Įkraunama...
Įkraunama...

Lagaminų remontas

Sveikos supermamytės 4u.gif
Po kelionės grįžome su sugadintu lagaminu ir niekaip nerandu kur remontuoja tokius agregatus g.gif lagaminas skolintas tai norisi atiduoti tokį kokį pasiskolinome...
Kiek išniukštinėjau tai matau kad Vilniui "Sauliaus ir Vido" įmonė užsiima lagaminų remontu, bet iš atsiliepimų supratau, kad ten kainos kandžiojasi... Už ratuko pakeitimą 30€, kai naujas toks kokio mum reikia lagaminas kainuoja 47€ man atrodo brangoka unsure.gif
Ką jūs manote ir gal teko susidurti su panašia situacija?
Atsakyti
QUOTE(ieva.gaid @ 2016 06 28, 23:32)
Sveikos supermamytės  4u.gif
Po kelionės grįžome su sugadintu lagaminu ir niekaip nerandu kur remontuoja tokius agregatus  g.gif  lagaminas skolintas tai norisi atiduoti tokį kokį pasiskolinome...
Kiek išniukštinėjau tai matau kad Vilniui "Sauliaus ir Vido" įmonė užsiima lagaminų remontu, bet iš atsiliepimų supratau, kad ten kainos kandžiojasi... Už ratuko pakeitimą 30€, kai naujas toks kokio mum reikia lagaminas kainuoja 47€ man atrodo brangoka  unsure.gif
Ką jūs manote ir gal teko susidurti su panašia situacija?

mes tai visada perkam naują smile.gif neapsimoka remontas.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 07 01, 18:26)
mes tai visada perkam naują smile.gif neapsimoka remontas.

O tai gal verta detalių pasilikti sekančiam lagaminui ir pasitaisyti? biggrin.gif

Ta pati problema pas mane, kaip temos autorės doh.gif Pasiskolinom ir lūžo ištraukiamos rankenos plastikas (pati rankenėlė) ir apačioje atraminis plastikas verysad.gif Gal kas turi perleisti? blush2.gif

Yra meistriukas Kalvarijų g. 37 Vilniuje, kuris taiso lagaminus. Bet šiuo metu bent jau maniškiam detalių tinkamų neturi...
Atsakyti
"Sauliaus ir Vido" taisykloj, p/c EUROPA nunešiau lagaminą, kuriam buvo nudaužytos dvi rankenos - reikėjo ir jas, ir tą pritvirtinimą keisti. Lagaminas nepigus, Samsonite. Meistras paprašė 50 EUR, aš padūsavau ir susitarėm už 30 EUR.
Atsakyti