Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Sveikos 4u.gif
Turiu atlikusiu vaistu: Crinone kelias dez., estrofem ( 1 praimtas- dovanoju), progestan ( 1 dez). Rasykit i az kam reikia. galiojimas geras.
Sekmes visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
Ar kas nors siunciates papildus vaisingumui gerinti is iherb.com? Kaip ten yra su mokesciais ir muitais? Gal zinot alternatyviu variantu Europoje?
Aciu uz atsakymus.
Atsakyti

laba diena, jei dar turite mielai paimčiau Duphaston ir Estrofem :4u:​ 

Atsakyti

Ar turit dar crinone? :)

Atsakyti

Dovanoju Gonal,likutis 125IU plius kažkiek dar galima su švirkštuku ištraukti,atidarytas prieš tris savaites,tai savaitę dar tikrai galioja,laikomas šaldytuve 

Taip pat parduodu Ovitrel,galioja iki 2019 04 imtinai,laikomas šaldytuve,15eur

pirkčiau Fraxiparino 0,3 arba Clexane 0,4, taip pat imunoglobulino

Atsakyti

Aš siunčiausi 2 kartus. Pirmą kartą pasirinkau DHL, o antrą kartą vietinį paštą (čia mūsų LP). Tai su DHL - viskas lengvai praėjo - jie davė man dokumentus, kuriuos nuvežiau muitinei (prie oro uosto), sumokėjau 21 proc. PVM ir viskas. Daugiau jokių mokesčių nebuvo (nes pirkau savo reikmėms nedidelį kiekį). Tarp kitko, jų buveinė yra šalia. O su LP - tragedija. Jie gali muitus tvarkyti tik patys ir už tai dar komisinį (nemažą) paima. 

Atsakyti

Laba diena, merginos, labai labai reikia Duphaston 10 mg, gal kuri turite???????? :huh2:

Atsakyti

Kas siuo metu pradejo stimuliacija?

Atsakyti

Aš tikiuosi kitą savaitę pradėti stimuliaciją :)

Atsakyti

Laba diena, merginos. Jungiuosi į Jūsų grupę. Prieš tris dienas pašalintas mano paskutinis kiaušintakis, kuris iki šiol maniau teikė vilties. Tai buvo trečias negimdinis nėštumas. Todėl vienintelė mūsų viltis – IVF. Planuojame startuoti po 3-4 mėnesių, kuomet pilnai sugysiu ir kada susinormalizuos ciklas.

Atsakyti

Sveikos merginos, abu esame 36 metu, pastoti bandeme 4 metus patys ir 2 su gydytoju pagalba (vyrui viskas gerai, mano tik vienas kiausintakis funkcionalus). Pirmas IVF baigesi nesivystanciu nestumu. Ieskojau informacijos kaip galiu pagerinti kiausidziu funkcija pries antra IVF, labai bijojau, kad vel pasikartos ta pati situacija. Radau maisto papildus, vartojome kartu su vyru 2 men. ir siandiena po sirdimi nesioju 6 savaiciu pupa. Pastojau naturaliai, 2 cikla po nesivystancio IVF😊😊😊 Noriu tik padrasinti nepasiduoti, stebuklai gali ivykti 😁 ps. turiu likusiu papildu 1,5 men kursui, siunciausi is USA. Jei kuri nors susidometu, parasykite pm

 

https://www.iherb.co...-Capsules/73939

 

https://www.iherb.co...-Capsules/73940

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlDem: 13 vasario 2019 - 16:00
Turiu likusio Duphaston viena dezute pilna, kitos puse ( galioja iki 2020) ir Estrofem 10 tableciu ( Galioja iki 2019.11). Padovanosiu, gal kam reikia. Retai cia lankausi, tai jei reikes iskart skambinkit arba rasykit SMS: 860929427.
Dideliausios sekmes visom nestuke.gif
Atsakyti