Siulau varda Henrikas, kaip ir mano sunaus. retas vardas, grazus, karaliskas

QUOTE(Kristtute @ 2006 05 05, 16:07)
Aras irgi asocijuojasi su šunimi... Tiesą pasakius žinau, net du šuniukus tokiu vardu 

as irgi zinau nes pries barta mano suo buvo Aras

QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 05, 13:14)
as irgi zinau nes pries barta mano suo buvo Aras
.siaip tai yra zmoniu vardas ir nejausciau komplekso taip vadint vaika
pvz mano drauges suo aleksas
o ir suni pavadinau aru nes vardas baisiai grazus o vaikams dar ne laikas buvo,realizavau ant suns 

Dabar visos neturinčios vaikų pradės save realizuot vadindamos šunis Tomais, Andriais, Mantais ir t.t.... O negalinčios laikyt šunų, vaikus vadins Bosais, Lordais ir t.t... Graži savirealizacija

QUOTE(Kristtute @ 2006 05 05, 17:22)

Dabar visos neturinčios vaikų pradės save realizuot vadindamos šunis Tomais, Andriais, Mantais ir t.t.... O negalinčios laikyt šunų, vaikus vadins Bosais, Lordais ir t.t... Graži savirealizacija

mazas skirtumelis tik tas kad bosai ir lordai yra grynai suniski vardai o aras ir bartas-zmoniu vardai.o sunis vadint zmoniu vardais neuzdrausi

Mano brolio vardas RASIUS, jam 30m, bet dar nei vieno nesutikau su tokiu vardu.
QUOTE(EDITAFNGRL @ 2006 05 05, 17:21)
Mano brolio vardas RASIUS, jam 30m, bet dar nei vieno nesutikau su tokiu vardu.
Nu sorry, bet man šitas vardas

Man berniukui grazus Mažvydas
o man gražūs lietuviški vardai Povilas, Martynas, Matijus,Jokūbas
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 05, 14:35)
mazas skirtumelis tik tas kad bosai ir lordai yra grynai suniski vardai o aras ir bartas-zmoniu vardai.o sunis vadint zmoniu vardais neuzdrausi
ta ir norejau pasakyt duodama pavyzdi kad drauges suo aleksas,tai ka dabar nebevadint aleksu nes kazkas taip suni pavadino?
as nekomleksuota del to

O aš norėjau pasakyt, kad žmones vadint šunų vardais, nei šunis - žmonių vardais įstatymai nedraudžia

P.S. kiekvienam šunų veislyne yra pateikti rekomenduojamų vardų šunims sąrašai. Tai va juose vardai Aras ir Bartas taip pat "pirmose gretose"

QUOTE(muminukas @ 2006 04 24, 09:02)
Na tik ne KONRADAS, nes maniskis si varda jau uzemes

QUOTE(Kristtute @ 2006 05 06, 11:33)
O aš norėjau pasakyt, kad žmones vadint šunų vardais, nei šunis - žmonių vardais įstatymai nedraudžia
Bet va reik jaust ribą viskam
P.S. kiekvienam šunų veislyne yra pateikti rekomenduojamų vardų šunims sąrašai. Tai va juose vardai Aras ir Bartas taip pat "pirmose gretose"
Mažas skirtumėlis ane.... bet taip jau gaunas, kad šie vardai kaip ir ne "gynai" žmoniški išeina

tu man jau atleisk bet nusneki gerokai

Papildyta:
ps
pagal tavo istabia logika VISI vardai yra ne grynai zmogiski,matyt koks nors gyvunelis daugeliu 'grynai zmogisku' vardu pavadinti