QUOTE(Tajka @ 2016 04 10, 12:33)
Tai, aš esu veisėja. O toliau kalbant tai norėčiau paklaust kokį statymą pažeidė Jūsų kačiuko veisėjas? Nėra sutarties? Kur parašyta, kad ji privaloma. Kačiukas neregistruotas VMVT? Aiškiai buvo parašyta iki kada privaloma tai padaryti. Dokumentai netikri?
Aš visada buvau dėkinga gyvenimui, nes jis manęs neapsaugojo nuo nesąžiningų veisėjų. Ir tai buvo gera pamoka, kuri privertė domėtis viskuo. Bet aš labai dėkinga aukščiausiam, kad man apsaugojo nuo tokių isteriškų pirkėjų.
P.S. Tamsta, jūs manęs nepažįstate, aš Jums ne draugė. Todėl viešoje erdvėje prašau netujinti.
Tamsta Tajka pasiskaityk-
VMVT primena, kad Gyvūnų augintinių ženklinimo ir registravimo taisyklėse, patvirtintose Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2015 m. gruodžio 29 d. įsakymu Nr. 3D-959 Dėl Gyvūnų augintinių ženklinimo ir registravimo taisyklių patvirtinimo, nustatyti skirtingi gyvūnų augintinių (šunų, kačių, šeškų), atvestų iki 2015-12-31 ir nuo 2016-01-01, registravimo ir ženklinimo terminai:
Iki 2015 m. gruodžio 31 d. atvesti šunys, katės ir šeškai turi būti paženklinti iki 2017 m. balandžio 1 d., bet ne vėliau kaip iki jų perdavimo kitiems asmenims. Jei iki 2015 m. gruodžio 31 d. paženklintų šunų, kačių ir šeškų mikroschemų numerių negalima nustatyti, juos reikia pakartotinai perženklinti iki 2017 m. balandžio 1 d.
Jei iki 2015 m. gruodžio 31 d. atvestų gyvūnų mikroschemos atitinka reikalavimus, jų perženklinti nereikia, bet visi turi būti užregistruoti Gyvūnų augintinių registre iki 2017 m. balandžio 1 d., (taip pat ne vėliau kaip iki jų perdavimo kitiems asmenims).
Šunų, kačių ar šeškų, atvestų po 2016 m. sausio 1 d., savininkai privalo kreiptis į veterinarijos paslaugų teikėjus per 4 mėn. nuo jų atvedimo, bet ne vėliau kaip iki jų perdavimo kitiems asmenims. Šunys, katės ir šeškai, paženklinti po 2016 m. sausio 1 d., turi būti užregistruoti Gyvūnų augintinių registre ne vėliau kaip per 7 kalendorines dienas nuo jų paženklinimo mikroschema.
Papildyta:
[quote=Tajka,2016 04 10, 12:33]
Tai, aš esu veisėja. O toliau kalbant tai norėčiau paklaust kokį statymą pažeidė Jūsų kačiuko veisėjas? Nėra sutarties? Kur parašyta, kad ji privaloma. Kačiukas neregistruotas VMVT? Aiškiai buvo parašyta iki kada privaloma tai padaryti. Dokumentai netikri?
O jei nera sutarties tai kuom remiantis veterinaras turetu perrasyti cipa?Tajka toks jausmas kad gyvunas buvo pirktas is taves

As daug kartu kartojuos kad viskas isspresta ir aisku ir nekeliu jokiu isteriju,iskeliau klausima forume pries susitinkant antra karta su veiseju,tad normalu kad norejau dar suzinoti info,ACIU as suzinojau info kas tie CFA ir ttt.Ta pati ir veiseja viska susitikus kita diena man issake...Cia jus keliat isterijas pagal mane ir apsaugok zmones nuo tokios veisejos kaip jus
Papildyta:
[quote=esarmy,2016 04 10, 13:19]
Žmogus, dėl kelių faktų sutapimo
įtarė, kad gyvūnas
gali būti negrynaveislis ir
nevardinant veislyno pasiteiravo forume, kaip turi būti iš tikro. Žmogus supanikavo ir atėjo pagalbos į forumą nieko nekompromituojant, net esant įtarimui. Juk ir klausia, ar
taip turi būti? Ji gi neparašė "Veislynas Katės*LT" apgavikai, nepirkite ten, o veisėja aplamai pilna xyz".
Žmonės tuoj bijos paklausti, gal reiktų kantriau/draugiškiau atsakinėti...
PS. Aš pilnai ją suprantu, nes perskaičiau istoriją ir pasidomėjau pas kelis britų WCF/FIFe veisėjus. Niekas nežinojo apie tokią ypatybę, kad užtenka pedigree numerio ir turėti sau PDF, matyt kadangi nesusidūrė iki šiol su CFA ir dauguma vargu, kad susidurs.
Esarmy aciu jums kad bent jus suprantat del ko ir kaip man kilo neaiskumu,jau tikrai bus kita kart baisu ir klausti kokios info forume

Is kur pas zmones tiek iskart pykcio,turbut nesiseka kaciuku prekyba...
Skambinau anksciau i bubaste pasiklausti del info,ir jie nugasdino apie veiseja kad ji is ten buvo ismesta ir turi keleta teisminiu gincu...tad is kur pas zmogu gali buti pasitikejimo kaip tokie atsiliepimai

Na duok dieve viskas dabar gerai ir tikiuos bus gerai,ir veiseja paaiskino del isejimo priezastis is bubastes ir del dokumentu ir del kitu mano itarimu visa info,nuramino mane ir cia forume kai kurios nares nuramino mane,kaip sakoma GYVENKIME DRAUGISKAI IR PADEKIME SPRESTI KLAUSIMUS DRAUGISKAI, zmogus turi pilna teise viska zinoti ir klausti,niekas to nedraudzia,nera tokio istatymo kuris draustu dometis tuom uz ka moki didziulius pinigus