Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 36

QUOTE(mintas @ 2016 03 11, 20:44)
Tegul vėliau beskaitantys žmonės susidaro teisingą vaizdą apie forumo dalyvius wink.gif.

Ir kokia ta teisinga nuomonė?
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2016 03 11, 20:44)
Tegul vėliau beskaitantys žmonės susidaro teisingą vaizdą apie forumo dalyvius wink.gif.

Idėja gera. Naujoje temoje (šios liko tik vienas lapas) galėtų būti įgyvendinta pirmoje žinutė. Senbuviai galėtų prisistatyti, nurodydami savo name panaudotus sprendimus (pvz., I aukšto namas, prie Kauno, plokštuminiai pamatai, liktiniai klojiniai, plokščias stogas, ŠS, ŽŠ, sertifikuota A++, www.manoblogas .lt ir pan.).

Nes per savaitę 20 puslapių prirašėt, kur didesnė pusė jų bmv ir avensis, prizai ir barankų skylės.
Jūsų VISŲ patirtis ir žinios svarbios. NESIPYKIT. 4u.gif

Norit kažką išsakyti vienas kitam, neterškit temos, tam yra až.
Atsakyti
QUOTE(Juozelija @ 2016 03 11, 21:49)
Jūsų VISŲ patirtis ir žinios svarbios. NESIPYKIT.  4u.gif

Norit kažką išsakyti vienas kitam, neterškit temos, tam yra až.

Man dėl to ir yra skaudžiausia, kad parašiau tiesą: beveik neįmanoma ir labai sunku iš blogai dirbusių firmų išsireikalauti grąžinti pinigus, taisyti broką ir t.t. O čia Arkava pasako: dėk projektą ir liepk iš stalčiaus traukti pinigus. Jei nors vienas žinotumėte, kiek esu vargo kelių nuėjęs dėl kai kurių dalykų ir vis tiek esu tik pusiaukelėje, tai taip nekalbėtumėte. Labai sunku Lietuvoje išsireikalauti statybos darbų kokybės, o už prastus darbus kompensacijų ar broko taisymo.

O kai kas pasako dviem žodžiais: dėk projektą ant stalo ir prašyk pinigų. Absurdas. Visiškas. Greičiausiai žmogus su tuo net nėra susiduręs. O tada dar išlenda Mintas ir aiškina, kad aš pirmas pradedu. Vėliau pristato velnio advokas Biesas ir jo pakalikė Oksančikė. Visa puokštė. Žmonėms sakau atvirai, o kai kas labai mėgsta kąsti. Tegul kandžiojasi, kai kam greitai grįš bumerangu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 11 kovo 2016 - 22:18
QUOTE(cibulis @ 2016 03 11, 20:58)
Man dėl to ir yra skaudžiausia, kad parašiau tiesą: beveik neįmanoma ir labai sunku iš blogai dirbusių firmų išsireikalauti grąžinti pinigus, taisyti broką ir t.t. O čia Arkava pasako: dėk projektą ir liepk iš stalčiaus traukti pinigus.




Vėl aš cia ziuriu prisimenamas smile.gif
Blogai, kai supranti tiesmukai ir dar cituot nesugebi.
Pinigu as neminėjau- kompensacija. Ji gali būt ivairiu formu. Kad ir moralinė, nes pats grindu proj salyginai pigus, tik jo klaidos - brangios...
As pvz. kaip kompensacija gavau g/ k plokstes visoms luboms.
Tai tiek
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 03 11, 22:16)
Pinigu as neminėjau- kompensacija. Ji gali būt ivairiu formu. Kad ir moralinė

Čia jau visai nukrypai į lankas. Pats pasižiūrėk į savo citatą. Stalčiuje niekas nelaiko moralinių kompensacijų ir dar toliau kalbi apie architektų civilinę atsakomybę, todėl aš teisingai supratau tavo mintį: šiuo atveju kalba buvo apie materialą kompensaciją, pvz., pinigus. Ir moralinė kompensacija tikrai nepadėtų 99,99 proc. Todėl vartyk toliau. Ir antras dalykas: toje žinutėje buvo labai aiškiai pasakyta: dėk projektą ir gauk kompensaciją. Taip nebūna ir dėl tų kompensacijų (net ir moralinių) reikia įdėti labai daug darbo (pažiūrėk filmą Sensaciją, aš kaip tik šiandieną buvau, pamatysi, kiek darbo reikia įdėti tokiuose reikaluose). Aš tau tai iš karto pasakiau, bet visokie advokatai viską suvertė ir kilo visas tas širšalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 11 kovo 2016 - 22:32
QUOTE(cibulis @ 2016 03 11, 21:23)
Čia jau visai nukrypai į lankas. Pats pasižiūrėk į savo citatą. Stalčiuje niekas nelaiko moralinių kompensacijų ir dar toliau kalbi apie architektų civilinę atsakomybę, todėl aš teisingai supratau tavo mintį: šiuo atveju kalba buvo apie materialą kompensaciją, pvz., pinigus. Ir moralinė kompensacija tikrai nepadėtų 99,99 proc. Todėl vartyk toliau. Ir antras dalykas: toje žinutėje buvo labai aiškiai pasakyta: dėk projektą ir gauk kompensaciją. Taip nebūna ir dėl tų kompensacijų (net ir moralinių) reikia įdėti labai daug darbo. Aš tau tai iš karto pasakiau, bet visokie advokatai viską suvertė ir kilo visas tas širšalas.


doh.gif as pasakiau, kaip man buvo, kompensavo medziagomis( aisku ne iš stalciaus). biggrin.gif nereikėjo jokiu advokatu, atvaziavo, pamatė, net ne ekspertizavo. Zmogiškai pasiūlė kompensuot, nes grąžint jau negalėjau
Bet kad jau nesusikalbam, tiek to...
Kaip su pliku pešiotis...
Lyg filologas, bet daugiau žodžio reikšmių nežinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 03 11, 22:31)
Bet kad jau nesusikalbam, tiek to...
Kaip su pliku pešiotis...
Lyg filologas, bet daugiau žodžio reikšmių nežinai   lotuliukas.gif

Painioji viską nuo plikės iki kojinių. Ir aš turiu pavyzdžių, kur man daug ir labai daug kompensavo. Pvz., trūko 0,5 kv. metro mozaikos plytelių. Užsakiau, pagamino atvežė. Spalvos labiau nei akivaizdžiai skiriasi. Tai gamykla man dabar specialiai ir nemokamai pagamins 2 kv. metrus tokių plytelių (nors reikia tik 0,5, galėsiu visą sieną naujai perklijuoti, jei kam reikia galiu likutį parduoti). Jei įdomu, tai kvadrato kaina - 120 eurų (o jei dar pasakyčiau, kad tokių plytelių klijavimas kainuoja 65 eurus, glaistas, klijai ir t.t., t.y. kvadratas išeina apie 200 eurus ir kad jas sugebėjo ir norėjo klijuoti vos ne dešimtas meistras, tai nemiegosi iki joninių).

Bet yra krūva firmų, kurios jokiu būdu neprisipažįsta pridariusios broko ir nenori važiuoti jo taisyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 11 kovo 2016 - 22:42
QUOTE(cibulis @ 2016 03 11, 21:58)
Man dėl to ir yra skaudžiausia


Radai naujoką, kurio dar neapdrabstei purvais, ir apsidžiaugiai galys pasiguosti. Nevaryk ant kitų žmonių ir guostis nereikės.

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 03 11, 21:37)
Jei įdomu, tai kvadrato kaina - 120 eurų (o jei dar pasakyčiau, kad tokių plytelių klijavimas kainuoja 65 eurus, glaistas, klijai ir t.t., t.y. kvadratas išeina apie 200 eurus, tai nemiegosi iki joninių).

Bet yra krūva firmų, kurios jokiu būdu neprisipažįsta pridariusios broko ir nenori važiuoti jo taisyti.


Ne, neidomu. Mano plytelės 10-12e, klijavau patc, todel pigiai. biggrin.gif .
As jas jsu pamiršau, nes reikia gyvent... svarbu stogas ant galvos ir šiltos grindys.
P.s. del viso pikto pasijimsiu migdomųjų.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2016 03 11, 22:42)
Radai naujoką, kurio dar neapdrabstei purvais, ir apsidžiaugiai galys pasiguosti. Nevaryk ant kitų žmonių ir guostis nereikės.

Nieko aš nevarau. Patys vakar su Arkava pradėjot, bet kur tau visada teisus, viską žinantis, niekada neklystantis ir šilčiausią namą Šiaurės Europoje pasistatęs Mintas prisipažins. Leninas, Šiaurės Korėjos diktatorius ir Mintas niekada neklysta.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti