Kaip
Juodai pabrėžia, virtuvė nėra keičiama kas kelis metus, čia ne stalas ar kėdė, kurią galima perstatyti arba tiesiog atsikratyti ir įsigyti kitos formos, konfigūracijos ar matmenų. Grožis grožiu, bet virtuvėje reikalingas praktiškumas, logiškumas bei funkcionalumas. Kodėl stalčiai? Ogi todėl, kad atidarai iki galo ir matai visus daiktus kaip ant delno, nereikia kapstytis krūvoje, perkelinėti daiktų, sukrautų tame stalčiuje keliais aukštais iš vietos į vietą, tam kad pasiekti reikalingą, ieškomą, apatinį. Nesiremiu vien drauge (pvz iš kitos operos. Jei teko būti beadshop'e- prekės yra sudėtos siauruose (5-7 cm aukščio) stalčiuose vienu sluoksniu: atidarai, pažiūrėjai, neradai, kitas stalčius ir t.t. Nereikia kapstytis, kelt bei stumdyti). Jos pavyzdys tiesiog primityvus, toks pat kaip ir
Juodai dėl aliejaus butelio aukščio. Elementarus dalykas, tiesiog kiekvieną smulkmeną reikia įvertinti/numatyti. Užtat ir rašau, kad išsideliotumėte turimus ar planuojamus turėti daiktus projektuojamoje virtuvėje, žinodama iš anksto kas kur bus, kaip Jums patogu/pripratote ir kokie aukščiai/pločiai/gyliai/tūriai jiems reikalingi. Atrodo, palangė, nieko tokio, o rezultate stalčius/cargo neatsidaro deramai iki galo. Menkniekis, bet neapgalvotas. Ir tokių dalykų dešimtys...
Kiek mūsų, susiprojektavusių virtuves gailisi kažko (
ir garsiai tą pripažįsta/pasako), kad nedadarė ar nepagalvojo

Yra gi kliurkų. Vienetai turbūt patenkinti 100 proc. ir nemato geresnių alternatyvų.
Bent jau mano galva viskas slypi smulkmenose, bendras vaizdas gerai, bet sumanus virtuvės įrengimas palengvina darbą joje. Ir tam nebūtina disponuoti milijonais
Deja,
rarity, aiškiau išdėstyti esmę nemoku
Beje,
Juodai, dar dėl to aliejaus butelio- turimas netelpa, tai gal telpa 750 ml ar 500 ml? Aliejų laikau stikliniame butelyje, perpilinėju, su snapeliu (kaip baruose alkoholinių gėrimų buteliai turi tokius metalinius piltuvėlius/antgalius). Bet mums 1 l metams užtenka, nei gruzdiname, nei kepame...