QUOTE(astalike @ 2016 04 21, 10:38)
Sveikos ir sveiki,
Neseniai konferencijos metu sužinojau apie veidoskaitą ir jos galimybes. Kažkiek susidomėjau, norėčiau išbandyti, bet kol per mažai apie tai žinau - nedrįstu

Gal tarp jūsų yra, kas susidūrė su vaidoskaita, kieno veidas buvo "nuskaitytas" ir tai kažkuo pagelbėjo gyvenime?
Konferencijoje labai rekomendavo veidoskaitos "meistrą" Žydrūną Sadauską. Gal kas lankėtės pas jį?
Pasidalinkite
pas žydrūna buvau paskaitose, turejau asmenine konsultacija del vaiku, per bendra pasitaike taip kad patiko jam mano vyro veidas tai viska isklojo

turejau pabendravima per FB. Turiu tik geriausia nuomone. Mokytis gal nesirizciau nes tam turi skirti labai jau daug laiko, ir turi but stiprus susidomejimas. Bet konsultacijai apie save/vyra/vaikus tikrai rekomenduoju

as planuoju dar viena asmenine konsultacija, tai gaudau kada jis kaune bus. O siaip is bendru paskaitu tai tikrai gauni info, minimaliai bet labai padeda

bent man tai akys kliuna uz keliu vietu visada veide kaip kalbu su klientu ar pazistamu, praskanuoju tuos bendrus isskirtinumus.