Įkraunama...
Įkraunama...

Gėlės gydytojai Kovo 8

Norėčiau paklausti mamų, o gal tėčių.

Ar tiktų vyresniam vyrui ne vizito metu, Kovo 8 proga nunešti gėlių (rožių?) gydytojai, jaunesnei amžiumi. Jai esu visapusiškai dėkingas, bendraujame pusiau formaliai vizitų metu. Lankausi pas ją keturi metai. Norėtųsi parodyti, kad ją gerbiu ir žaviuosi ir kaip man simpatiška moterimi . smile.gif Bijau įžeisti, gal kartais ji nepripažįsta šitos šventės? Ar ne įsižeis parodžius tokį, gal truputį išskirtinį dėmesį?
Ačiū už patarimus. smile.gif
Atsakyti
Viskas labai priklausys nuo pateikimo formos. Visgi minčių jai tikrai kils. O tu ko nors sieki iš jos?
Atsakyti
Na ne, dėl siekimo tikrai nesiekiu nieko. Gal tik, kad galėtume bendrauti ne formaliai, o daug maž kaip draugai. Tai viskas labai platoniška, be jokių pašalinių ketinimų. Jinai savo kompetencijos ribose man padeda, jai tai daryti nepriklauso. Bet mes sutarę, aš už šitas paslaugas atsiskaitau.
Kaip jums atrodo, ar toks mano veiksmas neatrodys keistas iš mano pusės?
Atsakyti
mani tetis, pats gydytojas, visada sako "mazos dovaneles stiprina draugyste" lotuliukas.gif nieko blogo tame neizvelgiu schmoll.gif gyvenam ne LT, tai tiek sheimos gydytojasm, tiek kitiems, karts nuo karto be progos kazka padovanojam 4u.gif neslepsiu, pirma karta po gimdymo, neshdama lietuvishka shakotiginei, bijojau, kad kokia policija ishkvies lotuliukas.gif doh.gif bet ne , labai pamaloninta pasijaute ir labai bendraujam iki shiol... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaba @ 2016 03 01, 13:24)
Na ne, dėl siekimo tikrai nesiekiu nieko. Gal tik, kad galėtume bendrauti ne formaliai, o daug maž kaip draugai.


Gydytoja yra gydytoja, o ne draugė. Gėlių nešk ne tik jai, bet ir registratūrai, gydytojos seselei. Aš visai rimtai. Pvz., kol laikinai gyvenome užsienyje, savo šeimos klinikai siųsdavau atvirukus per Kalėdas. O nuėjus kovo 8 į kliniką matydavau ne vieną ir ne du vyrus su tulpėmis klinikos moterims.
Atsakyti
QUOTE(ciaba @ 2016 03 01, 14:24)
Na ne, dėl siekimo tikrai nesiekiu nieko. Gal tik, kad galėtume bendrauti ne formaliai, o daug maž kaip draugai. Tai viskas labai platoniška, be jokių pašalinių ketinimų.  Jinai savo kompetencijos ribose man padeda, jai tai daryti nepriklauso. Bet mes sutarę, aš už šitas paslaugas atsiskaitau.
Kaip jums atrodo, ar toks mano veiksmas neatrodys keistas iš mano pusės?

Ji yra jusu gydytoja.jus pacientas.uz paslaugas,vadinkim daiktus tikraisiais vardais,tai yra jusu gydyma,jus sumokate.tai nera draugyste.manau paciam bus lengviau kai nubresite tam tikras ribas.nes kai baigsis gydymas,baigsis ir bendravimas.ji baigs savo darba,o jus jausites prarades drauga.
Atsakyti