Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau knygą. Kviečiu meilės ir fantastikos mėgėjas

AČIŪ Egliosha 4u.gif

Pilna knyga čia

https://www.wattpad....as-su-portalais
Atsakyti
Sveikos, skaitytojos ir rašytojos,

Po truputėlį ir aš bandau parašinėti. "Vaidinu" antrą Lietuvos Žemaitę. Įdomi man kitų nuomonė ar verta toliau tęsti šitą užmačią ar palikti tai didesniems talentams. Turiu šviežiai iškeptą savo puslapį. Gal kam įdomu? Paskaitykit. Su nekantrumu lauksiu tiek gerų tiek blogų atsiliepimų 4u.gif .

mano istorija
Atsakyti
Tai ar taip neatsiranda daugiau rašančių? Man įdomu, gal rašot į kokius dienraščius, žurnalus? Pasidalinkit patirtimi. Aš, kaip jau rašiau bandau sukurti savo kūrybos tinklapį. Toks naivus, mėgėjiškas, bet vis gi ax.gif . mano istorija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alyton: 01 gruodžio 2016 - 21:30
Muza4svajokle, Jums reikėtų daugiau skaityti gerų knygų ir mokytis stilistikos. Jaučiu, kad esate jauna. Jei toliau dirbsite ir norėsite tobulėti, ateityje, galbūt, ir pasieksite gerų rezultatų. Kol kas Jūsų tekstai nėra literatūriškai išbaigti: nei siužetu, veikėjų charakteriais, nei pasakojimo maniera. Ko skaitytojas tikisi iš knygos: arba įdomios istorijos, arba gražios kalbos (kartais gana paprastas siužetas būna įvilktas į skanų formatą, pvz, kad ir meilės romanai). Jūsų knygoje nėra nei to, nei to. Tačiau, yra visos galimybės tobulinti savo rašymo įgūdžius. To ir linkiu. Atminkite, kad negali būti nereikalingų žodžių. Visi turi turėti prasmę. Ir labai klaidingas įsitikinimas "Ką noriu, tą rašau". Tai kodėl dalinatės, tikitės atsiliepimų, o paskui piktinatės? Tikras rašytojas nerašo sau. Jis rašo žmonėms. Taigi, pagalvokite, ką norite pasakyti savo skaitytojui, sudominkite jį, įtraukite į savo fantazijų pasaulį, kad jis negalėtų ištrūkti iki paskutinio puslapio paskutinio taško. Tam reikia talento, noro ir darbo.
Atsakyti
https://www.wattpad....as-su-portalais
Atsakyti