Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

10 Cloverfield Lane - geras, patiks, kam patinka postapokaliptiniai filmai, bet pirmas filmas man vis tiek buvo geresnis.
Atsakyti
The Man from Nowhere - dar vienas korėjietiškas kriminalinis trileris. Kaip visad, nenuvylė.
Atsakyti
Dressmaker (2015) - truputi beprotiskas, su jumoru, bet visai patiko, ypac vaidyba. Kate Winslet cia nuostabi.
Atsakyti
Burnt - kulinarinis filmas, alkanam geriau nežiūrėti biggrin.gif Neblogas vakarui, bet tik tiek. Galvojau, kad bus daugiau komedijos nei dramos, bet paaiškėjo, kad komedijos ten beveik nėra. Nepatiko, kad galiausiai pagrindinis veikėjas išsisuko be jokių pasekmių. Tai kur istorijos moralas?

Joy - nieko gero schmoll.gif Labai vidutiniškas. Dirbtinis ir perspaustas. Neįtikino.
Atsakyti
Secret in their eyes (2015) - labai vidutinis, tik Julios Roberts vaidyba suzavejo. N. Kidman jai neprilygsta. Skaiciau, kad sis filmas yra argentinieciu filmo remake'as, manau, amerikieciams iki galo nepasiseke jo perkurti.
Atsakyti
Irrational Man - labai patiko thumbup.gif Turi dar gazo Woody Allenas thumbup.gif Nesupratau, kodėl toks žemas įvertinimas imdb, rottentomatoes? Geresnis už "Magic in the Moonlight", nors ir tas gana neblogas buvo.
Atsakyti
My Blueberry Nights (2007) - filmas be jokiu ypatingu ivykiu, viskas daugiau remiasi emocijomis, bet ramiam pasiziurejimui tiko, patiko N. Portman ir N. Jones cia.
Atsakyti
King of Devil's Island (2010) - puikus skandinavų darbas apie salą, į kurią atplukdinami nusikaltę nepilnamečiai. Daug nemalonių, žiaurių vaizdų, numanomų įvykių. Bent man jis labai išsiskyrė iš kitų panašios tematikos filmų, kur bandoma kažkokia griežta tvarka visus ,,išmuštruoti" ir koks vienas atsiranda besipriešinantis. Puiki aktorių vaidyba, labai gerai išplėtoti charakteriai, ypač vieno vaikino keitimasis įtikinamas ir daręs įspūdį. Vietomis įtampos buvo tiek, kiek seniai nejaučiau, tiesiog stabdžiausi filmą, kad palaukčiau, kol emocijos nurims, kad galėčiau nors kiek ramesnė toliau žiūrėti. Žiemą galima įsimylėti žiūrint, tiek sniego wub.gif Ir verkiau, ir juokiausi, ir pykau. Kažkaip be emocijų sunku buvo žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2016 03 27, 11:26)
Padėkit,kur randat "Spotlight" pažiūrėti?

Radau  biggrin.gif

Vos pusę filmo ištvėriau rolleyes.gif nesupratau už ką pagyros blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 04 10, 15:00)
Joy - nieko gero schmoll.gif Labai vidutiniškas. Dirbtinis ir perspaustas. Neįtikino.

Kaip tik vakar žiūrėjau, neypatingas drinks_cheers.gif
Atsakyti
merginos, ką žiūrėt?
baigiau antąkart House of cards - nes geriau gerą dalyką iš naujo žiūrėt, nei šlamštą
baigiau The affair
ką dabar veikt? nėra serialų daugiau gerų?
walking dead ir games of thrones nesiūlykit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 14 balandžio 2016 - 09:14
Lars and the Real Girl (2007) - pirmoj filmo pusėj tai net kažkaip nepatogu buvo žiūrėti, nors, rodos, nieko ten tokio nevyko. Na, bet gal pati idėja, kad lėlė kalbinama / prižiūrima ir pan. kaip žmogus, vertė taip pasijausti. Šiaip filmas įdomus, Goslingas patiko (nesu šiaip didelė jo gerbėja), liūdnokas, bet ir šviesokų dalykų nemažai. Gal kiek persūdyta man su visų aplinkinių susivienijimu dėl lėlės pripažinimo, tampa kone tragikomiškas šis dalykas, bet kitką giriu.
Dar labai patiko momentas, kai Larsas skundėsi gydytojai, kad jo brolio žmona mėgsta visus apkabinti, o juk yra žmonių, kurie nemėgsta to, tad maždaug ką su ja daryti, kad ji tokiais atvejais neimtų taip į širdį biggrin.gif

Iš serialų, tai šią savaitę pasirodo Orphan Black naujas sezonas, tad bus žiūrėjimo. thumbup.gif
Ne per seniausiai Mentalistą pabaigiau, tai į pabaigą gal kiek sumažėjo įdomumas, bet apskritai liūdna buvo išsiskirti su juo, o tiksliau - su personažais. Esu pradėjusi The Office (amerikietišką). Labai smagus, trys sezonai peržiūrėti, dabar atidėjusi. Na, bet pas mane taip ir būna, kad nežiūriu serialų dieną naktį, kol visus sezonus peržiūriu, darau pertraukas tarp serijų.

Mano draugė neseniai baigė serialą 11 22 63, kiekvieną savaitę laukdavo naujos serijos, išgyrė, tai į planus įsidėjau. Tik lyg ir šis serialas vieną sezoną ir teturės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 14 balandžio 2016 - 11:01
[quote=LEEja,2016 04 14, 10:12]
merginos, ką žiūrėt?
baigiau antąkart House of cards - nes geriau gerą dalyką iš naujo žiūrėt, nei šlamšta
[/quote

Man trečiam sezone per daug politikavimo. Nors dar ir žiūrėt nebaigiau.

O matei ”This is not my life”/2010? Man tai labai gerai suėjo.
Atsakyti