Įkraunama...
Įkraunama...

Saulės kolektoriai ir baterijos - 3

QUOTE(korida @ 2019 02 14, 08:25)
Šiais laikais viešumas daug gali.Jei ,,verstų'' tai būtų pripažinimas ... yra kitų būdų viską užslopinti .


Kai kalba eina apie trilijoninius pelnus, tai pakas tave greičiau, nei spėsi išsižioti, tai apie kokį numirėlių viešumą nori kalbėti?

Mes turim tik tiek demokratijos ir tik tiek viešumo, kiek mums jo leidžia tie, kurių rankose pinigai ir valdžia.

Vat, pažiūrėk dėl viešumo, Rusija jau bando nuo pasaulinio interneto tinklo atsijungti. Taip, kad dar kartą kartoju, mes turim tik tiek demokratijos ir viešumo, kiek mums suteikia galingieji.
Papildyta:
QUOTE(silainiai @ 2019 02 14, 10:44)
Ką galit pakomentuoti apie šitą pasiūlymą:  5kW saulės elektrinė.


Yra ir pigiau (už ~3000). Bet kas liečia Giminiją, tai mano subjektyvia nuomone, tai turėtų būti patikima firma, nors ženkliai tiksliau įvertintų atsiliepimai internete, o ir Fronius, mano nuomone vienas iš geriausių inverterių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 14 vasario 2019 - 20:25
Gražu žiūrėti, kad Saulės kolektorių tema tampa aktyvesnė nei A+++smile.gif Einam teisinga linkme:) Jau ptadedu ir aš domėtis, kaip ir judinti butų bendriją dėl pakrovimo stotelių parkinguose.
Jei kas nors įsigys FV elektrinę - būtinai pasidalinikit!
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2019 02 14, 21:24)
Mes turim tik tiek demokratijos ir tik tiek viešumo, kiek mums jo leidžia tie, kurių rankose pinigai ir valdžia.

Vat, pažiūrėk dėl viešumo, Rusija jau bando nuo pasaulinio interneto tinklo atsijungti. Taip, kad dar kartą kartoju, mes turim tik tiek demokratijos ir viešumo, kiek mums suteikia galingieji.

Nesitikėjau, Mintai. Tokias nesąmones čia varai. Net juokinga. Kitas suokia, kad šeichai arabai visokias ateities technologijas į stalčius sukišę laiko, nes dar naftos turi. Jūs gal eikite Holivudui scenarijų rašyti. Bus paklausi produkcija. Gerai prajuokinot iš pačio ryto, mažieji šios žemės kirminai, kurių likimą, pažiūras, ateitį ir net vaikus lovoje lemia, tie su pinigais. Tęskite. Aš specialiai daug citrinų sulčių geriu, bet C vitamino ir iš juoko norėčiau gauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 15 vasario 2019 - 10:00
O gal yra priešingai? smile.gif
Visur-komercija, ir lobizmas.
bet kefyras - girdėjau naudingiau, po stiklinę/2k/d.

Pasiskaičiavau FV uz 5000 - išėjimas man į "+" po 10,5 m tik.... Tai ar verta investuot?

QUOTE(cibulis @ 2019 02 15, 09:50)
Tęskite. Aš specialiai daug citrinų sulčių geriu, bet ir iš juoko jo norėčiau gauti.

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2019 02 15, 11:03)
bet kefyras - girdėjau naudingiau, po stiklinę/2k/d.

Beveik kiekvieną rytą: į stiklinę citrinų sulčių ir šalto vandens. Tada pilno grūdo avažų košė su stikline kefyro. Ir ką? Naudinga nusišnekėti. Putkinas šika į kelnes, kad JAV, jei vyktų karas, per internetą pusę jų ginklų, jei ne daugiau valdytų ir kitaip matyt dabar šnipinėja. O Mintas rašo totalias nesąmones.

Kaip ir apie technologijas. Tipo Audi, BMW, Mercedes, Toyota ir kiti maltų šūdą, jei galėtų sukurti 700-1000 km nuvažiuojanti elektromobilį už kapeikas. Aišku, kad ne. Todėl geriau neskleiskite sušiktos rusiškos propagandos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 15 vasario 2019 - 10:17
QUOTE(silainiai @ 2019 02 13, 10:40)
Kadangi pagal naują tvarką galima saulės elektrinę statyti vienu adresu, o naudoti elektros energiją - kitu, man tai pasidarė visai įdomu.
...

Deja, vakar skambinau i ESO pasikonsultuori dėl FV, pasirodo, nors jau ne vienas straipsnis internete buvo, bet dar oficialiai nėra galimybės saulės elektrinę statyti vienu adresu, o naudoti elektros energiją - kitu.
Teks palaukti geresnių laikų. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2019 02 15, 10:12)
Putkinas šika į kelnes, kad JAV, jei vyktų karas, per internetą pusę jų ginklų, jei ne daugiau valdytų ir kitaip matyt dabar šnipinėja. O Mintas rašo totalias nesąmones.


Totalias nesamones Cibulis rašo, apie amereikiečių galimybę valdyti Rusijos ginkluotę per internetą biggrin.gif. Absoliutus neišmanymas srities apie kurią kalba.

Putinas ko bijo, tai tik laisvo žodžio, kuris ne perseniausiai buvo skelbiamas Telegram messenger pagalba, ir kuris buvo subūres nemažas žmonių minias į Maskvos gatves. Visas veiksmas judinamas tik link laisvo žodžio ribojimo, ir kas ankščiau atrodė neįmanoma, net prie absoliutaus interneto tinklo atskyrimo nuo viso pasaulio. Kai serveriai stovi Rusijos teritorijoje, nebus absoliučiai jokių problemų išsiaiškinti, kas tais serveriais naudojosi. Vienu žodžiu, tai kas vyksta, tai tik laisvo žodžio ribojimas ir tikrai ne baimė, kad Trumpas gali Rusijos raketas valdyti biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2019 02 16, 18:44)
Totalias nesamones Cibulis rašo, apie amereikiečių galimybę valdyti Rusijos ginkluotę per internetą biggrin.gif. Absoliutus neišmanymas srities apie kurią kalba.

Putinas ko bijo, tai tik laisvo žodžio, kuris ne perseniausiai buvo skelbiamas Telegram messenger pagalba, ir kuris buvo subūres nemažas žmonių minias į Maskvos gatves. Visas veiksmas judinamas tik link laisvo žodžio ribojimo, ir kas ankščiau atrodė neįmanoma, net prie absoliutaus interneto tinklo atskyrimo nuo viso pasaulio. Kai serveriai stovi Rusijos teritorijoje, nebus absoliučiai jokių problemų išsiaiškinti, kas tais serveriais naudojosi.  Vienu žodžiu, tai kas vyksta, tai tik laisvo žodžio ribojimas ir tikrai ne baimė, kad Trumpas gali Rusijos raketas valdyti biggrin.gif.

Čia atėjo visažinis Mintas ir pasakė tiesą...

Putkinas ir taip valdo visą Rusijos žiniasklaidą ir jam dzin kažkoks internetas. Ten valdo TV. Tikrai ne ten šuo pakastas. Rusai su kinais nori daryti atsvarą JAV. Kinai pasakė, kad kuria naują atsvarą GPS sistemai. Tai sugalvojo ir su internetu atsiskirti. Žodžiu, nupūsk čia dūmų akis. Bet gi tu esi aršus ir tuoj aš gausiu su vėzdu per galvą. Einu šalmą užsidėsiu.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2019 02 17, 11:46)
Putkinas ir taip valdo visą Rusijos žiniasklaidą ir jam dzin kažkoks internetas.

Būtent, žiniasklaidą valdo visą, o su internetu sudėtingiau. Taigi, kai internetą valdys, bus pažabotos visos efektyvios galimybės laisvo žodžio skleidimui. Suorganizuoti didesnius renginius prieš valdžią taps gerokai sudėtingiau.

O dėl ginkluotės, tai rusai net elektroniką savo gamina, kurią kišą į savo ginkluotę, kad nebūtų tokių nesamonių, apie kurias ką tik rašiau orinukų forume, nors ji ir mažiau tobula, nei vakarietiška, bei jos gamybos kaina gerokai aukštesnė. Taip, rusai supranta, kad backdorai IT srityje, gali būti įsiūti, ne tik programiniam, bet ir hardwariniam lygmenyje, todėl kategoriškai vengia bet kokios ne nuosavos gamybos elektronikos. Automatiškai, nepaliekamas šansas, prieiti prie jų ginkluotės Trampui.

Šiais laikais karinė jėga, reikalinga tik pusiausvyros palaikymui, dabar karo veiksmai persikėlė į kitą terpę. Turbūt teko girdėti Hibridinio karo sąvoką? Taigi, interneto pagalba, esu įsitikinęs, ne be vakarų saugumo tarnybų pagalbos, ir buvo suorganizuoti neramumai Rusijoje. Putinas suprantą šią grėsmę, ir bando nuo jos apsisaugoti.

Taip, kad iš dalies esi teisus, interneto pagalba valdomi "ginklai" - nepatenkintų egzistuojančiu režimu žmonių masės. Bet kol nėra suplanuotų koordinuotų veiksmų, tos žmonių masės, tampa eiline ištirpančia mase, su pavieniais savo veiksmų nederinančiais individais, kuriuos po vieną nesunku sugaudyti. Tik gerai suplanavus ir operatyviai koordinuojant jų veiksmus, tai tampa labai efektyviu ginklu, nuo kurio Putinas ir ginasi, uždėdamas apynasrį internetui Rusijoje.

Kaip manai, kodėl Lietuvos saugumo tarnybos suprantančios, į kurią terpę persikėlė kariniai veiksmai, riboja rusiškos televizijos prieinamumą Lietuvoje? Realiai tai čia labai plati ir ne šio forumo tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 17 vasario 2019 - 15:36
QUOTE(mintas @ 2019 02 17, 16:22)
Taip, kad iš dalies esi teisus

Mintai, gal į politiką trauksi? Per visas temas politikuoji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 17 vasario 2019 - 16:49
QUOTE(cibulis @ 2019 02 17, 16:49)
Mintai, gal į politiką trauksi? Per visas temas politikuoji.


Fantazuoja, o ne politikuoja. Geriau patyletu apie ka nezino.
Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2019 02 17, 19:13)
Geriau patyletu apie ka nezino.


Į smulkmenas, kurių nežinau ir nelindau, o ta abstrakčią info, kurią paminėjau rasi ir daugumoje, ta tema kalbančiuose resursuose.

Būtent tai, dėl ko aiškini, kad aš neturiu žinių, tai apie backdorus hardware. Tai apie tai gali pasižiūrėti didžiają dalį filmukų apie rusų ginkluotę, kur būtent tą patį aiškina, kai kalba, kodėl valdymo elektronikoje naudojamos rusiškos mikrochemos, kodėl naudojama tik rusiška programinė įranga.

Taip, kaip tas backdoras gali būti realizuotas praktiškai, aš nežinau, bet lygiai taip pat ir amerikiečiai nežinojo, kaip gali būti pasiklausymo įranga sumontuota plytose iš kurių statė ambasados pastatą Maskvoje. Daug ko mes nežinom, net tose srityse, kuriose atrodo ir taip viskas aišku.
Atsakyti