Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl būtent taip pavadinote mažylį?

Šiandien Emilijos vardadienis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2006 08 18, 12:56)
Ot tai aciu sirdingai visoms ,kad padejot apsispresti.Mazyles vardelis bus EMILIJA,na trumpiau bus galima pasaukti ir Emile ar net Ema,cia jau kaip gausis..pagal situacija biggrin.gif tikiuosi mano mazylei vardas patiks ir pritiks 2.gif

na ir puikus pasirinkimas thumbup.gif
ir gerai, kad ne Odre blink.gif
Atsakyti

Urta, Urtė (02.06) – trumpinys iš Dorotėja graikų doron „dovana“ + teos „dievas“ – „dievo dovana“
Urtės nepažįstu,tik labai senai skaičiau I.Simonaitytės ,,Aukštųjų Šimonių likimas",tai ten buvo toks vardas.

Emilijus, Emilija (06.30, 08.19) – lotynų: „veržlus, nepralenkiamas“

Man gražus Urtė,bet jusų pasirinkimas taip pat neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2006 08 16, 17:56)
Mano dukrele jau trecia savaite kaip gimusi o vardo dar neturi.Kaip jums vardas Emilija,Odre,Elinga,Urte..jie visi man grazus ,o vat koki issirinkti nezynau,gal patarsit smile.gif

Emilija grazus, bet dabar labai jau 'ant bangos', Urte thumbup.gif
kiti du schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2006 08 19, 17:20)
Emilija grazus, bet dabar labai jau 'ant bangos', Urte  thumbup.gif
kiti du  schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Antrą kart, taipskant, nesikartosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2006 08 18, 12:56)
Ot tai aciu sirdingai visoms ,kad padejot apsispresti.Mazyles vardelis bus EMILIJA,na trumpiau bus galima pasaukti ir Emile ar net Ema,cia jau kaip gausis..pagal situacija biggrin.gif tikiuosi mano mazylei vardas patiks ir pritiks 2.gif

QUOTE(Benitux @ 2006 08 18, 18:38)
Sveikinu isrinkus savo princesei varda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gražų vardą išrinkote thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o man tai Emilija bet ir Urte nieko thumbup.gif
Atsakyti
Kaip laukiausi savo sunelio perskaiciau zurnale labai grazia istorija apie maza berniuka kurio vardas buvoAiridas ir labai istrigo sis vardas todel kaip gime mano sunelis pavadinau ji Airidu thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi labai ilgai rinkom varda,norejom,kad butu kitoks,ne taip daznai girdimas.Viena karta isgirdau per telika vertejo varda,Ridas,ir man jis patiko,vyrui taip pat smile.gif Taip ir tapo sunus Ridu.Bet ka vardukas reiskia,nezinau.Butu is tiesu idomu suzinoti. 4u.gif gal kas zino,kur galima suzinoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasadam: 22 lapkričio 2006 - 08:49
Kuomet dar tik draugavome su busimu vyru, buvome nusprende, kad mergaitei varda rinks jis, o berniukui as. Jau kaip ir buvom nutare, kad bus Nojus ir Greta ax.gif
Kai pastojau, vyrui vardas Nojus eme nebepatikt. Emiau ieskot kitu variantu, mintyse galvodama, kad ir Greta nera labai jau idealus g.gif Bet matyt nuojauta savo dare, nes rinkausi tik berniukiskus vardus. Galiausiai apsistojome ties 2 Osvaldas ar Gustas. biggrin.gif Osvaldas vyrui patiko, nes cia dalis jo vardo yra. O man labiau patiko Gustas. Tiksliau Justas, bet Justu ir Justinu labai daug turime tarp draugu ir giminiu vaiku..........
Kai ultragarsu pamateme (kartu buvo vyras), kad turesime berniuka, labai apsidziaugiau. As kazkaip is karto pasakiau bus Gustukas. Vyras is tos laimes, iskarto ir sutiko 4u.gif
Atsakyti
2.gif vardą vyras davė, o aš neprieštaravau, nes tai mano senelio vardas, o 2.gif - senelio kopija.
visiems kitiems vaikams vardus aš rinksiu. ir po ranka visada laikysiu Kuzavinio žodyną thumbup.gif
beje, aš karts nuo karto ant lapuko užsirašau man patinkančius vardus ir pasižymiu datą. niu, skonis tikrai su metais, su laiku keičiasi.
Atsakyti
as kai laukiausi kazkaip mergytei iskart buvom isrinke varda,o del berniuko gincijomes su vyru wacko.gif jis labai norejo,kad berniukas butu Rūtenis unsure.gif o as kategoriskai buvau pries,nes man jis kotais nepatiko,as buvau isrinkus varda Arijus,bet tada vyras buvo pries doh.gif umn.gif hihihi.gif tai vat,kai jau gime musu angelelis,abu paziurejome ir as sakau vyrui,kaip tau jei bus cia musu Nedutis 4u.gif wub.gif vyras iskart sutiko,nes kazkaip as kito vardo net ir nesumasciau,jam sitas labai tiko,atrodo,kad butu ji atsineses wub.gif
Atsakyti