Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(fruttys @ 2018 10 16, 14:40)
is promo foto tai originalas smile.gif)) pardavejas kaip ir patikimas, prekiauja ir kitomis Korso prekemis, bet kaina tai visai nedraugiska  ax.gif  gal pasidairykit is USA per tarpininkiu temas, buna labai geru kainu, kad ir is oficialaus korso parduotuves. Be to siuntimas i LT nemazas ir muita gali uzdet, tai kaina gausis kosmine

As noriu per tarpininke ir uzsakyti is ebay. Man svarbiausia isitikinti del pardavejo bei prekes originalumo. Tarpininke neatsako uz ebay parduodamas prekes. Del to ir ieskau informacijos visur. Per ebay ne karto nieko neuzsakinejau, baisu man, kad neapsigauti. O kaina tai labai gera, kiek visur ieskau, tai juodai spalvai nuolaidu retai buna. Aciu Jums uz atsakyma.
Atsakyti
Sveiki, gal kas galite parekomenduoti tarpininke, kuri preka is ebay uk? 4u.gif
Atsakyti
merginos turiu problema pirkau preke , laimejau, tik tada pamaciau , kad ji neorginsli draugiskai paprasiau nutraukti sandori, deja iskele case man, o ta preke pardave kitam aukcijone idejus, as net case negaliu parasyt , kad preke jau parduota unsure.gif
Atsakyti
Retai lankoma temute, bet tikiuosi kad kas nors uzsuks, aciuks.gif . Po ilgesnio laiko atsidariau ebay, kazkodel neberodo pirkimu istorijos ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(varlins @ 2019 08 08, 13:11)
Retai lankoma temute, bet tikiuosi kad kas nors uzsuks,  aciuks.gif . Po ilgesnio laiko atsidariau ebay, kazkodel neberodo pirkimu istorijos  ax.gif .

My ebay-Purchase history
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 08 08, 15:59)
My ebay-Purchase history



Tai butent ir nerodo, raso " You do not have any orders to display in this view.TIP: Change the view using the filters at the top of the section." Taip 2017 ir 2018m. Galvoju, gal net nulauzta paskyra, nes suvedus teisinga slaptazodi, netinka. Bet kazkodel leido prisiregistruoti tuo paciu el.pastu is naujo.
Atsakyti
Pasidalinkit info kokią nemokamą automatinio bidinimo programą naudojat 4u.gif 4u.gif
Atsakyti