Įkraunama...
Įkraunama...

Apvalių ir ne visai 103 temukė

Sveikutes,
man atostogos jau i pabaiga, vaikai tik pas senelius isvaziuoja nuo kitos savaites, mes su vyru turim i kelis renginius bilietus, gimtadieniui gavau dovanu aplankyti italiska restorana... zodziu kol vaiku nebus teveliai atsimins jaunyste smile.gif

Turkija silta, nuotaika puiki, grizau su nemenku + tai rubuile buvau dabar dar pariebulejau..bet nieko, stos i vezias visas, darbe nebus kada esti ir bus liuks.

vaikas baige 6taklase vidurkiu aukstu, tai esu juo patenkinta. baseine sake nebenori mokytis plaukti vel nuo rudens gris i kitboka, nepastovumas jo mane stebina...nors ko noreti, kada jei ne dabar ismeginti viska juo lab kad sportuoja, o kokia saka tai jau kitas dalykas, nes ne sportininkas auga, labiau realistas skaiciu megejas.

jau pirmoji meile yra, asaru pakalnes ir nusivylimas.

bet viskas idomiau man kaip mamai, ir jam,kaip busimam paaugliui.
maziukas eis i tarnyba leidimo i priesmokykline. tikiuosi praeis nes planas si rudeni i priesmokykline o kita6.5 i 1klase. Matysim kaip tas mamasos planas realizuosis.

Su vyru mastom rugpjuti gal nuskristi kur trumpam tik dviese, tai va tuom ir gyvensim dabar smile.gif

del meetuko birzelis pas mane pilnai suplanuotas, liepa yra pora laisvu savaitgaliu tad ziurint kada meetukas deliosis. Nors as visai uz buciau ne ant pievutes bet kur nors tarp vln ir kn biggrin.gif
Atsakyti
vos perskaiciau ka prirasete biggrin.gif

su joninem
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2017 06 23, 21:24)
vos perskaiciau ka prirasete biggrin.gif
su joninem
Ai, aš tai su Mindauginėm sveikinu,gal kas laiku pamatys ;) 4u.gif
Atsakyti
tiksliai, prisidedu, su Mindauginem, ar Mindaugeliu turim :DDDDD

germine ar ne tavo tik gimtadienis neseniai buvo fb maciau?
Atsakyti
Matyt per anksti užėjau ...dar keletą dienų gerų iki Mindauginių biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes bigsmile.gif
pasijungiu beveik niekad biggrin.gif
siandien pridaviau patvarkyti laptopa sena sunus atidave,tai galesiu dazniau,
per telefona ziauriai nepatogu..
organizuojam kaip ir kas met tradiciskai pas mane,jei norinciu yra papildomai,be pastoviu
dalyviu,butu labai smagu rolleyes.gif
apie liepos 15 kaip suprantu eina kalba mirksiukas.gif
Papildyta:
Tiesa,as siuo metu ir prie rubuiliu jau..pridejau 6kg gerumo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 07 liepos 2017 - 15:40
QUOTE(Ingakalnis @ 2017 06 30, 19:29)
Germine ar ne tavo tik gimtadienis neseniai buvo fb maciau?
Mano,mano ax.gif Niekaip dovanos neišsirenku
Atsakyti
Labas ,mergaitės! 4u.gif
Seniai buvau įlindus čia.
Aš kaip Realutė,be kompo cry.gif
Telefonas labai įdomai puslapį man meta,tai apsilankymas sm man kaip įkopt į Everestą.
Papildyta:
Aš vis dar apvali su apvalumais apvalumuose😆
Vyras tas pats tik barzda didesnė.
Vaikai po senoviai 2+ 2brolio karalaitės😉Mūs šeima-krikštatėviai abiem.
Mano su vyru- princesė,o mano vaikio su pussesere-karalaitė.
Pas jaunėlį buvo mokyklos ir jau trečios mokytojos keitimas.Bet dabar gal jau nusimato pastovumas.
Su vyresnėliu kariaujam dėl mokslų.
Vis dar dirbu tam pačiam darbe.
Atsakyti
QUOTE(feneke @ 2017 07 08, 16:35)
Pas jaunėlį buvo mokyklos ir jau trečios mokytojos keitimas.Bet dabar gal jau nusimato pastovumas.
Su vyresnėliu kariaujam dėl mokslų.
Vis dar dirbu tam pačiam darbe.
Apie mokslus ir mokytojkas prašom išsamiau-fb šito nesimato
O ko su mokslais tavo fainuoliui negerai?Gal mamka nor apvalių dešimtkių?Baik,tu ne tokia ;)
Darbas...blyn,nespėju sekti...tu kur? 4u.gif
Atsakyti
Laba.
QUOTE(Germinė @ 2017 07 10, 23:06)
Apie mokslus ir mokytojkas prašom išsamiau-fb šito nesimato
O ko su mokslais tavo fainuoliui negerai?Gal mamka nor apvalių dešimtkių?Baik,tu ne tokia ;)
Darbas...blyn,nespėju sekti...tu kur?  4u.gif

Tiesiog pirmoj klasėh viena mokytoja buvo,antroj kita,tada mokyklą uždarė ir trečią klasę pradėjom naujoj mokykloj su nauja mokytoja😉
Iš vyresnėlio norisi ,kad su pagrindiniais dalykais išliptų iš 4-5 zonos😒

Aš šią praeitą ir šią savaitę dirbu nepastoviu grafiku: 14-22, 6-14, 12-8
Blogiausia,kai baigi 22 ir pasaki ,kad ryt ateik nuo 6 rolleyes.gif
Bet kitai savaitei turėtų nusistovėt kiek ilgai-nežinia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feneke: 12 liepos 2017 - 06:26
feneke o tu is vis darbo keisti neplanuoji?

Tu juk netoli vln ane?

pas mano dicki ner pr su mokslais.. vidurkis 8.6 metinis.. jei ne lt ir dailes 7 butu manau visai padorus smile.gif mano tisklas kad ir 7toj kl laikytu ne maziau 8 siaip...

mazius tyngi kaip seskas... jau net as pradejau dvejoti ar sugebes jis kita met i pirma kl iseiti 6.7 gal vis tik metus dar palaikyt... zodziu dilema.

Siaip dickis stovyklauja... as anglu kursus pagaliau lankyt pradejau, naujas masiniukas jau baigia prilipti, nes vis spjaudziausi.
vyras tas pats. darbas irgi tik profilis sukasi ir iseina is mano komforto zonos... maniau jau as cia viska zinau, pasirodo reik mokintis girdeti, klausyti ir t.t.t. siaubas kaip ne mano naturai prasyti - as labiau reikalauju biggrin.gif ir t.t.
bet nieko, procesas vyksta. Busiu geresne biggrin.gif

veduos savo mergaites i kina po dangum, baidarem plauksim su darbu, sunus nori gimtadieni lazeriuose svesti,tai jau reik ieskotis kas kur yra.

Gyvenimas lekia, storuliuke ir as bet nera laiko ir svertis, matau ant rubu kad senus reik traukt nes geru laiku per sprindi nesueina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 13 liepos 2017 - 18:30
biggrin.gif Aš gyvenu Kauno pakrašty,dirbu kitam Kauno pakrašty.
Šiam darbe sulaiko labai tinkamos darbo valandos,išleidžia visada ,jei tau kur reikia ir panašiai.
Atsakyti