Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalija

QUOTE(zuzla @ 2019 04 23, 18:24)
<p>Mano akimis, Portui užtenka tik 1 dienos, kitas dvi leidome apylinkėse. Tokiu atveju, auto reikes jau antrą dieną, daug nesutaupysite.</p>


aš ir galvoju; +2 dienos kainos labai neužkels
Atsakyti

Jei planuojate važiuoti Douro upes slėniais, ten ir pasidrykite vyno degustaciją, nes yra ūkių, kur daro pristatymus. Metro Porte labai patogu iš oro uosto, jis visai salia, aišku žiūrekit, kad jūsų viešbutis būtų netoli nuo metro sustojimo.

Lisabonai tikrai skirčiau bent dvi naktis. 

Atsakyti
QUOTE(MAMAXX @ 2019 04 23, 20:11)
<p>Jei planuojate važiuoti Douro upes slėniais, ten ir pasidrykite vyno degustaciją, nes yra ūkių, kur daro pristatymus. Metro Porte labai patogu iš oro uosto, jis visai salia, aišku žiūrekit, kad jūsų viešbutis būtų netoli nuo metro sustojimo.</p><p>Lisabonai tikrai skirčiau bent dvi naktis. </p>

O kaip atrasti tuos ūkius?
Ten reikia iš anksto rezervuoti vietas?
Gal kas galite rekomenduoti?

O Porte metro naktį iki kelintos h važiuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasamal: 23 balandžio 2019 - 21:44

Iš oro uosto važiuoja tikrai iki 1 nakties. (galite pažiūreti tvarkaraščius porto metro maps violetine linija). O į Douro upes slenius mes ėmem turą iš vietinės agentūros, vykome 14 žmoniu grupė. Vienas iš ūkių buvo Quinta da Roeda čia buvo portveino degustacija (jie turi ir savo tinklapį), kitų pavadinimų nepamenu, ten valgem jų tradicinius patiekalus degustavom vyną. Bet manau info galėtų suteikti jų turizmo info centrai, kurių ten daug. 

Atsakyti
Sveikos,

planuojam ir mes kelionę į Portugaliją spalio pradžioje arba kovo pabaigoje. Vis dar neapsisprendžiam. Norime daugiau poilsinės 10 dienų kelionės, bet 3 dienas tikrai skirsime pamatyti šalį. Skristume Ryga-London Stansted-Faro-London Stansted-Ryga. Kiek žinau Faro pusėje yra labai graži gamta. Gal patarsite ką pamatyti toje pusėje? Ar orai bus geri spalio ar kovo mėn? Norisi pasideginti ax.gif .
Atsakyti

Jei norite daugiau poilsines, o ne pažintinės (kada oras nesvarbu), tada gal geriau spalis, nes kovas gali būti dar lietingas, oras nenuspejamas, be kadangi prie Atlanto labai vejuota, tai buna dar vėsoka. Buvome nuo kovo 2 iki kovo 10 tai striukes reikejo beveik visas dienas, nes pas juos ir dar pavasaris. Aisku mes buvom Lisabonoje, Porte. Ne pietineje dalyje. 

Atsakyti
QUOTE(jurguciux @ 2019 05 16, 08:56)
Sveikos,

planuojam ir mes kelionę į Portugaliją spalio pradžioje arba kovo pabaigoje. Vis dar neapsisprendžiam. Norime daugiau poilsinės 10 dienų kelionės, bet 3 dienas tikrai skirsime pamatyti šalį. Skristume Ryga-London Stansted-Faro-London Stansted-Ryga. Kiek žinau Faro pusėje yra labai graži gamta. Gal patarsite ką pamatyti toje pusėje? Ar orai bus geri spalio ar kovo mėn? Norisi pasideginti  ax.gif .

Labiau spali rekomenduociau. Buvom praeitais Metais spalio gale, pasidegonom dar. O keliaut oras isvis super.
Atsakyti
QUOTE(MAMAXX @ 2019 05 18, 13:56)
<p>Jei norite daugiau poilsines, o ne pažintinės (kada oras nesvarbu), tada gal geriau spalis, nes kovas gali būti dar lietingas, oras nenuspejamas, be kadangi prie Atlanto labai vejuota, tai buna dar vėsoka. Buvome nuo kovo 2 iki kovo 10 tai striukes reikejo beveik visas dienas, nes pas juos ir dar pavasaris. Aisku mes buvom Lisabonoje, Porte. Ne pietineje dalyje. </p>



QUOTE(DijaDeima @ 2019 05 18, 16:29)
Labiau spali rekomenduociau. Buvom praeitais Metais spalio gale, pasidegonom dar. O keliaut oras isvis super.

Man irgi sakė vienas portugalas, kad geriau spalį nei kovo gale. Ačiū smile.gif
Atsakyti

Ar dar yra sekančių temą? Norisi patarimų.

Norim 10 ar 14 dienų pažintinės/poilsinės kelionės automobiliu. Keliausim su 4 metų vaiku, ne itin mėgstančiu keliones mašina.

Ar per tas 2 savaites nebus pernelyg intensyvu pervažiuot nuo Porto iki Faro, neaplenkiant Lisabonos ir kt įžymių vietų? Nesinori 4 valandas per dieną mašinoj praleist. Gal tada geriau rinktis vieną regioną (t.y. arba šiaurinį, arba pietinį)?

Kuriuo metu keliauti? Norisi, kad būtų šilta, kad vanduo nebūtų ledinis vaikui maudytis, bet kad labai karšta būtų, tai irgi nenorim. Balandžio, rugsėjo mėn netinka.

Gal kas keliavot su vaikais ir galit savo kelionės planu pasidalint?

Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2019 09 29, 17:06)
<p>Ar dar yra sekančių temą? Norisi patarimų.</p><p>Norim 10 ar 14 dienų pažintinės/poilsinės kelionės automobiliu. Keliausim su 4 metų vaiku, ne itin mėgstančiu keliones mašina.</p><p>Ar per tas 2 savaites nebus pernelyg intensyvu pervažiuot nuo Porto iki Faro, neaplenkiant Lisabonos ir kt įžymių vietų? Nesinori 4 valandas per dieną mašinoj praleist. Gal tada geriau rinktis vieną regioną (t.y. arba šiaurinį, arba pietinį)?</p><p>Kuriuo metu keliauti? Norisi, kad būtų šilta, kad vanduo nebūtų ledinis vaikui maudytis, bet kad labai karšta būtų, tai irgi nenorim. Balandžio, rugsėjo mėn netinka.</p><p>Gal kas keliavot su vaikais ir galit savo kelionės planu pasidalint?</p><p></p>


Sveiki,
Mes šią vasarą keliavom 2 sav. Portas-Faro-Portas.
Gan intensyvokas poilsis gavosi, bet mes 4 suaugę.
Mes keliavom liepos mėn., tai vandenyne vanduo šaltas (bent jau man)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasamal: 29 rugsėjo 2019 - 15:54