Įkraunama...
Įkraunama...

Močiutė muša vaiką

Esu maciusi, kaip anukas meto sunkius daiktus i mociute, spjaudo, tikrai duociau kupron, kaip reikia. Kartais niekas daugiau nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2016 07 17, 11:26)
Esu maciusi, kaip anukas meto sunkius daiktus i mociute, spjaudo, tikrai duociau kupron, kaip reikia.   Kartais  niekas daugiau nepadeda.

Selka,bet neatmesk prielaidos kad ir mociuciu visokiu yra.Ir dazniausiai brutalus vaikai buna kada su jais mazai uzsiima,mazai aiskina,bet tik rekauja ir moralizuoja tuos vaikus.Kaip gyvenime yra,kad ne visos kas pagimdo moka buti motinomis,ne visos mociutes sugeba buti mociutemis.Nemaciau ne vieno vaiko,jeigu tu su juo graziai meiliai ir zmoniskai puls spjaudytis ir spardytis.Visa sita is niekur neateina.Vaikas tai mato savo aplinkoje.
Ipatingai keturmetis gerai supranta ka daro.Jie gi gudrus.
Dar gal patiems tevams reiketu pasidometi kodel tokie santykiai klostosi?Klausti vaiko,kodel jis buvo nemandagus ir blogai elgesi.Nieko neivyksta be priezasties.Man sitoj situacijoj daug seimyniniu spragu.Aukletis reikia pradeti nuo saves ir tada ijungti visus aplinkinius jeigu imanoma.Netikiu kad mociute duos vaikui i kupra prie tevu,taip pat netikiu kad tinkamai auklejimas vaikas spjaudysis ir dauzysis.Daugiau bendrauti tarpusavyje reikia.
O kupron ne vaikui reikia duoti o jo tevams.Ir jeigu nera kitos iseities neapsiimti to vaiko priziureti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 17 liepos 2016 - 13:05
QUOTE(Sėlija*** @ 2016 07 17, 08:26)
Esu maciusi, kaip anukas meto sunkius daiktus i mociute, spjaudo, tikrai duociau kupron, kaip reikia.  Kartais  niekas daugiau nepadeda.

Tam yra tevai, kad vaika aukletu. Pasakyti tokiu atveju reiketu, kad kol vaikas bus laukinis, neapsiims jo priziureti. Pritariu mintims, kad toks elgesys neateina is niekur, reikia gilintis, spresti problemas, o ne vaika dauzyti, tik didesniu bedu sukels.
Atsakyti
QUOTE(applejuice @ 2016 07 17, 15:29)
Tam yra tevai, kad vaika aukletu.

o jei tevai neaukleja, tai ka tada? Tegul ir auga laukinis?
Atsakyti
Jeigu tevai nesiima priemoniu, kad ju vaikas nepatirtu smuro is artimu zmoniu, tai taip iseina, kad tevai yra smurto bendrininkai?
Atsakyti
Dar kartą ačiū visoms pasisakiusioms. Matau, kad diskusija įsilingavo truputį ne į tą pusę, tad skubu išsamiau paaiškinti situacijas, kurios man kelia nerimą ir dėl kurių patarimo čia kreipiausi. Močiutės pažiūrėti anūką prašome labai retai, gal tris keturis kartus per metus, nes žinome jos charakterį. Pastarąjį kartą prašėme, kad ateitų pabūti prie sergančio vaiko ligoninėje, nes namie dar mažiuką turim, ir vyras negauna biuletenio darbe, tai prašėme močiutės, kad bent kelias valandas pakeistų mus ligoninėj. Po tų kelių valandų atbėgu ir matau vaizdelį, kad sūnus atvestas pakvėpuot su inhaliatorium, tačiau nenori to daryti, muistosi, bando pasprukt, o močiutė vis į kuprą jam, kad klausytų, ir dar bjauriais žodžiais apstaugia. Arba kitas atvejis - užsukom pas uošvius į sodą, vaikas bėginėdamas koja užkliuvo ir išpylė katės indelį su vandeniu, močiutė vėl jam - į kuprą. Ji apskritai ūmaus charakterio, bet kol nekliudė mano vaiko, nekreipiau dėmesio, bet jau nebeišeina nereaguoti. Nutariau kurį laiką vengti kontaktų, gal padarys išvadas.
Atsakyti
Kaip supratau tai anyta taip elgiasi su anūku. O Jūsų vyras savo mamai nieko apie tai nesako? Nesudrausmina? Šiaip tokioje situacijoje vaiko tikrai pas tokią močiutę neleisčiau. Jau geriau jokio bendravimo su močiute, nei toks koks yra dabar. Netraumuokit savo vaiko.
Atsakyti
QUOTE(jurgulisd @ 2016 07 18, 11:59)
Pastarąjį kartą prašėme, kad ateitų pabūti prie sergančio vaiko ligoninėje, nes namie dar mažiuką turim, ir vyras negauna biuletenio darbe, tai prašėme močiutės, kad bent kelias valandas pakeistų mus ligoninėj.

siaip jau, tragedijos tikrai nebus, jei vaikas ligoninej ir vienas tas kelias valandas pabus, ne kudikis gi.
Atsakyti
Esu mačius močiutę, trijų mėnesių kūdykėlę prižiūrinčią. Apsaugok Viešpatie nuo tokių močiučių. Nežinau ar kiekvienam priėjusiam, bet bent jau mums priėjusioms su dukra išpasakojo kokią turi bjaurią marčią, o koks pyktis ir neapykanta tam kūdykėliui. Krato vežime ir tiek. Ir rėkia, ant trijų mėnesio mažiukės, ko ji nemiega, ko ji tik ant rankų nori, ech...tikrai ne visos močiutės anūkus myli. Ypač jei nemyli marčios.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 07 18, 12:40)
Kaip supratau tai anyta taip elgiasi su anūku. O Jūsų vyras savo mamai nieko apie tai nesako? Nesudrausmina? Šiaip tokioje situacijoje vaiko tikrai pas tokią močiutę neleisčiau. Jau geriau jokio bendravimo su močiute, nei toks koks yra dabar. Netraumuokit savo vaiko.


Ar zodziai cia padetu? Gal vyras turetu prieit ir savo motinai i kupra? Kai toji isvertus nuostabos akis atsisuks, tiesiog uzrekti, kad cia uz tai , kad vaikas nuo jos gavo. Po pirmo karto gal ir nesupras, bet pakartojus turetu suvokti priezasti ir pasekmes cool.gif Nekurstau smurto dar daugiau. Tikrai nereik elgtis taip, kaip parasiau. Kartais norisi tiesiog atsilyginti tuo paciu, kad suprastu ka jaucia vaikas. Ar galima pakeisti senyva zmogu? Nemanau.
Atsakyti
Tokiu atveju tevai turi buti prie vaiko, ne mociute, kuri arba to vaiko nemyli, arba tiesiog nenori su juo buti.
Atsakyti
QUOTE(jurgulisd @ 2016 07 14, 21:22)
Ačiū visoms pasisakiusioms, kažkaip tvirčiau pasijaučiau, aiškiau tapo, kad privalau ginti savo įsitikinimus, kad negalima auklėti mušimu, ir privalau ginti savo vaiką. Kaip bebūtų gaila, turbūt daugelis vyresnio amžiaus žmonių vis dar yra tos nuomonės, kad užvažiavimas per užpakalį ar kuprą nėra joks mušimas, o privalomas auklėjimas verysad.gif .

Nesamone,atvirksciai dazniausiai buna,jei kartais tevai nesusivaldo,tai mociutes visada lepina ir gina.
Atsakyti