Tęsiam

Juokinga, kai zmogus net neskaites temos, sugalvoja, kad feja kazkas puole del jos meiluziu
, nieko panasaus nebuvo

QUOTE(*South* @ 2016 02 17, 16:12)
Juokinga, kai zmogus net neskaites, sugalvoja, kad feja kazkas puole del jo meiluziu
, nieko panasaus nebuvo 

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 17, 17:14)

O jus rastingos? Isreiskiau nuomone apie zmones kurie liaudyje vadinami davatkomis, ir pzd, prasidejo interpretacijos

Apie South isvis patylesiu, nes ji prie kiekvieno mano istarto zodzio ras kaip prisiknist

QUOTE(aspYrinas @ 2016 02 17, 16:31)

O jus rastingos? Isreiskiau nuomone apie zmones kurie liaudyje vadinami davatkomis, ir pzd, prasidejo interpretacijos

Apie South isvis patylesiu, nes ji prie kiekvieno mano istarto zodzio ras kaip prisiknist

Kur as dabar prisikinisau prie taves? Cia tu nuolat kimbi prie manes. Dabar as taves net necitavau, tik paminejau, kad atejai net nepaskaites temos ir sugalvojai, kad kazkas rase, kad feja elgiasi negraziai, kad moralizavo, tai prasom pacituoti, kur nors viena rase, kad feja elgiasi negraziai ir nederamai.
QUOTE(aspYrinas @ 2016 02 17, 16:31)

Nu kartais pasitaiko ateiti i tema ir nepaskaicius, nelabai suprantant apie ka kalba eina, pakomentuoti pro sona. Cia nieko tokio

Sugaišau 20 minučių scrollindama šitą šūdą. Atsiprašant

QUOTE(mrau @ 2016 02 17, 18:39)

Gal kokia naujoke uzsuks

QUOTE(mrau @ 2016 02 17, 19:39)

"Ir tik aiškiai nusimanau, jog perstoti mylėti niekada negalėsiu: toli ar arti būsiu, tankiai ar retai matysiu - vis tiek širdis niekuomet neatsimainys ant mano nelaimės, o visuomet turėsiu kovoti, slėptis, veidmainiauti, teisybės niekam nesakyti..". Naujokė iš 20 amžiaus pradžios (Julija Žymantienė - Žemaitė). Nieko naujo ant svieto...