Įkraunama...
Įkraunama...

Sesderma

Sesderma.

Nusipirkau kelis produktus šios kosmetikos. Kol kas patinka, bet jie nepigūs. Prieš pirkdama visą liniją noriu daugiau nuomonių. Nors gydytojos dermatologės labai ją giria. smile.gif

Kurie produktai patiko? Kurie ne? Kodėl?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jamaica 06: 14 kovo 2016 - 19:14
Tai nejaugi niekas daugiau jos nenaudoja? ax.gif
Atsakyti
Mano sausa oda, vasarą beveik normali tampa.

Turiu:
Hidraven prausiklį bemuilį. Patinka, kad neturi kvapo, nesausina odos, gerai nuvalo makiažą, prausiu su juo akis - gerai nuprausia ir nedirgina akių.
Sensyses Classic liposominis valiklis - gerai nuvalo makiažo likučius, sudrėkina odą. Kartais su juo ir akių makiažą valau.
Hidraderm Hyal veido kremas. Mano mėgstamiausias veido kremas. Lengvos tekstūros, neriebus, gerai susigeria, drėkina. Žiemą kartais jo būna per mažai (mano oda tikrai sausa būna), tai naudoju tada Hidraloe drėkinantį kremą, kuris labiau drėkina, bet yra riebesnis nei Hyal.

Dar esu mamai ir 2 draugėm nupirkus produktų (rinkinukus arba šiaip pavienius), tai labai džiaugėsi. Draugei pirkau Acglicolic kremą ir Hidraven prausiklį. Pas ją mišri oda, tai sakė labai patiko.
Mamai pirkau Daeses kremą ir serumą, po to Retises kremą su serumu. Irgi patiko.

Žodžiu išbandžiau visai nemažai Sesdermos produktų. Gera kokybė. Nors kaina ir ne itin maža, bet tikrai verta.
Atsakyti
naudojau krema su vit C ir seruma. Nieko ypatingo nepajutau, bet ir blogo nieko. Visai nieko, bet pirkt ne LT, nes cia kainos dvigubos. Kas turi pazystamu ispanijoj siulau paprasyt parsius ar parvesh, as buten taip ir gavau. LT isleidus tiek verkti noretusi, nebet efektas butu labai jauciamas. preke uzsakynejau sau ir bendradarbei. Tai uz ispaniska kaina tikrai dar uzsisakynesiu, bet uz LT tai ne.
Atsakyti
As naudojau ampules su vitaminu C, buvau kaip tik po rugstunui pilingo proceduros,kosmetologe liepe nusipirkti vit.C ampuliu ar koki seruma ir panaudoti profilaktiskai Tuo metu oda buvo tikrai pagrazejusi,tik neaisku ar nuo “pilingo ar nuo serumo 4u.gif
Atsakyti
As jau beveik puse sunaudojau Azelac gelio, tai man jis labai pasiteisino, neatsiranda nei vienas spuogelis, o ir veido bendras paraudimas sumazejo. Suzaveta uzsisakiau dar vit-c seruma, hidraderm krema ir repaskin spf 50, kol kas ivertint negaliu nes naudoju vos kelias dienas. As siunciuosi sesderma, gaunasi pigaiu nei lietuvoje. Jei yra norinciu prisijungti ir isigyt pigiau rasykit az.
Atsakyti
Mano vienas iš šios firmos favoritas - Sesderma Mandelac Moisturizing Cream.

Atsakyti

Sudomino sios priemones,tik labai jau mazai atsiliepimu... mane domina veido serumai,kremai,kremai paakiams...

Atsakyti

Man rekomendavo kosmetologė, davė mėginukų. Aš riebiaodė, tai man davė Salises, Azelac ir Vit C serumą bei micelinį. Micelinių šiai pnenaudoju, tai neturiu su kuo lyginti ir komentuoti. Serumas man nelabai tiko, kišosi poros, bet Azelac ir Salises labai geri, nė vieno spuogo, nekimšo porų. Kiek žinau, jų galima pigiau parsisiųst iš užsienio, yra ir PL  internetinėse vaistinėse. Eurovaistinės asortimentas mažas, o kainos didesnės nei perkant pas kosmetologę.

Atsakyti

As pradejau naudoti vit C seruma ir Factor G veido bei paakiu kremus:) tik pradejau naudoti,todel atsiliepimu nelabai turiu. Esu sausiaode, maniau labiau tiktu kremas drekinantis Hidraderm Hial, taciau nepatiko, kad kremo sudetyje parabenai.. :hmm:  nelabai suprantu, kodel tas pats gamintojas i vienus kremus nededa parabenu, o i kitus prikrauna :hmm:​ 

Atsakyti
Kiek nedaug atsiliepimu🙄🤔 Gal dar kas naudoja Sesderma ir noretu pasidalinti savo nuomone? 4u.gif
Atsakyti