Įkraunama...
Įkraunama...

ZEN BODI

ZEN BODI susideda iš ZEN FIT , ZEN PRO ir ZEN SHAPE. Visas ZEN BODI komplektas yra skirtas norintiems sulieknėti . Šie produktai padeda sumažinti alkio jausmą, deginti riebalus ir auginti raumenų masę. ZEN Bodi™ atveria kelią į sveikesnį gyvenimą ir atstato natūralų organizmo funkcionavimą.

ZEN Shape™
ZEN Shape™ skirtas paruošti kūną svorio metimui. Su Afrikinių mangų sėklų ekstraktu, žaliosios arbatos lapų ekstraktu, ir aviečių ketonais, Zen Shape™ efektyviai mažina apetitą ir reguliuoja cukraus kiekį kraujyje, taip stimuliuodamas svorio metimą. Prestižiniame Forbes žurnale Zen Shape™ buvo pripažintas vienu efektyviausių svorio metimui skirtų preparatų pasaulyje.

ZEN Fit™
ZEN Fit™ skirtas minimizuoti kalorijas ir maksimizuoti maistingųjų medžiagų įsisavinimą. ZEN Fit™ sudėtyje yra didelis kiekis amino rūgščių, kurios skatina riebalų sankaupų mažinimą (ypač talijos srityje) ir raumenų masės didinimą. Šios rūgštys taip pat aktyvuoja smegenyse esančius neurotransmiterius, taip didindamos atsparumą stresui ir pakeldamos nuotaiką. Be to, ZEN Fit™ padeda įveikti alkio jausmą ir nepulti užkandžiauti.

ZEN Pro™
ZEN Pro™ skirtas gražinti kūno linijas numetus svorį. Baltymai - tai kuras Jūsų raumenims. Dėl šios priežasties, ZEN Pro™ sudėtyje yra aukščiausios klasės baltymų ir probliotikų, taip pat omega rūgščių bei čija sėklų. Ši kombinacija optimizuoja virškinimą ,suteikia ilgalaikį sotumo jausmą, taip pat didina darbingumą ir energingumą.

Atsakyti

 ! 
Prekyba liekninamaisiais preparatais forume draudžiama!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 29 vasario 2016 - 16:34