Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl būtent taip pavadinote mažylį?

neisizeiskit bet Aira tai jau tikrai suniskas vardas doh.gif
Atsakyti
As uz Aira wub.gif
Atsakyti
Nei vienas nepatinka... schmoll.gif
Airinga tai kaip aistringa..Ir šiaip keistai...
O Aira tai mielo kaimyno šuniuko, juodo labradoro vardas..
Atsakyti
Baisus vardai doh.gif Man tai abu labai suniski doh.gif Nepykit, bet jai tikrai mylite savo vaika, tai pagalvokite is naujo.
Atsakyti
Aš už Airinga.
Nors greičiausiai šį vardą sutrumpins ir vistiek kvies - Aira.
Bet Airinga yra kiek solidesnis vardas.
Atsakyti
Mes dar prieš laukiantis abu su vyru sutikome dėl Robertos vardo.
Nežinojome kas gims, todėl pagal kalendorių rašėmės patinkančius vardus ir derinom tarpusavyje.
Išrinkom dar vieną vardą mergytei ir du vardus berniukiu.
Kiek girdėjau sakoma, kad būna gimus kūdikiui išrinktas vardas visai "nelimpa".
Todėl apsidraudėme ir išrinkome po du vardus mergytei ir berniukui.
Kai gimė mergytė nekilo jokių abejonių ir labai tiko vardas Roberta, kurį ir buvome seniausiai sugalvoję. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Airinga labai sudetingAS , bet ir nelabai .sorry blush2.gif
Atsakyti
Aira-populiarus suns vardas.O Airinga vistiek vadins Aira. g.gif
Atsakyti
nei Aira, nei Aringa man.... schmoll.gif labai jau "mandri" tik šuniukams vadinti...
Atsakyti
pritariu kad cia suniukams, na jei tik is situ dvieju tai nebent Airinga - jau panasesnis i zmogaus varda, o Aira tai grynai suniskas, zinau gal 3 pazystamu sunis kuriu tokie vardai 4u.gif
Atsakyti
Aira smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ymantee @ 2006 07 12, 13:08)
Labai prasau-padekit apsisprest (kam tik nesunku) Neuzilgo gims dukryte,ir neapsisprendziam kuris vardas graziau skamba

Aira  ,ar  Airinga  ?????? 

Mums abu neblogi,Aira -Airute-grazu  :bigsmile:  ir Airinga grazu,BET KAS GRAZIAU,a ????????????????????

Sveikinu, auginu dvi dukras esu labai laiminga. Del vardo- mano draugu suo vardu Aira. Tai asociacijos nekokios. Sunku rinkti varda visada reikia galvoti, kad kiekvienam vardui bus pravarde ar megdziojimas. Mano vyresniaja kartais vadina ne Margarita o margarinu tai berniukai paduke nesuprata ir tevu auklejimas prastas, bet vaikas to nesupranta ir pykta.
Tai pat ir Aira na man tikrai visai negrazus vardas. Mamyte labai prasau nesupyk, pati klausei. Linkiu lengvo gimdymo ir sveikos dukrytes.
Atsakyti