Įkraunama...
Įkraunama...

KAČIUKO DOKUMENTAI

QUOTE(Stebukle @ 2016 01 26, 22:24)
Ir dar... jei norit kad jusu pasirinktas gyvunas butu be kraujomaisos, tai tuose dokumentuose neturetu kartotis tokie pat vardai.

Tik ar labai jau daug tokių ras? g.gif schmoll.gif Nebent naujuose veislynuose, kur pirmos vados. Tik nesuprantu kam čia gąsdint ta kraujomaiša (inbridingu). Tie kačiukai ką, protiškai būna atsilikę, su sveikata turi problemų, ar šiaip negražūs?
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2016 01 27, 12:22)
Tik ar labai jau daug tokių ras?  g.gif  schmoll.gif Nebent naujuose veislynuose, kur pirmos vados. Tik nesuprantu kam čia gąsdint ta kraujomaiša (inbridingu). Tie kačiukai ką, protiškai būna atsilikę, su sveikata turi problemų, ar šiaip negražūs?

Tai, kad inbreeding'as kaip tik senuose, jau laiko patikrintuose veislynuose dažniau pasireiškiantis dalykas, nes tarkim turi nuostabų katiną išveistą per ''n'' metų ir vadų, nori tokio pat, tai ir išbandai tą vadinamą kraujomaišą, kai žinios jau pakankamai gilios apie galimas rizikas ir prisiimi visą atsakomybę jei kas nors bus ne taip kaip tikėjaisi ''klonavimo'' metu smile.gif Dėl paskutinio teiginio, tai inbreeding'as tikrai gali turėti įvairių pasekmių... smile.gif
Atsakyti
Toma, tai aš ir rašiau, kad be inbridingo gali rasti tik naujuose veislynuose. drinks_cheers.gif
Aišku, inbridinginiuose kačiukuose gali išlipt visko. Bet ne ką mažiau gali išlipti ir negiminingų kačių poroje. Nors... Gali ir neišlipti cool.gif Pačios gi žinot kaip sakoma "negula kraujai".
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2016 01 28, 08:12)
Toma, tai aš ir rašiau, kad be inbridingo gali rasti tik naujuose veislynuose.  drinks_cheers.gif
Aišku, inbridinginiuose kačiukuose gali išlipt visko. Bet ne ką mažiau gali išlipti ir negiminingų kačių poroje. Nors... Gali ir neišlipti  cool.gif Pačios gi žinot kaip sakoma "negula kraujai".

Aišku, ne taip supratau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2016 01 27, 12:22)
Tik ar labai jau daug tokių ras?  g.gif  schmoll.gif Nebent naujuose veislynuose, kur pirmos vados. Tik nesuprantu kam čia gąsdint ta kraujomaiša (inbridingu). Tie kačiukai ką, protiškai būna atsilikę, su sveikata turi problemų, ar šiaip negražūs?

Tai kad niekas negasdina tongue.gif parasiau ka dok. galima pamatyt. O ar nori su inbridingu ar nenori, zmogus gali pasirinkt matydamas dok.
Atsakyti
Ištikro, tai kačiuko mamai, tai yra pirmoji vada smile.gif Ir veislynas naujas.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2016 01 26, 20:24)
Ir dar... jei norit kad jusu pasirinktas gyvunas butu be kraujomaisos, tai tuose dokumentuose neturetu kartotis tokie pat vardai.

Toks pareiškimas yra labai neprofesionalus ir parodantis Jūsų žinių stoką. Veisėjai dirbantis kryptingai, visda naudos inbreedingą. Nesiplėsiu plačiau, tema ne apie tai.

Atsakymas temos autoriui. Dar vienas iš dalykų tikrinti tai VMVT registravimasis. Visi veislynai turi būti registruoti VMVT, kur net specialus yra registras. Toks žmogus dirbal legaliai. P.s. kilmės dokumentų kopijos galite paprašyti el paštu ir atsiųskite man, galėsiu pakomentuoti.
Atsakyti
QUOTE(Monoceros Devi @ 2016 02 02, 00:05)
Toks pareiškimas yra labai neprofesionalus ir parodantis Jūsų žinių stoką. Veisėjai dirbantis kryptingai, visda naudos inbreedingą. Nesiplėsiu plačiau, tema ne apie tai.

Atsakymas temos autoriui. Dar vienas iš dalykų tikrinti tai VMVT registravimasis. Visi veislynai turi būti registruoti VMVT, kur net specialus yra registras. Toks žmogus dirbal legaliai. P.s. kilmės dokumentų kopijos galite paprašyti el paštu ir atsiųskite man, galėsiu pakomentuoti.

Okey, pabandysiu paprašyti, bet turbūt dar nebus padaryti dokumentai. O VMVT- tai čia valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba?
Atsakyti
QUOTE(Monoceros Devi @ 2016 02 02, 00:05)

Ne Jums spręsti apie mano profesionalumą ir žinias. Taip kaip ir skaitant kas parašyta, pareiškimo nerasit. Bet tema ne apie tai.
Atsakyti
Sveiki labai noreciau jusu pagalbos,speju kad papuoliau i spastus.Nesenai nusipirkau ale tariant veislini kaciuka Dokumentai CFA,man naujokei ir nieko nezinanciai tai nieko nesako;( esme tame kad ta kilmes dokumenta veiseja aiskina kad turi pdf failu kuri man ir atsiunte ir liepe atsispausdint,bet juk tai ne originalas.Veiseja man aiskina kad tai originalas pdf failu padirbt neimanoma ir ttt.Veliau issiaiskinau kad jos tas pdf failas yra tik registracijos dokumentas o pagal CFA kilmes dokumentas vadinasi Certified Pegigree,tik nesuprantu kur cia suo pakastas jis tokio neduoda ir aiskina kad ta registracijos kortele ir yra kilmes dokumentas su pirma generacija ir ttt.Kaip butu galima issireikalaut katino kilmes dokumento? Klaida buvo tame kad iskart to pareikalavus ji prizadejo atsiust ir atsiunte pdf failu....klaida kad nepasidomejau veislynu ir pacia veiseja....o ji ir toliau pardavineja kaciukus ir pudrina smegenis apie tokiys dokumentus
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2016 04 03, 09:54)
Sveiki labai noreciau jusu pagalbos,speju kad papuoliau i spastus.Nesenai nusipirkau ale tariant veislini kaciuka Dokumentai CFA,man naujokei ir nieko nezinanciai tai nieko nesako;( esme tame kad ta kilmes dokumenta veiseja aiskina kad turi pdf failu kuri man ir atsiunte ir liepe atsispausdint,bet juk tai ne originalas.Veiseja man aiskina kad tai originalas pdf failu padirbt neimanoma ir ttt.Veliau issiaiskinau kad jos tas pdf failas yra tik registracijos dokumentas o pagal CFA kilmes dokumentas vadinasi Certified Pegigree,tik nesuprantu kur cia suo pakastas jis tokio neduoda ir aiskina kad ta registracijos kortele ir yra kilmes dokumentas su pirma generacija ir ttt.Kaip butu galima issireikalaut katino kilmes dokumento? Klaida buvo tame kad iskart to pareikalavus ji prizadejo atsiust ir atsiunte pdf failu....klaida kad nepasidomejau veislynu ir pacia veiseja....o ji ir toliau pardavineja kaciukus ir pudrina smegenis apie tokiys dokumentus

Na nereikia kaltinti veiseja ir veislyna anksciau laiko. schmoll.gif Viskas gerai su tais dokumentais ir su CFA. CFA dabar siuncia visus dokumentus PDF formatu i el.pasta. Jei jums reikia popierinio originalo jus dabar pati kaip katinelio savininke be problemu ji galite uzsakyti.
Atsakyti
(Kodėl) CFA automatiškai neišsiunčia originalo veisėjui?
Atsakyti