Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Vistiena su ananasais, burokeliu su jautienos farso kukuliais sriuba, zele su konservuotais persikais
Atsakyti
Burokėlių sriuba su rūkytos vištienos sparneliais bei pikantiškos sluoksniuotos mielinės tešlos juostelės prie sriubos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 24 sausio 2016 - 19:58
QUOTE(AJIRA @ 2016 01 24, 20:38)
..., zele su konservuotais persikais

biggrin.gif O dar pas mus šiandien - žele be persikų, biggrin.gif kisielius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 24 sausio 2016 - 21:20
kiaulienos ispiovos kepsneliai su pievagrybiu padazu, keptos bulves, tarkuotos morkos-obuoliai su majonezu
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 01 25, 12:03)
kiaulienos ispiovos kepsneliai su pievagrybiu padazu, keptos bulves, tarkuotos morkos-obuoliai su majonezu

Gal telepatija pas mus? biggrin.gif Darysiu velingtono "repeticiją". Kiaulienos išpjova, pievagrybiai ten irgi dalyvauja.
Atsakyti
Šaltibarščiai su bulvių koše+naminių spirgučių padažu, vištienos kumpelių šašlykas+ta pati košė arba duona+kons.daržovės
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 01 25, 12:12)
Gal telepatija pas mus?  biggrin.gif  Darysiu velingtono "repeticiją". Kiaulienos išpjova, pievagrybiai ten irgi dalyvauja.

panasu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vakar kepta vištiena su bulvėmis ir obuoliais, šiandiena naminis buljonas ir naminiai ceburekai (su mėsa ir varške).
Atsakyti
Naturalus vistienos sultinys su makaroniukais. Spagetti su Bolognese padazu. Sokoladinio pudingo ir manu koses sluoksniuotas desertas taurese.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 01 25, 15:43)
*Spagetti su Bolognese padazu.

Sokoladinio pudingo ir manu koses sluoksniuotas desertas taurese.

*Mano rytdienos planas biggrin.gif tik padažas iš maggi idea. Ir pikantiškos salotos ant krekerių.

Domina deserto receptas smile.gif
Atsakyti
Orkaitėje troškinti mėsos tefteliai su padažu bei keptos skiltelėmis įpjautos bulvės su žolėlėmis.
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2016 01 25, 17:00)
Domina deserto receptas smile.gif

Desertas labai "simple".

Pudingo ir manu koses desertas

Ingredientai (6 stiklinaitems):
2 pak. sokoladinio pudingo milteliu su cukrumi
4 v.s. manu kruopu
2 v.s. cukraus
1.5 l pieno
keli lasai vaniles esencijos
papuosimui: kapoti lazdynu riesutai, sokoladines drozles ar pan.

2 pak. sokoladinio pudingo isvirti 1 l pieno, pagal intsrukcijas ant pakelio. Puse isvirto pudingo is karto sudeti i stiklines, kita puse - atideti i sona.
Kitame puode uzvirinti 0.5 l pieno su manu kruopomis, cukrumi ir vaniles esencija. Nuo uzvirimo virti 5 min. ant mazos kaitros nuolat maisant, kad kose neprisviltu.
Isvirta kose sudeti i stiklines, ant pirmo sluoksnio sokoladinio pudingo. Ant koses supilstyti likusi pudinga.
Papuosti pagal nora.
Galima valgyti dar silta, bet ir is saldytuvo yra labai skanus.

Mano komentaras:
1. Mano turimo pudingo milteliai buvo be cukraus, tad pridejau 2 - 3 v.s.
2. Man gavosi 4 dideles desertines taures (jei pamenu gerai, tai taures turis ~460 ml).
3. Naudojau vanilini cukru.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 25 sausio 2016 - 23:10