Įkraunama...
Įkraunama...

Autoturgūs

Tai aišku, kad pas mus turguose visokios prikeltos antram gyvenimui duženos arba su kilometražais nuo pusės milijono iki 150 kkm atsuktais.

Pasižiūrėkite kainas mobile.de ir kainas Lietuvoje. Išvados į akis pačios lįs.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2014 05 20, 20:26)
Tai aišku, kad pas mus turguose visokios prikeltos antram gyvenimui duženos arba su kilometražais nuo pusės milijono iki 150 kkm atsuktais.

Pasižiūrėkite kainas mobile.de ir kainas Lietuvoje. Išvados į akis pačios lįs.



Patarkite kaip ir kur tuomet pirkti auto? g.gif

Gariūnai apžiūrėti, norimo auto nerasta, schmoll.gif jau tuoj vasara, o tada sakys, kad auto pardavėjai atostogauja... gal kas užsiima auto prekyba ir gali realiai pagelbėti?
Atsakyti
Man rodos jie jau dabar atostogauja. Mes irgi mašinos dairomės, tai autopliuse per porą mėnesių mus dominančio modelio skelbimų daugiau nei dvigubai sumažėjo, išvis nebėra ką žiūrėti.

O aplamai dėl auto pirkimo, tai reikia įsisąmoninti, kad turguje 90% bus parduodamos visokios iš Europos nekondicinės mašinos ir pas mus bile kaip pastatytos ant kojų. Tvarkingų mašinų Lietuvon niekas neveža, nes tokios daug kainuoja ir jų Lietuvoje paprasčiausiai neparduos, nes visi žiūri į tuos pigius antram gyvenimui prikeltus lavonus ir nesupranta kaip gali kažkokia masina 30-40% daugiau kainuoti, nei kitos "tokios pačios".
Atsakyti
esu atvežus kelias mašinas į lt, tai bent jau vieną pačiupo iškart, nes nors ir kaina nebuvo maža, bet kondicija tokia, kokios nelabai matėsi skelbimuose, plius vieno šeimininko, visi raktai, pilna istorija. o kai čia tenka ieškot, darosi ganėtinai liūdna.
Geresnę auto labiau apsimoka atsivaryti, yra firmų, kurios suranda, yra žmonių, kurie tik parvaro jau išrinktą auto savo eiga, kai klausiau, kaina apie 400 eur buvo už pastarą darbelį.
Atsakyti
Sveiki,

jau trys menesius ieskau automobilio. Jau rankos svyra. Gal kas turite pazistamu, kurie veza automobilius is uzsienio, gal butu galima pas patikimus zmones uzsisakyti norima automibili ? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, ieskau informacijos apie Kauno autoturgu. Kuriom dienom veikia, nuo kelintos valandos, ar daug automobiliu yra pardavinejamu nuo tralo?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
O jis kiekvieną mielą dieną atidarytas.

Bet šiaip mažai prasmės po turgų trintis - visvien visos mašinos skelbimuose yra, o tos, kurias tiesiai nuo tralų nuneša ir į skelbimus nespėja papulti, tai jų visvien nespėsite nupirkti, ten yra pakankamai besispecializuojančių versliuke "nupirkau nuo tralo, patvarkiau, išvaliau, statau turgun ir dedu į skelbimus", jie jus aplenks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2015 05 12, 08:31)
o tos, kurias tiesiai nuo tralų nuneša ir į skelbimus nespėja papulti, tai jų visvien nespėsite nupirkti,

Iš kur toks kategoriškumas ir tokios mintys? smile.gif Žiūrint kokios mašinos žmogų domina, viską galima spėti nuo to tralo paimti. Kitas klausimas ar verta, ar sugebės ištestuoti ant trolo, ar nereiks mokėti už nukėlimą ir t.t.
Atsakyti
Ape masinas "nuo tralo"- kazkada vienam Lietuvos rajone su dukra atostogavom, landziojom po buvusio kolukio griuvesius, ir visiskai juodam uzkampyje aptikom besikrapstanti tarp lauzo vietini auksaranki (kazkokios detales man reikejo, tai uzsukau paplepeti), zmogus issikalbejus paatviravo, sako, atveza man masinas "nuo tralo", as jas patvarkau, ir jos vel keliauja ant tralo ir i turgu, parduodamos kaip "tik ka nuo tralo", taigis... bigsmile.gif dar ten buvom aptikusios, kaip spejom- galimai vogtu automobiliu ardymo vieta... galvojom- apleistas srotas tiesiog, kai ka naudingo radom, o kai atvaziavom ten trecia karta- aptikom kad pradeti tos vietos likvidacijos darbai- viskas kraunama i maisus ir tempiama lauk, sviezios tempimo zymes, daug ko neber...kieme stovejo auto persautu stiklu... ir kai atejo mintis kad galbut kas nors dar ir stebi mus is uz kampo- kai nesem is ten muila... butu nukneckine ir niekas musu nerastu,niekam nesakem kad dar ten vaziuosim... doh.gif Juodas verslas, vnz. rolleyes.gif
Atsakyti