Maksimalus paveikslėlio dydis 30 KB.
"Browse" funkcija yra tik keliuose forumuose/subforumuose:
- Forume Konkursai ir visuose subforumuose, išskyrus Šauniausias mano mamadienis / tėvadienis
- Forume Dėdės Miego pasakos
- Forumo Sportas ir dietos subforumuose Pratimai atskiroms kūno dalims ir Mano lieknėjimo istorija
- Forume Šventės
- Forumo Vestuvės subforumuose Planavimas, "Gražios vestuvių dieną", Paslaugos ir pirkiniai vestuvėms ir Įvairios smulkmenos
- Forumo Kelionės ir atostogos subforumuose Kelionių fotoreportažai, Lietuva ir Europa
- Forumo Namai subforume Statome namą nuo A iki Z
- Forume Kulinarinės idėjos ir visuose subforumuose, išskyrus Pusryčiai veiklioms moterims
- Forume Flora
- Forume Fauna ir subforumuose "Šunys" ir "Katės"
- Forume Štai mes kokie!
Kaip įkelti paveikslėlį/nuotrauką per "Browse"?
Spaudžiat "Browse"/Pasirinkti failą, pasirenkat kompiuteryje norimą įkelti paveikslėlį/nuotrauką. Tada spaudžiat Įkelti šį priedą. Galima vienu metu įkelti kelias nuotraukas/paveikslėlius.

Kai jau baigiat įkelinėt, spaudžiat apačioj atsakyti.
Jei nebenorite to paveiksliuko įkelt, galite jį pašalinti, paspausdami Pašalinti.

Kaip ištrinti prisegtas nuotraukas?
Ateina laikas, kai pasiekiamas kėlimo limitas. Tokiu atveju spauskit Mano nustatymai -> kairėj pusėj Nustatymai > Valdyti prisegtus failus -> sudedat varneles, kurias nuotraukas norite pašalint, ir ištrinat.
Yra kita galimybė įkelti paveikslėlį - susikurti internete fotoalbumą, jame įkelti nuotrauką/paveikslėlį ir jau iš ten kelti į forumą IMG kodo pagalba.