Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs kūno plaukuotumas

Sveiki, ieškojau tokios temos, bet niekur nesuradau. Taigi, susidūriau su tokia problema.
Pas mane jau nuo paauglystės pradėjo augti plaukai, ten kur moterims neturėtų. Bėgant metams plaukuotumas vis plečiasi. Labiausiai kompleksuoju dėl veido srities. Pas mane ant smakro auga tamsus plaukai, atsiranda jau ir tamsūs ūsiukai. Smakro srityje pešioju su pincetu, o ūsiukus pakerpu su žirklėmis, nes bijau, kad jie dar labiau neišryškėtų.
Su kuo pasikalbėti šia tema neturiu, nes man yra gėda (artimų draugių neturiu). Galvoju, kad reiktų apsilankyti jau pas gydytoją, bet nežinau pas kokį. Gal kas nors galit ka patarti? Gal kam yra tokia problema? Jau nebežinau ką daryti... unsure.gif
Atsakyti
Sveika,

Gerai kad yra SM forumas drinks_cheers.gif Reiktų pasitikrinti hormonus. Bėda tik kad jų daug, o tyrimai dažniausiai mokami. Apsilankyti gali pas šeimos gydytoją, endokrinologą, dermatologą ir ginekologą. Geriausiai turbūt būtų eiti pas šeimos gydytoją kad duotų siuntimą pas endo. Endokrinologas turi daugiausiai galių nemokamai hormonus ištirt lotuliukas.gif

Gali būti ir paveldėta.
Atsakyti
Padidėjęs veido plaukuotumas
o čia baigta tema Padidėjęs plaukuotumas
Atsakyti
tik jau nekarpyk žirklėm ir nepešiok pincetu. reikia vašku depiliuot. bent jau įsigyk vaško pleistriukų veido sričiai ir nusidepiliuok, jei neturi galimybės pas kosmetologę nueit.
o šiaip reikia kreiptis į endokrinologą. bet būna moterų, kurios tiesiog yra tokio tamsoko gymio ir matosi tie jų veido plaukai. arba genetiškai paveldėtas padidintas plaukuotumas. todėl nereikia per daug gasdintis, nors išsitirti būtina.
Atsakyti