Įkraunama...
Įkraunama...

"Mūsų pėdutės" netoli Perkūnkiemio

Sveikos,

Galbūt čia yra mamyčių, jau apsilankiusių naujame darželyje "Mūsų pėdutės" netoli Perkūnkiemio (Antežeriuose) ar užsiregistravusių lankyti?? Mes su mažąja buvom nuvykusios apsižiūrėti, labai mums patogi vieta (gyvename Pašilaičiuose), o ir darželio patalpos jaukios, didelis uždaras kiemas. Darželis, kiek supratau, dar nedirba, bet žada atsidaryti vasario pradžioje. Ketiname registruotis ten, tad būtų įdomu susipažinti su jau užsiregistravusiais tėveliais smile.gif

Atsakyti
Laba smile.gif

Ir mane domina šis darželis smile.gif Jei tik kas turėsite kokiù pastebėjimù, prašau, pasidalinkite 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal jau yra lankančių ir galėtų pasidalinti įspūdžiais? 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa7: 27 gruodžio 2016 - 14:03
Ir man labai įdomu būtų išgirsti apie šį darželį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2017 01 13, 10:50)
Ir man labai įdomu būtų išgirsti apie šį darželį smile.gif


Sveikos smile.gif mes gavome valstybinį darželį (stebuklas), bet kaip variantą svarstėm ir Mūsų pėdutes. Kaimynų sūnus (2,5 metuku) lanko šį darželį, jie patenkinti.
Atsakyti

Musu sunus lanko si darzeli. Esame labai patenkinti. Puikios aukletojos, ugdymas, papildomi uzsiemimai vaikuciams (muzikos, sporto ir etnografijos mokytojai). Vaikas tampa savarankiskas, ismoksta nauju dalyku darzelyje. Aukletojos su vaikais daro daug ivairiu darbeliu smulkiajai motorikai lavinti.

Vaiko adaptacija nebuvo lengva, ir siame etape labai padejo darzelio vadoves (psichologes). Su ramia sirdimi paliekame vaika ir esame tikri, kad jis gauna puikia prieziura. Lankome darzeli beveik pusmeti ir viskas puiku, neturime jokiu pastabu. 

Rinkausi tarp keliu darzelyje Gineitiskese/Antezeriuose, ir dziaugiuosi puikiu pasirinkimu.

Atsakyti