Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

Pagal kokią formulę apskaičiuojate, pvz. kontrolinio d., pažymį ?
Atsakyti
Matematinės proporcijos formule.
max. taškai - 10
surinkti taškai - x

pvz. max. 70 taškų; surinko 50
70-10
50-x
x - 7,14 (rašau 7)
Atsakyti
Taisau 10 klasės pasiekimų lygio testus ir iškilo klausimas. Klausymo 1oje užduotyje į antrą klausimą "What can be learnt from a Victorian tea set?" randu daug štai tokių atsakymų "100 objects". Ir dar: "national drink". Ar užskaitytumėte kaip teisingus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 20 balandžio 2017 - 09:31
Gal žinote 10 klasės patikros lygių taškus ? Kiek reikia surinkti B1 ir B2 ?
Atsakyti
Kokius būrelius turite?
Atsakyti
Sveikos,

Labai reikia jūsų pagalbos. Esu pradedančioji anglistė. Kitais metais pasiūlė būrelį 1 klasėms. Reikia nusiųsti programą jau kitą savaitę...Gal kas galėtumėte pasidalinti savo būrelio programa? Jei atsirastų galinčių pasidalinti, parašykite man į AŽ, parašysiu savo paštą.
Atsakyti
Sveikos, kas dar nesate musu FB puslapyje, prasom prisijungt. Lietuvos anglu kalbos mokytoju grupe
Atsakyti

Mielai, tik prašymo nepatvirtina  :unsure: 

Atsakyti

Sveikos, mergaitės. Esu naujokėlė - nuo kitų mokslo metų gausiu dėstyti anglų kalbos būrelį ikimokyklinukams ir priešmokyklinkukams. Gal kas nors iš Jūsų dirbat su ankstyvuoju anglų kalbos dėstymu? Nežinau, nuo ko net pradėsiu: reikia ugdymo veiklos plano, ar ne? Reikėtų remtis Lets go with Bo! (naudosiuos šiuo vadvoėliu) mokymo priemonėmis? Ačiū.

Atsakyti

Sveikos, aš čia naujokė. Nors mokytojos patirties turiu. Ar dar aktyvi feisbuke anglų mokytojų grupelė? Ar galiu jungtis? jei taip, kaip vadinasi?

Atsakyti
QUOTE(Sea and Sand @ 2020 08 06, 10:17)
<p>Sveikos, aš čia naujokė. Nors mokytojos patirties turiu. Ar dar aktyvi feisbuke anglų mokytojų grupelė? Ar galiu jungtis? jei taip, kaip vadinasi?</p>

Lietuvos anglų kalbos mokytojų grupė
Atsakyti

Laba,

Ar dar yra čia kas nors?

Atsakyti