Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija

Ar įmanoma Krokuvą pasiekt per dieną? Važiuosim su vaikais, sustojimai būtini. Važiuosim iš Kauno. 

Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2017 11 28, 14:57)
<p>Ar įmanoma Krokuvą pasiekt per dieną? Važiuosim su vaikais, sustojimai būtini. Važiuosim iš Kauno. </p>

Laivai. Dar ir į Čenstakavą užsukti spėjome.
Atsakyti

Kiek laiko Krokuvai skyrėt? Verta į Čenstakavą užsukt?

Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2017 11 28, 20:57)
<p>Kiek laiko Krokuvai skyrėt? Verta į Čenstakavą užsukt?
</p>

Man Čenstakavoje labai patiko, unikali vieta. Krokuvoje buvome 2 dienas, kaip ir užteko. Kiti dar į Osvencimą pakeliui užsuka.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2017 11 28, 20:57)
Kiek laiko Krokuvai skyrėt? Verta į Čenstakavą užsukt?

Mums 1 dienos neužteko, Krokuva mums buvo kaip tarpinė stotelė, todėl daug ko nepamatėm, ir šiaip paskubom pralėkėm. Vaveliui reikia gero pusdienio, senamiesčiui irgi tiek pat, labai gaila, kad nepasivaikščiojome po Kazimiežą, bet buvome muziejuje Jogailos universitete, labai vertas dėmesio. Patys krokuviečiai rekomenduoja apie 3 dienas skirti.
Atsakyti

Man nesinori skubėt, va Taliną taip pralėkėm. Noriu ramiai, pasivaikštant, pailsint, neskubant. Aš irgi galvojau apie mažiausiai 3 dienas. Labai norim su vyru į Osvencimą, toks planas buvo, bet pažiūrėjau, kad jų taisyklėse, kad ji nerekomenduoja vestis vaikų, jaunesnių nei 14m., o mes su 7, 8 ir 12 būsim. Pasitarėm ir nusprendėm atidėti, kol paaugs vaikai. 

Atsakyti

Mes irgi atsisakėm Osvencimo dėl tos pačios priežasties, vaikui kelionės metu buvo beveik 9, nors vyras irgi labai norėjo, bet pasilikom kitiam kartui. 

Atsakyti

Planas jau dėliojasi, tai ir be Osvencimo bus ką pamatyti. Vaikus tikrai labiau akvaparkas domina :D O ta Krokuvos kortele kas nors naudojosi?

Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kam teko susidurti - ar būtina iš anksto bilietus traukiniu iš Varšuvos toliau pirkti? Ar gali būt, kad nebus bilietų?
Atsakyti

Traukiniais po Lenkiją keliavau šiaurinėje dalyje: aplink Gdanską, birželio mėnesį. Internetu nieko nepirkau, viską pirkdavau traukinių stotyje prieš pat kelionę. Tiesa, vieną kartą pirkome iš vakaro, nes planavome išvykti labai anksti. Taip pat kartą teko pirkti pačiame traukinyje, nes paskutinę minutę įšokome į vagoną, o stotyje laiko pirkimams nebuvo. 

Jei turi omeny kokius tarptautinius traukinius, tai apie juos nieko nežinau. Mano važinėti traukiniai kursavo Lenkijos viduje. Tik ten jie yra skirstomi, paprasti, greitieji ir pan. Aišku, nuo to ir kaina priklauso. 

Jei kokiu šventiniu laikotarpiu keliausit, tai gali visaip būti. Bet mūsų kelionės metu tai atsirasdavo vietos. Tiesa, sekmadienio vakarą iš Wladyslawowo pilnokas traukinys buvo. Visi nuo jūros į miestus traukė. 

Atsakyti
Ačiū, Linole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2018 03 12, 15:21)
Sveiki  4u.gif
Gal kam teko susidurti - ar būtina iš anksto bilietus traukiniu iš Varšuvos toliau pirkti? Ar gali būt, kad nebus bilietų?


Na labai is anksto isigyti negalesite, man atrodo pries 30 d. tik galima. Priklausomai kuria kryptimi vaziuosite. Kuo anksciau perki tuo pigiau, nes galioja isankstinios nuolaidos. Dar priklausomai kuriom dienom, ar nebus kokios sventes ar pan. Gali buti, kad liks tik brangesnes klases bilietai ar pan.
Atsakyti