Vistiena su ananasais, burokeliu su jautienos farso kukuliais sriuba, zele su konservuotais persikais
Burokėlių sriuba su rūkytos vištienos sparneliais bei pikantiškos sluoksniuotos mielinės tešlos juostelės prie sriubos.
QUOTE(AJIRA @ 2016 01 24, 20:38)
..., zele su konservuotais persikais


kiaulienos ispiovos kepsneliai su pievagrybiu padazu, keptos bulves, tarkuotos morkos-obuoliai su majonezu
QUOTE(AJIRA @ 2016 01 25, 12:03)
kiaulienos ispiovos kepsneliai su pievagrybiu padazu, keptos bulves, tarkuotos morkos-obuoliai su majonezu
Gal telepatija pas mus?

Šaltibarščiai su bulvių koše+naminių spirgučių padažu, vištienos kumpelių šašlykas+ta pati košė arba duona+kons.daržovės
QUOTE(pašnekutė @ 2016 01 25, 12:12)
Gal telepatija pas mus?
Darysiu velingtono "repeticiją". Kiaulienos išpjova, pievagrybiai ten irgi dalyvauja.

panasu

Vakar kepta vištiena su bulvėmis ir obuoliais, šiandiena naminis buljonas ir naminiai ceburekai (su mėsa ir varške).
Naturalus vistienos sultinys su makaroniukais. Spagetti su Bolognese padazu. Sokoladinio pudingo ir manu koses sluoksniuotas desertas taurese.
QUOTE(Renata123 @ 2016 01 25, 15:43)
*Spagetti su Bolognese padazu.
Sokoladinio pudingo ir manu koses sluoksniuotas desertas taurese.
Sokoladinio pudingo ir manu koses sluoksniuotas desertas taurese.
*Mano rytdienos planas

Domina deserto receptas

Orkaitėje troškinti mėsos tefteliai su padažu bei keptos skiltelėmis įpjautos bulvės su žolėlėmis.
QUOTE(gaily @ 2016 01 25, 17:00)
Desertas labai "simple".
Pudingo ir manu koses desertas
Ingredientai (6 stiklinaitems):
2 pak. sokoladinio pudingo milteliu su cukrumi
4 v.s. manu kruopu
2 v.s. cukraus
1.5 l pieno
keli lasai vaniles esencijos
papuosimui: kapoti lazdynu riesutai, sokoladines drozles ar pan.
2 pak. sokoladinio pudingo isvirti 1 l pieno, pagal intsrukcijas ant pakelio. Puse isvirto pudingo is karto sudeti i stiklines, kita puse - atideti i sona.
Kitame puode uzvirinti 0.5 l pieno su manu kruopomis, cukrumi ir vaniles esencija. Nuo uzvirimo virti 5 min. ant mazos kaitros nuolat maisant, kad kose neprisviltu.
Isvirta kose sudeti i stiklines, ant pirmo sluoksnio sokoladinio pudingo. Ant koses supilstyti likusi pudinga.
Papuosti pagal nora.
Galima valgyti dar silta, bet ir is saldytuvo yra labai skanus.
Mano komentaras:
1. Mano turimo pudingo milteliai buvo be cukraus, tad pridejau 2 - 3 v.s.
2. Man gavosi 4 dideles desertines taures (jei pamenu gerai, tai taures turis ~460 ml).
3. Naudojau vanilini cukru.
