Merginos, šį mėnesį į Vilnių 10čiai dienų atvažiuoja keletas pick-up'erių iš užsienio. Noriu, kad kuo mažiau merginų apsigautų dėl jų ketinimų. Vienas jų, kurio blog'ą kartais skaitau kad nepasimauti pati, šiuo metu pardavinėja knygą apie merginų "haremo" kūrimą. Jau turi "pagrindinę merginą" ukrainietę ir dabar ten paskelbė apie savo planus ir jau nupirktus bilietus į Vilnių. Bandys "nuskinti Lietuvos vėliavą"...

Jeigu norit tik trumpo nuotykio, prašom jei tik patinka. Bet jie puikiai suokia apie rimtus santykius ir gerus ketinimus, labiau medžioja iš pažiūros normalias, padorias merginas. Tiek baruose ir klubuose, tiek ir dieną gatvėse, parduotuvėse ar bet kur kitur.

Jo įrašas kur paminėtas vizitas Vilniuje čia: http://thisistrouble...-world-example/ Kartu rasite daugiau jo foto ir video. Galite paskaityti daugiau, suprasti kas tai per žmogus.

Perspėkite savo drauges, dukras, kitas merginas ir jei galite paplatinkite kitur. Pasiekim kuo daugiau merginų. Noriu kad jį sutikusios žinotų, kas tai per vienas ir atitinkamai sau priimtų sprendimus.

Foto: http://i0.wp.com/thi.....esize=300,225