Įkraunama...
Įkraunama...

2014 sausinukai

QUOTE(Mellynake @ 2016 11 12, 22:40)
Oj kokiu mes tik nebandem. .juos broliui lyg buvo gyd israsius. .didziajai lyg nelasinom..labiausiai ir gaila mazo, nes dukra jau nosi ispucia ir lb nesuka galvos,  o va mazam ragas,  prakvepuot negali,  piktas. .zodziu. .paskutini karta lasinom abiem maxitrol ausu Ar akiu lasai,  tai padejo; )) tik ***** ten irgi antibijotiku lyg yra..o nuo kudikystes tokius lasinam. .brr..bet ka daryt..

s

sveikos,
tyluma čia pas mus smile.gif Net ėjau temos ieškoti, galvojau gal iš favoritų dingo smile.gif
Mes laikomės neblogai, tiesa, mažasis brolis šiuo metu serga (ūminis sinusitas), buvo kelios sunkios dienos/naktys, bet jau geriau . Tikiuosi šiąnakt nebereikės keltis kas 30 minučių ir jo tai glostyt, tai soskę padavinėt, tai dar ką nors... Po dviejų tokių naktų jau biškį zombis buvau. Tai ką kalbėt, jei su neramiais vaikais taip ištisi mėnesiai būna, košmaras! wacko.gif

Mergaitės kol kas laikosi, ruošiasi šventei darželyje - kviečiami seneliai, tėvai nedalyvaus. Pernai buvo kažkas panašaus, labai pavykęs renginys, visi prašė pakartoti, seneliai vėl į darželį prašosi smile.gif

O čia šviežias vaikų išminties perliukas:

Grįžtam po darbų ir darželių, įsukinėju į garažą. Tarpuvartėje eilinį kartą tupi mūsų katinas Pūkis ir nesiteikia pasikrutinti. “Traukis, o tai pervažiuosiu uodegą” – murmu po nosim, lėtai manevruodama.
Mažoji sesė: “Uodega bus negraži?”
Aš: “Taip, uodegą gi mašina sutraiškytų”
Mažoji: “Tada reikės pirkti naują uodegą!”
Aš: “Neina nusipirkti naujos uodegos, uodegų niekas neparduoda”
Didžioji sesė: “Bet užtai galima nusipirkti naują katiną!”

biggrin.gif

kas pas jus geresnio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 23 lapkričio 2016 - 21:37

Sveikos,

Prajuokinai su katinu :D faini tie vaikai, jau kai pasakys.. :D

Mes gyvenam panasiai. Mazoji vis rekia amziais, o D pagaliau sia savaite I darzeli iskomandiravau. Tris savaites tupejo namie, nes aukletoja vis priekaistavo, kad kosti vaikas. Tai va, prabuvo beveik menesi namie, gerem vaistus nuo persalimo, gerem nuo sinusito (nes ir nosis uzsikimsus, nors puciant nieko neispucia) ir galiausiai nuo alergijos geriam. Niekas nepadeda, tai sia savaite vedam I darzeli, nes namie jau ir jam ir man stoga rauna nuo abieju vaiku :) Maze nuolat supti reikia (supynes, kurios pacios supa - nepatinka), o su D irgi reik zaist, norint, kad nezystu. Tai va taip ir gyvenam :)

Laukiu dar kol aukletoja paskelbs del kaledu, kaip reikes vaikus rengti. Galvoju, kokias cia dovanas po eglute deti. Nes principe tik su didesnem masinom zaidzia.

Atsakyti

Tik pasidziaugiau, kad D I darzeli isleidau, tai siand visa vakara vemia.. :(

Atsakyti
QUOTE(Sigittta @ 2016 11 25, 01:05)
<p>Tik pasidziaugiau, kad D I darzeli isleidau, tai siand visa vakara vemia.. verysad.gif</p>

Sveikute,

Cia matyt koks virusas. Pradedant V , manim ir vyru, babyte, na visi pas mus persirgo. Visi kas ziurejo ji serganti, visi susirgo. Gerem rehidrona, paskui smekta. Vakar i darziuka isejo. jau net galva suku,kad reiktu kokios aukles,kai vaikas serga.

O kaip D darzelyje sekasi? Mes tai vis ten pat einame. I valstybini jokio pasiulymo negavome.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jolita, kaip smagu, kad užsukai smile.gif

Aš šiuo metu labai sergu, kažkaip niekaip negerėja... Seniai taip apsirgus nebuvau.

Rusnė lanko valstybinį darželį nuo lapkričio 2 d. Visai gerai sekasi, labai džiaugiuosi smile.gif

Kaip kitos mamytės gyvenate? smile.gif
Atsakyti

Sveikos, 

Taip, greiciausiai cia buvo virusas. As tik po to suzinojau, kad grupeje buvo ne vienas vaikas apsivemes, tik musu aukletoja neispejo. Bet gal jei ir nebuciau vedus, gal butu pasigaves. Labiausiai bijojau, kad mazyles neapkrestu, bet tfu tfu kazkaip praslinko pro ja.

Siaip D darzelyje sekasi neblogai, eina, buna. Dabar Kaledu sventes laukiam. Man tik aukletoja nelabai patinka - visiskai nenori eiti I kompromisus, dirba standartiskai ir nenori nei trupucio prisiderinti prie vaiku, tai vis prisimenu Pilaites darzeli, kad ten buvo geriau. Na, bet nieko nepadarysi. Daug vaiku lanko ivairiausius darzelius, eis ir praeis tas laikas, uzaugsim :) o siaip D vis dar prisimena Pilaites aukletoja, prisimena savo draugeli Viliu :) keista net, nes nemazai laiko jau praejo.

Atsakyti

Ka Kaledom savo kleckam dovanosit? As kazkaip nieko nesugalvoju, maniskis pagrinde zaidzia tik su didelem masinom. O ju turim, na bet turbut visvien reikes dar vienos dideles masinos :) dar ir gimtadienis iskart po Naujuju laukia.

Kaip galvojat, ar pasiteisintu vaikam batutas? Gal kuri turit?

As jo bute aisku nepastatysiu :D bet vis mastau, kad gal I kaima nupirkti ir vasara kai vaziuosim, tai gal vaikam visai patiktu sokinet

Atsakyti
Sveikos, tylu klausykit;) jau gal gimtadieniams ruosiates? ;))
Kur gaudot sales zieminiams rubams, jauciu reik ziureti. .MuseZuze tu lyg vis kazka papigiai nuciumpi..;))
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2016 12 29, 11:45)
Sveikos,  tylu klausykit;) jau gal gimtadieniams ruosiates? ;))
Kur gaudot sales zieminiams rubams, jauciu reik ziureti. .MuseZuze tu lyg vis kazka papigiai nuciumpi..;))

sveikos gyvos, su šventėmis smile.gif

Didžiųjų sale'ų dar neužmačiau.
Gali pasižiūrėti mytoys , gal ką gero rasi - kaip tik turiu papildomą -30% kodą (ir nuo nuolaidinių kainų, galioja iki 01.04). Jei pati nerasiu ką pirkti, galėsiu atiduoti ;) O jei pirksiu - galiu prijungti prie užsakymo, pasidalintume siuntimo išlaidas.

http://www.mytoys.de...sale/?sort=sale
Papildyta:
šie kombiai labai faini berniukams:

http://www.mytoys.de...en-4735896.html

Tik žalia spalva man šiaip sau,bet jei kam tinka - griebkite , labai gera kaina gaunasi su nuolaida (~53eur). Jie šiek tiek didinti. Ir dar pasididina atardžius siūles. Tinka 2 sezonams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 29 gruodžio 2016 - 12:10
QUOTE(Sigittta @ 2016 12 11, 14:26)
<p>Sveikos, </p><p>Taip, greiciausiai cia buvo virusas. As tik po to suzinojau, kad grupeje buvo ne vienas vaikas apsivemes, tik musu aukletoja neispejo. Bet gal jei ir nebuciau vedus, gal butu pasigaves. Labiausiai bijojau, kad mazyles neapkrestu, bet tfu tfu kazkaip praslinko pro ja.</p><p>Siaip D darzelyje sekasi neblogai, eina, buna. Dabar Kaledu sventes laukiam. Man tik aukletoja nelabai patinka - visiskai nenori eiti I kompromisus, dirba standartiskai ir nenori nei trupucio prisiderinti prie vaiku, tai vis prisimenu Pilaites darzeli, kad ten buvo geriau. Na, bet nieko nepadarysi. Daug vaiku lanko ivairiausius darzelius, eis ir praeis tas laikas, uzaugsim smile.gif o siaip D vis dar prisimena Pilaites aukletoja, prisimena savo draugeli Viliu smile.gif keista net, nes nemazai laiko jau praejo.</p>

Sveikos, kartais taip pasiilgstu mūsų senųjų pokalbių, tokia nostalgija wub.gif
Su šventėmis Jus visas ir visus wub.gif

Sigita, o kaip suprasti neina auklėtoja į kompromisus, kaip neprisitaiko prie vaiko?

R irgi visai neblogai sekasi darželyje, netgi gerai, po pirmo darželio tai net stebiuosi, kad vaikas čia jaučiasi visai kitaip. Mūsų Kalėdų šventė darželyje jau buvo, ir mažoji mano dalyvavo smile.gif R lb kuklinosi, nėjo nei į ratelį, nei šokti, o mažoji visur dalyvavo smile.gif

Po eglute dukrytės abi gavo vaikiškus vežimukus lėlėms smile.gif
Dėl batuto nžn ką patart, mes kai būnam vaikų žaidimų kambariuose, tai R batutas nelabai vilioja smile.gif Jai labai patinka čiuožyklos ir supynės.
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 12 29, 13:07)
sveikos gyvos, su šventėmis smile.gif

Didžiųjų sale'ų dar neužmačiau.
Gali pasižiūrėti mytoys , gal ką gero rasi - kaip tik turiu papildomą -30% kodą (ir nuo nuolaidinių kainų, galioja iki 01.04). Jei pati nerasiu ką pirkti, galėsiu atiduoti ;) O jei pirksiu - galiu prijungti prie užsakymo, pasidalintume siuntimo išlaidas.

http://www.mytoys.de...sale/?sort=sale
Papildyta:
šie kombiai labai faini berniukams:

http://www.mytoys.de...en-4735896.html

Tik žalia spalva man šiaip sau,bet jei kam tinka - griebkite , labai gera kaina gaunasi su nuolaida (~53eur).  Jie šiek tiek didinti. Ir dar pasididina atardžius siūles. Tinka 2 sezonams.


O kaip greit sureagavai:) aciu, dairysiuos; )

Sbo kaip faina, gal tikrai senam darze kazkas R nepatiko. .arba tiesiog jau pribrendo socializacijai
Atsakyti
Na ką gi, baigia apsisukti dar vienas laiko ratas, atskubantis sausis mums visoms tikriausiai sukels prisiminimus 3 metus atgal, ir visados liks ypatingas. Auga mūsų mažieji, o tiems , kurie turi ir dar mažesnių - 'sausinukai' atrodo netgi visai dideli! smile.gif

Palinkėsiu visoms, tuo pačiu ir sau, tarp skubėjimo, tarp neatidėliotinų darbų ir reikalų, tarp buities ir triukšmo - bent karts nuo karto pažvelgti į pasaulį to trimečio akimis ir pamatyti , koks jis kupinas atradimų, stebuklų, įdomybių, nuostabiausių dalykų ir gražiausių spalvų! Palinkėsiu to nuoširdaus juoko, nesumeluotų emocijų, to buvimo čia ir dabar - vėlgi, visos turim pačius geriausis mokytojus! smile.gif

Su šventėmis, laimingų Naujųjų Metų mažiems ir dideliems! smile.gif


vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 31 gruodžio 2016 - 00:41