Įkraunama...
Įkraunama...

Striukė + kelnės ar kombinezonas?

Mes irgi perkam kasmet vientisa kombiuka ir atskira-striuke+kombi kelnes,tikrai tinkami abeji variantai ziemai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2013 10 11, 21:20)
Man irgi atrodo geriausia tureti kombi ir dar striuke.
Maniskis eina su kombiu i darzeli, lengviau vaikui apsivilkt paciam, patogiau duotis lauke. Dar pliusas niekas neissipesioja, neislenda ir t.t. 
Minusas parduotuvej jei ilgai vaikstineji, pas gydytoja ir pan. Tuomet reikia visa vaika isrengti.


Mes lygiai taip pat smile.gif . I kiema vientisas kombinezonas, o i parduotuve tik su silta striuke ir pasiltintais dzinsiukais su flysiniu pamusalu.
Atsakyti
du variantai: bendras ejimui grynai i lauka dukti ir atskiras is dvieju daliu- kai kazkur reikia uzeiti.
Atsakyti
Vientisa turejom tik kol sedejo vezime, po to pirkom atskirus. Ir beje, gal galite pasakyti, ar tinkamos ziemai Lenne kombinezonines kelnes su 150 g sintepono uzpildu?
Tos kelnes is ziemos kolekcijos:
Active material, waterproof, windproof and breathable.Thick wadding. Lining: 100% polyester....
Atsakyti
ziemai pirkom striuke silta, jei kazkur vaziuot, ir kombinezona, i darza ir i lauka.
Atsakyti
Sveikos,

gan didelį kombinezonų pasirinkimą radau internetinėje parduotuvėje www.leliukas.lt ir kainos nesikandžioja. Siūlau užmesti akį.

Sėkmės.
Atsakyti
Turime abu variantus: storą vientisą kombinezoną esant didesniems šalčiams ir atskirą plonesnį, kai yra šlapdriba, lietūs lyja, taip pat į prekybos centrą einant, patogu striukę nuimti ir autokėdutėje su plonesniu patogiau sėdėti smile.gif
Mėgstamiausi, gražiausi ir labiausiai pasiteisinę yra Huppa ir Lassie.
Atsakyti
Su kai kuriais kombinezonais mažiukai vaikai kaip kosmonautai, vos pajuda - jei nugriūna, nebeatsikelia smile.gif Kiek turėjom - visi nepatogūs buvo. Mums kelnės atskirai patogiau, turim vieną striukę ir dvejas kelnes, tai kai užpakalis nuo čiuožinėjimo išsitepa - apsiauna kitas, o pirmąsias skalbiam, o striukės nereik skalbti.
Atsakyti
Mazesniam vaikui, jei megsta po pusnis voliotis, geriau vientisas, jei vazinejate daznai i prekybos centrus geriau dvieju daliu smile.gif
Atsakyti