man atostogos jau i pabaiga, vaikai tik pas senelius isvaziuoja nuo kitos savaites, mes su vyru turim i kelis renginius bilietus, gimtadieniui gavau dovanu aplankyti italiska restorana... zodziu kol vaiku nebus teveliai atsimins jaunyste

Turkija silta, nuotaika puiki, grizau su nemenku + tai rubuile buvau dabar dar pariebulejau..bet nieko, stos i vezias visas, darbe nebus kada esti ir bus liuks.
vaikas baige 6taklase vidurkiu aukstu, tai esu juo patenkinta. baseine sake nebenori mokytis plaukti vel nuo rudens gris i kitboka, nepastovumas jo mane stebina...nors ko noreti, kada jei ne dabar ismeginti viska juo lab kad sportuoja, o kokia saka tai jau kitas dalykas, nes ne sportininkas auga, labiau realistas skaiciu megejas.
jau pirmoji meile yra, asaru pakalnes ir nusivylimas.
bet viskas idomiau man kaip mamai, ir jam,kaip busimam paaugliui.
maziukas eis i tarnyba leidimo i priesmokykline. tikiuosi praeis nes planas si rudeni i priesmokykline o kita6.5 i 1klase. Matysim kaip tas mamasos planas realizuosis.
Su vyru mastom rugpjuti gal nuskristi kur trumpam tik dviese, tai va tuom ir gyvensim dabar

del meetuko birzelis pas mane pilnai suplanuotas, liepa yra pora laisvu savaitgaliu tad ziurint kada meetukas deliosis. Nors as visai uz buciau ne ant pievutes bet kur nors tarp vln ir kn