Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl būtent taip pavadinote mažylį?

Siulau varda Henrikas, kaip ir mano sunaus. retas vardas, grazus, karaliskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2006 05 05, 16:07)
Aras irgi asocijuojasi su šunimi... Tiesą pasakius žinau, net du šuniukus tokiu vardu  lotuliukas.gif

as irgi zinau nes pries barta mano suo buvo Aras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .siaip tai yra zmoniu vardas ir nejausciau komplekso taip vadint vaika smile.gif pvz mano drauges suo aleksas lotuliukas.gif o ir suni pavadinau aru nes vardas baisiai grazus o vaikams dar ne laikas buvo,realizavau ant suns tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 05, 13:14)
as irgi zinau nes pries barta mano suo buvo Aras biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .siaip tai yra zmoniu vardas ir nejausciau komplekso taip vadint vaika smile.gif pvz mano drauges suo aleksas lotuliukas.gif o ir suni pavadinau aru nes vardas baisiai grazus o vaikams dar ne laikas buvo,realizavau ant suns tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dabar visos neturinčios vaikų pradės save realizuot vadindamos šunis Tomais, Andriais, Mantais ir t.t.... O negalinčios laikyt šunų, vaikus vadins Bosais, Lordais ir t.t... Graži savirealizacija doh.gif Gražiai gyvenam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2006 05 05, 17:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Dabar visos neturinčios vaikų pradės save realizuot vadindamos šunis Tomais, Andriais, Mantais ir t.t.... O negalinčios laikyt šunų, vaikus vadins Bosais, Lordais ir t.t... Graži savirealizacija  doh.gif  Gražiai gyvenam  thumbup.gif

mazas skirtumelis tik tas kad bosai ir lordai yra grynai suniski vardai o aras ir bartas-zmoniu vardai.o sunis vadint zmoniu vardais neuzdrausi biggrin.gif ta ir norejau pasakyt duodama pavyzdi kad drauges suo aleksas,tai ka dabar nebevadint aleksu nes kazkas taip suni pavadino? lotuliukas.gif as nekomleksuota del to tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Mano brolio vardas RASIUS, jam 30m, bet dar nei vieno nesutikau su tokiu vardu.
Atsakyti
QUOTE(EDITAFNGRL @ 2006 05 05, 17:21)
Mano brolio vardas RASIUS, jam 30m, bet dar nei vieno nesutikau su tokiu vardu.

Nu sorry, bet man šitas vardas wacko.gif dry.gif blink.gif Įsivaizduokit kokį Ingių lotuliukas.gif
Atsakyti

O mano sūnūs -Eividas,Modestas,Žilvinas.Dar man grazus vardas-Nėjus.
Atsakyti
Man berniukui grazus Mažvydas
Atsakyti
o man gražūs lietuviški vardai Povilas, Martynas, Matijus,Jokūbas
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 05, 14:35)
mazas skirtumelis tik tas kad bosai ir lordai yra grynai suniski vardai o aras ir bartas-zmoniu vardai.o sunis vadint zmoniu vardais neuzdrausi biggrin.gif ta ir norejau pasakyt duodama pavyzdi kad drauges suo aleksas,tai ka dabar nebevadint aleksu nes kazkas taip suni pavadino? lotuliukas.gif as nekomleksuota del to tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

O aš norėjau pasakyt, kad žmones vadint šunų vardais, nei šunis - žmonių vardais įstatymai nedraudžia biggrin.gif Bet va reik jaust ribą viskam ax.gif

P.S. kiekvienam šunų veislyne yra pateikti rekomenduojamų vardų šunims sąrašai. Tai va juose vardai Aras ir Bartas taip pat "pirmose gretose" tongue.gif Mažas skirtumėlis ane.... bet taip jau gaunas, kad šie vardai kaip ir ne "gynai" žmoniški išeina g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristtute: 06 gegužės 2006 - 09:38
QUOTE(muminukas @ 2006 04 24, 09:02)
KONRADAS  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nepažįstu nė vieno smile.gif

Na tik ne KONRADAS, nes maniskis si varda jau uzemes tongue.gif Ir dar galeciau puiku varda pasiulyt, bet kad pati laukiuosi ir laikau vardeli savo vaikiukui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2006 05 06, 11:33)
O aš norėjau pasakyt, kad žmones vadint šunų vardais, nei šunis - žmonių vardais įstatymai nedraudžia  biggrin.gif  Bet va reik jaust ribą viskam  ax.gif

P.S. kiekvienam šunų veislyne yra pateikti rekomenduojamų vardų šunims sąrašai. Tai va juose vardai Aras ir Bartas taip pat "pirmose gretose"  tongue.gif  Mažas skirtumėlis ane.... bet taip jau gaunas, kad šie vardai kaip ir ne "gynai" žmoniški išeina  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tu man jau atleisk bet nusneki gerokai biggrin.gif ,riba jauciu todel reksu ar pukiu vaiko nevadinciau,o jei sunis pavadino zmoniu vardais tai ka as dabar negaliu vaiko vadint?man atrodo cia kazkokie tavo kompleksai kuriu as aciu dievui neturiu tongue.gif o aras ir bartas yra ir visada buvo zmoniu vardai.
Papildyta:
ps
pagal tavo istabia logika VISI vardai yra ne grynai zmogiski,matyt koks nors gyvunelis daugeliu 'grynai zmogisku' vardu pavadinti g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti