QUOTE(bučkis @ 2016 03 15, 23:59)
emigrantai.....na taip buna. vieni rekia kad cia baisu ir varo is salies, o per atostogas atvaro pas gydytojus ir naudojasi visu kuo gali. na o nukencia tie kurie nevaro ir nesinaudoja

nes issizioja tai ir sakai juus emigrantai...nors ju simtai tukstanciu ir kieivienas su savo istorija. nu bet cia panasiai kaip VISI vyrai kiaulės. taip jau yra.
Tikrai nesinaudoja viskuo kuo gali, nes kad gautum nemokamai valstybinio gydytojo paslaugas, turi kas mėnesį mokėti PSD. Dauguma eina į privačias klinikas. Negi jums taip širdį skauda dėl to?
QUOTE(Night13 @ 2016 03 16, 01:42)
Pasimelskite, prašau, saviems dievams kas galit, kad kitąnakt liktų gyvi pėstieji. Bandysiu pasipraktikuot važiuot viena. Nerealiai laukiu, tikiuosi paskui neverksiu. Jei ką, parašysiu iš kaliūzės. Nu bet blyn. Kiti kažkaip vairuoja. Ir visokios blondinės. Aišku, gal jos ne psichės.
Aš tuoj apskritai nebegalėsiu čia lankytis dėl patyčių. Tai pagalys, tai kažkas ne taip su blondinėm. (Nors aš jau gal metai kaip ne blondinė, bet vis krūpteliu išgirdus

)
QUOTE(kliomba @ 2016 03 16, 03:06)
Niekaip nesuprantu, ką jūs randat tame feminizme, ir kam jis reikalingas. Va moteriški kursai tai jo, kelia juoką.
Su lyčių nelygybe susidūriau labai anksti. Prisimenat, mokykloj reikėjo pradinėse klasėse budėti. Aš sėdėjau su berniuku(ne savo noru, liepė), tvarkėm mes tą klasę, bet mūsų budėjimo metu nuvyto gėlės. Ir ką gi, atlėkė to berniuko mama dar kelias tetas pasigriebus ir su mokytoja priešaky pastatė mane prieš klasę ir ėmė skaityti pamokslus. Aš rodau ranka ir bandau sakyt: tai ir Dainius, bet buvau tuoj pat užčiaupta. Tikrai nemalonu, kai supranti, kad tave baudžia tik dėl to, kad tu mergaitė.
O šiaip aš labai daug skaičiau nuo pat vaikystės, ir visada man krisdavo į akis baisi lyčių nelygybė. Juk dar visai neseniai moteris buvo vyro nuosavybė. Ją paauklėti jis turėjo teisę lupimu, gi net nebuvo baudžiama už tai. Džiaugiuosi, kad situacija keičiasi.
QUOTE(meja82meja @ 2016 03 16, 08:40)
Nu ten tokia tvarka-viska gydo gp,turejau bedu su menesinem-ejau pas gp,ginekologo nemaciau ,sese turejo bedu su berimais ir alergijom-gp.visi eina pas gp ten,o jie viska gydo paracetamoliu 😀
Tas mitas, kad jie viską gydo paracetamoliu mane jau baigia užknist. Tiesiog domėtis reikia, kad patys ten nuvažiuojat ir vis tiek mintyse gyvenat Lietuvoj, tai patys kalti. Metus gyvenau Anglijoj, sirgau šlapimo pūslės uždegimu, tą pačią dieną gavau antibiotikus. Vėliau pasidėjo pilvo skausmai, tai ėjau į moterų sveikatos centrą, ten atliko tyrimus, nieko nerado, tai nusiuntė darytis echoskopijos. Aišku, teko palaukt. Vėlgi nieko nerado. Grįžau į LT, nuėjau į privačia(!) kliniką (iš karto visų atsiprašau, kad drįsau taip pasielgti), deja, išleidau krūvą pinigų, bet ir ten nieko nerado. Ogi tai buvo depresijos pradžia.