[quote=pagyvenus,2016 05 16, 21:31]
Aš irgi panašiai galvoju ir su vyru visą vakarą ginčijamės. Labai dėkoju už atsakymą
[/quote]
Jeigu jau palikti rankinį laistymą, tai tikrai pasiteisina buteliai. Nereikia ten tupinėti iš pradžių pdarant laistymui įgilinimą aplink augalą, po to jį užrausant.
Šiemet kurmiarausius sunaikinau ir kol kas bandau tą požeminę ir naudoti. Nesu tikra, ar jos pernai kurmiai nesugadino, todėl papildomai sukasiau butelius ir prašau MB vėl padaryti lašelinę iš bačkos. Nu kol kas nepadarė, bet gal dar priprašysiu.
[/quote]
Hmmm. Aš tai nesijaudinadama laistytuvu drėkinu visą žemę ir nieko neapkasinėju. Vien todėl, kad šaknys plistų į šalis. Nežinau, kodėl reikėtų laistyti tik prie augalo. Juk tikslas, kad maisto medžiagas iš viso dirvožemio paimtų šaknys, o ne tik šiaip sau susidrėkintų toje vietoje, kur stiebas... Ir iš tiesų rudenį būna šiltnamyje šaknys visur, ne tik tose vietose, kur augalo stiebas.
Bet nežinau, kad pomidorų guru kitaip mano ir aišku aš neturiu patyrimo su buteliais.
Man geriausiai pasiteisina su laistytuvo kaip ir kaip ten kartais laiko tam nėra...