Ir ten dabar kariauja daug samdomu kareiviu is visu saliu taip pat ir lietuvos.
Oficialios Rusijos armijos ten nera, ka patvirtino ir tarptautiniaiiai stebetojai, galit rasti info internete. Nemanau, kad Rusija nesikisa, aisku, matomai remia sukilelius, nes visgi jiem tikrai nereikia Nato Ukrainoje, bet ne Rusija ten pradejo neramumus ir kara. Ukrainieciu valdzia, kaip ir Lietuvos beja, pardave savo tauta(nors ten beveik visi zydu kilmes, tai gal ir ne savo) ir matyt gauna kazkokia nauda is tokios situacijos. Juk 20 metu buvo ramu, kazkiap tai Rusijai netrukde Ukraina, bendraddarbiavo, tai kas atsitiko dabar?
Nori i EU Ukraina? Manot ja kas priims, kai tokia pas juos ekonomine sitacija? ir kai EU jau braska? ir ko i ta EU, vieni nuostoliai Lietuvai po istojimo. Ar ne geriau butu jiems bendradarbiauti su Rusija, kuri salia ir kurios rinka milzininska. Tik reiktu saziningos valdzios.
O siaip visose salyse tas pats scenarijus, kovos uz kazkokia mistine laisve ir paskui prisijungimas prie JAV ir EU , ir visiskas pavaldumas jiems, o eiliniams zmogeliams gyvenimas nesikeicia, daznai ir prasteja...Salys ,kurios buvo nepavaldzios ir neprasiskolinusios pasauliniam bankui veina po kitos naikinamos, tame tare ir Libija, Sirija...Ar pamastet kada kam visas beveik pasaulis skolingas tokias sumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sani*: 11 gruodžio 2015 - 22:17
Labai įdomus tekstas
http://www.nobelpriz...lecture_en.html (anglų k.)
http://www.nobelpriz...lecture_ry.html (rusų k.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 11 gruodžio 2015 - 22:05
QUOTE(*Sani* @ 2015 12 11, 21:51)
be reikalo as jauciu pradejau ta diskusija, jau paciai atsibodo tos pacios kalbos smile.gif

Gal kartais tamsta actaitė-Bartašiūnaitė esate g.gif Tiek visokio jovalo seniai kas berašė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darvina: 11 gruodžio 2015 - 22:07
QUOTE(darvina @ 2015 12 11, 22:02)
Gal kartais  tamsta actaitė-Bartašiūnaitė esate  g.gif Tiek visokio jovalo seniai kas berašė  doh.gif

O tamsta bent suprantat apie ka rasau? ir galit kazkaip diskutuoti ar tik siaip pasisaipyti sugebat, kai priturkstat argumentu? kas ziuriu Lietuvoje labai populiaru smile.gif
Ne neesu Bartasiunaite,ir neesu net jos gerbeja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sani*: 11 gruodžio 2015 - 22:22
QUOTE(*Sani* @ 2015 12 11, 22:20)
O tamsta bent suprantat apie ka rasau? ir galit kazkaip diskutuoti ar tik siaip pasisaipyti sugebat, kai priturkstat argumentu? kas ziuriu Lietuvoje labai populiaru  smile.gif
Ne neesu Bartasiunaite,ir neesu net jos gerbeja  smile.gif

Su tokiais tipažais, kurie įkrenta į temą it musė į kompotą ir pradeda vaidinti neva viską žinančios, temos senbuviai jau porą metų kaskart susiduria. Todėl jau nuo stiliaus ir retorikos matosi su kuo turime reikalą ir veltis į diskusiją net nesinori. Sutvarkykite pirmiausia info-jovalą savo makaulėje. Actaitės virusas jau nebemadingas, patikėkite bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2015 12 11, 22:51)
Pirmiausia noreciau paklausti,kuo rementis sakot, kad Rusija agresore?  g.gif
Kokia sali jie uzpuole?kolonizavo? paverge? okupavo?


o koks šaltinis jus tenkintų?
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2015 12 11, 21:51)
Jav nereikia sunaikinti Rusijos, tik reikia jos silpnos ir pavaldzios,


Dar niekad rusai taip blogai negyveno kaip valdant Obamai... biggrin.gif
(citatos autorius nezinomas)

Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 11, 22:01)


Ačiū už nuorodą!
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2015 12 11, 22:51)
1. Pirmiausia noreciau paklausti,kuo rementis sakot, kad Rusija agresore?  g.gif
Kokia sali jie uzpuole?kolonizavo? paverge? okupavo? Turiu omeny apskutiniu metu g.gif
be reikalo as jauciu pradejau ta diskusija, jau paciai atsibodo tos pacios kalbos smile.gif 2. Ar klausetes video? Koks jums isdavikas ir kokia asmenine nuomone? Jis pripazintas amerikieciu politikos mokslininkas , t.y. jei amerikeiciai jo nezubanino , nepasodino i kalejima tai vadinasi nemeluoja bent jau, ir ne tik savo nuomone reiskia smile.gif
3. Su kuo kariauja amerikieciai Ukrainoje? manau ir taip aisku bobmina zudo ukrainiecius ,rusus ten gyvenancius ir daugiausia civilius. Amerikos tikslas destabilizuoti Ukraina, ir tuo paciu Rusija, isivesti Nato karius ten. 4. Jei paziuresit i zemelapi, kur yra Nato bazes, tai jos beveik supa Rusija is visu pusiu smile.gif JUk Jav net sukure Alkaida ir remia ISIS, del to ,kad destabilizuotu Rusija. Pilnai sutinku su situo mokslininnku ,kurio video anksciau idejau (George Friedman (born 1949) is an American political scientist and author. He was the founder, and former chief intelligence officer, financial overseer, and CEO of the private intelligence corporation STRATFOR.[1] He has authored several books, including The Next 100 Years, The Next Decade, America's Secret War, The Intelligence Edge, The Coming War With Japan and The Future of War.)
5. Jav nereikia sunaikinti Rusijos, tik reikia jos silpnos ir pavaldzios, reikia, kad Pasaulio bankas valdytu visas salis, Ukraina tik irankis. Ir ten dabar kariauja daug samdomu kareiviu is visu saliu taip pat ir lietuvos.
6. Oficialios Rusijos armijos ten nera, ka patvirtino ir tarptautiniaiiai stebetojai, galit rasti info internete. Nemanau, kad Rusija nesikisa, aisku, matomai remia sukilelius, nes visgi jiem tikrai nereikia Nato Ukrainoje, bet ne Rusija ten pradejo neramumus ir kara. 7. Ukrainieciu valdzia, kaip ir Lietuvos beja, pardave savo tauta(nors ten beveik visi zydu kilmes, tai gal ir ne savo) ir matyt gauna kazkokia nauda is tokios situacijos. Juk 20 metu buvo ramu, kazkiap tai Rusijai netrukde Ukraina, bendraddarbiavo, tai kas atsitiko dabar?
8. Nori i EU Ukraina? Manot ja kas priims, kai tokia pas juos ekonomine sitacija? ir kai EU jau braska? ir ko i ta EU, vieni nuostoliai Lietuvai po istojimo. 9. Ar ne geriau butu jiems bendradarbiauti su Rusija, kuri salia ir kurios rinka milzininska. Tik reiktu saziningos valdzios.
O siaip visose salyse tas pats scenarijus, kovos uz kazkokia mistine laisve ir paskui prisijungimas prie JAV ir EU , ir visiskas pavaldumas jiems, o eiliniams zmogeliams gyvenimas nesikeicia, daznai ir prasteja...Salys ,kurios buvo nepavaldzios ir 10. neprasiskolinusios pasauliniam bankui veina po kitos naikinamos, tame tare ir Libija, Sirija...Ar pamastet kada kam visas beveik pasaulis skolingas tokias sumas?

1. Faktais. Negi neigsite faktą, kad Rusija aneksavo Krymą, apginklavo Donecko ir Lugansko teroristus, kariavo su Gruzija, laiko savo karius Pietų Osetijoje.
2. Friedman'o? Truputį paklausiau, ir ką? Kai kurios jo įžvalgos įdomios, tik tiek.
Nematuokite demokratinio pasaulio pagal Rusiją, ir jei Rusija savo politinius oponentus žudo, arba, geriausiu atveju, įkalina, tai demokratiniame pasaulyje kiekvienas turi teisę turėti savo nuomonę ir ją reikšti.
3. Jūs matėte amerikiečius kareivius kariaujančius Ukrainoje? Pateikite, prašau, faktus.
4. Tai kad Rusija, kokia ji yra dabar, ir kelia didžiausią grėsmę pasaulio stabilumui.
5. lotuliukas.gif Pasaulio banko akcininkais yra 188 šalių, įskaitant ir Rusiją (o taip pat ir Lietuvą)
6. Taip, oficialiai kariuomenės nėra, bet "Bukai" ir "Gradai gi ne supermarketuose pirkti, o buriatų ir čečėnų tiek, kiek jų matome tarp teroristų, Ukrainoje iki tol negyveno.
7. Kokią valdžią išsirinko, tokią ir turi, kaip ir mes, lietuviai. Ir ukrainiečiams bei mums spręsti, gera ta valdžia ar bloga, ne Rusijai ir rusofašistams. Juo labiau ne rusofašistams spręsti apie žmogų pagal jo tautybę.
8. Ko nori Ukrainos tauta, spręsti jai, ne Rusijai ir rusofašistams. O sprendimą dėl galimo Ukrainos priėmimo priims ES (taigi, ir Lietuva), o ne Rusija.
9. Matėm, kuo "draugystės" su Rusija pasibaigė Ukrainai. Negi to paties linkite ir Lietuvai?
10. Pasaulio banko Lietuvoje finansuoti projektai, visi užbaigti: http://www.worldbank...exact=Lithuania
Lietuva, Jūsų žiniai, seniai iš Pasaulio banko, kaip ir iš Europos rekonstrukcijos ir plėtros banko nebesiskolina, nes gali skolintis kitur, pigiau ir geresnėmis sąlygomis.
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2015 12 11, 21:51)
Pirmiausia noreciau paklausti,kuo rementis sakot, kad Rusija agresore?  g.gif Oficialios Rusijos armijos ten nera, ka patvirtino ir tarptautiniaiiai stebetojai, galit rasti info internete.

Nori i EU Ukraina? Manot ja kas priims, kai tokia pas juos ekonomine sitacija? ir kai EU jau braska? ir ko i ta EU, vieni nuostoliai Lietuvai po istojimo. Ar ne geriau butu jiems bendradarbiauti su Rusija, kuri salia ir kurios rinka milzininska.

Kvailių logika. Jei kariaujamas nepaskelbtas karas, reiškia karo nėra, nesvarbu kad apie 10 tūkstančių žuvusių, kad milijonas išsikraustė iš savo gyvenamųjų vietų. Juk karas tai nepaskelbtas. Nesvarbu, kad rusija prisižadėjo laikytis tam tikrų susitarimų teritorijoje, kurioje oficialiai ji nekariauja.

O čia trumpai aiškiai nurodėte, kurių galų visa košė užvirta. Užsimanė Ukraina elgtis taip, kaip jai geriau. Bet atsiranda tokių 'Sani" , kuri žino geriau su kuo Ukraina turi planuoti savo ateitį. Rūpinkitės savais reikalais, nes teks atsakyti už tokias šlykštynes, kurias esate prirašiusi.


QUOTE(*Sani* @ 2015 12 11, 22:20)
Ne neesu Bartasiunaite,ir neesu net )

nesate. bartašiūnaitė tokių rusams būdingų klaidų savoje rašliavoje nedaro.
Atsakyti
QUOTE
,* bet ne Rusija ten pradejo neramumus ir kara.


** Ukrainieciu valdzia, kaip ir Lietuvos beja, pardave savo tauta(nors ten beveik visi zydu kilmes, tai gal ir ne savo)


*Ajo, krymą Amerikonai okupavo, o Girkinas nuo gimimo Ukrainos pielietis ir ne ruskių saugumietis.

** hah.gif hah.gif Ponia tęsi fašistų politiką? - skirstai žmones pagal tautybę ir 'žydai a priori kalti". Čia Hitlerio citata, ne Nelsono Mandelos ir ne Motinos Teresės. Fašistė kaltina kitus fašizmu.


QUOTE(Ašaka @ 2015 12 12, 11:36)
. Juo labiau ne rusofašistams spręsti apie žmogų pagal jo tautybę.


nu ne, jie kovotojai prieš fašizmą hah.gif hah.gif ir jimes nieko tokio, kad per prezidento rinkimus žydas iš Odesos gavo daugiau balų nei Dešiniojo sektoriaus atstovas - vis tiek ukrainiečiai fašistai...
Atsakyti