QUOTE(korespond @ 2016 04 07, 18:39)
Gali, ir dar kaip gali.
Jau esu rašiusi, tai pasikartosiu, kad prieš kažkiek metų buvo toks internetinis puslapis www. rūgštingumas.lt. , ten konsultuodavo gydytojas virškinimo ir GERL klausimais. Buvau ten uždavusi klausimą, ką valgyti pusryčiams? Tai ten man ir atsakė, kad košė yra skrandžiui sunkus maistas. Jei jums pakilo rūgštis, reiškias jums netinka. Košė ilgai virškinamas maistas, ir kuo ji ilgiau skrandyje, tuo daugiau gaminasi to, kas ją apdirba - rūgšties. Aš per paūmėjimą beveik košių nevalgau, tik spelta manus. Nors manai draudžiami, bet spelta kas kita. Žinoma tik retais atvejais.
Ši liga turi tendenciją tikrinti kiek mes kantrios, ji sunkiai pasiduoda gydymui, todėl svarbiausia nepanikuoti. Ji tikrai atsitrauks, tik reikia prakentėti tą sunkų momentą. O kada nežinote ką valgyti, pusryčiams?
Papildyta:
denaxa, o tą padarytą alijošiaus-medaus- balzamo vaistą laikai šaldytuve?

Ši liga turi tendenciją tikrinti kiek mes kantrios, ji sunkiai pasiduoda gydymui, todėl svarbiausia nepanikuoti. Ji tikrai atsitrauks, tik reikia prakentėti tą sunkų momentą. O kada nežinote ką valgyti, pusryčiams?
Papildyta:
denaxa, o tą padarytą alijošiaus-medaus- balzamo vaistą laikai šaldytuve?
Ačiū už atsakymą dėl kruopų

Aga, su pusryčiais man sunkiausia.. Kiaušiniai netinka, kruopos, panašu, irgi... Varškė, kaip ir visi kiti pieniški produktai, irgi išbraukti...
Su pietumis tai kaip ir viskas gerai. Dažniausiai darau įvairius troškinius su mėsyte ir daržovėmis. Vakarienei, kas lieka nuo pietų..
Beje, dar atradau, kad labai tinka ta saldasriubė man. Į katilą pripjaustau obuolių, pridedu razinų įvairių rūšių, džiovintų slyvų, džiovintų abrikosų, kai užverda, makaroniukų įvairiausių dar įmetu (dabar atradau dar tuos pilno grūdo) ir pabaigoje krakmolo, ištirpinto šaltame vandenyje, įpilu. Tai labai gerai ta tokia sriubytė - kisielius, visą dieną valgau gurkšnodama
