Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja KLAIPĖDOS kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 15, 12:10)

O man gal kas parekomenduos vidaus duris kur darytis?
Sopa pasitikiu, bet jie gal dar kas gerai gamina?

kokias darysite? mes galvojam apie uosines tai norisi gero kokybės ir kainų santykio biggrin.gif tai kolkas tik dairomės
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 15, 11:10)
saunuoliai, nesigailesit.

Pas mus lauko durys medines, is isores aliuminiu apkaustytos. Net ir prie labai klasikinio fasado tinka.
dejom su skirtukais.

Laiptininkai ir durininkai -  Vara, Sopos imone.

O man gal kas parekomenduos vidaus duris kur darytis?
Sopa pasitikiu, bet jie gal dar kas gerai gamina?

Mes is Varkojo uzsisakem... neuzilgo turetu sudet,tada gal labiau kazka pakomentuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 09 15, 14:05)
kokias darysite? mes galvojam apie uosines tai norisi gero kokybės ir kainų santykio biggrin.gif tai kolkas tik dairomės

kadangi man pasisese, nes projektuojant sudeliojau tik keturias duris visam name - galiu ir prabangias uzsisakyt smile.gif
bet is esmes noreciau masyvo, dazyto dazyve, kad matytusi medzio tekstura.
Papildyta:
QUOTE(caroline13 @ 2016 09 15, 16:49)
Mes is Varkojo uzsisakem... neuzilgo turetu sudet,tada gal labiau kazka pakomentuosiu smile.gif

as rinkausi is dvieju, tame tarpe ir varkojo.
Varkojis pralaimejo, mat mano vyras labai preciziskai i silumos laidumo parametrus ziurejo. Kaimynas varkojo susidejo - labai patenkintas.
Atsakyti

Varkojis pralaimejo, mat mano vyras labai preciziskai i silumos laidumo parametrus ziurejo. Kaimynas varkojo susidejo - labai patenkintas.
[/quote]
Jus apie langus turbut? smile.gif
Praleidau gal skaitydama,kad negryzt atgal ka pasirinkote?
Atsakyti
[quote=caroline13,2016 09 16, 09:03]
[/quote]
Jus apie langus turbut? smile.gif
Praleidau gal skaitydama,kad negryzt atgal ka pasirinkote?
[/quote]
taip, langus medinius, kaustytus aliuminiu, pasirinkom Rudupi
Atsakyti

[/quote]
taip, langus medinius, kaustytus aliuminiu, pasirinkom Rudupi
[/quote]
Musu taip pat medis kaustytas aliuminiu. Rinkomes is Varkojo,Rudupio ir Megrame smile.gif baisiai vidaus duru laukiu, ziuresim ka prigamins
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caroline13: 16 rugsėjo 2016 - 21:35
Kazkuri apie pamatu kainas klauset. Pas mus juostiniu pamatu perimetras 68m, tai pasiūlymus gavom maždaug 86 eur uz metra, jei medziagos ju. Arba jei viska perkam mes, tai uz darba 1800 eur norejo. Kadangi vyras per atostogas pasportavimui praktiskai jau viska buvo iskases, tai ir pasibaigem patys (gavos apie 3200). ax.gif
Atsakyti
Virgio Ruškio durys. Dar yra . Dirba netoli Endriejavo. Protinga kaina, laikosi grafiko. +370 69880582
Atsakyti
Kol statybos vyko,ka turejote ?nuomavotes kokius konteinerius statybu ar kaip?Ir gal kam atliko noretu perleist,aisku ne uz dyka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, rašau pirmą kartą. Gal galit rekomenduoti patikimą žmogų, reikia skubiai nutinkuoti sienas, namas Palangoje. Mūsų meistras pavedė, užgėrė, vis paskambina, kad negali, o jau kiti darbai suplanuoti, laiptus turi neužilgo statyti. Šiandien sakė, išvirs bulves ir atvažiuos ir vėl nepasirodė. Porą darbų atliko, rankas turi geras, sumokėjom ir užgėrė,va dbr problema su jo neatėjimu. Pagelbėkit, prašau
Atsakyti
QUOTE(Akontalija @ 2016 09 22, 23:39)
Sveikos, rašau pirmą kartą. Gal galit rekomenduoti patikimą žmogų, reikia skubiai  nutinkuoti sienas, namas Palangoje. Mūsų meistras pavedė, užgėrė, vis paskambina, kad negali, o jau kiti darbai suplanuoti, laiptus turi neužilgo statyti.  Šiandien sakė, išvirs bulves ir atvažiuos ir vėl nepasirodė. Porą darbų atliko, rankas turi geras, sumokėjom ir užgėrė,va dbr problema su jo neatėjimu. Pagelbėkit, prašau

pabandysiu paieškoti jums kontaktų 4u.gif
ar šiems bandete skambintis?

tinkuotojai-861449109

Gipsiniu tinku tinkuoja Henrikas 8610-82806
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 23 rugsėjo 2016 - 07:09
QUOTE(chypsa @ 2016 09 19, 09:57)
Virgio Ruškio durys. Dar yra . Dirba netoli Endriejavo. Protinga kaina, laikosi grafiko.  +370 69880582

jis gal kokia svetaine turi? kurjo darbu butu galima pamatyt?
Atsakyti