labas vakaras

sveikutes, kaip laikotes?
gal pasidarome meetuka vilnietes? kuria diena po darbu i grill chil vcup nueitume ar pan.?
gal pasidarome meetuka vilnietes? kuria diena po darbu i grill chil vcup nueitume ar pan.?

QUOTE(Ingakalnis @ 2017 04 22, 17:29)
sveikutes, kaip laikotes?
O kaip tu? 
Aš laukiu birželio...
germine, as tai gerai, visa isisukus darbuose kaip bite maja 
dar vis ramybes nerandau su savo masiniuku kuri spali pirkau tai vis tik susiradau toki kokio norejau, nusipirkau o toyota parduodu, nu kam man po miesta maltis veinai su 7-viete masina
vaikai auga, vyresnelis su mokslais susieme, labai veikia mano sukurta motyvacine programa
bet uz tai n taji karta i ta pati viesbuti teks sparnus kelti
bet ko del mamos norimo vidurkio nepadarys tas sunus.. jam gi mokslai del mamos nuotaikos 
kelialapis apmoketas kelsim sparnus kai mokslo metai pasibaigs... laaaaukiu....
maziukas eis pas psichologus, nes i priesmokykline irgi pasirodo reik praeiti apziura nes ne pagal amziu... tai va ruosiames, tynginys jis.. vyresnelis gudresnis ant mokslo yra ir buvo... o maziukas tai laisvo oro direktorius.
matos kuris i kuri atsigime..
vyras tas pats. darbas tas pats tik didesne ir ivairesne publika suvaldyt reikia, bet nieko, neprazilau vadinas gyvensiu.
labai pykstu kad su svoriu sudukas... nuo geriausiu laiku esu +7kg ir neina susiimti puikiai zinau kad menuo zmonisko rezimo ir buciau mazdaug ok o dabar darbe stresas namie pilnas naktinis relax
va kaip dejau... nu o kaipgi jus ?
kaip kazi zhaliajai zmogeliukas auga?
kaip pati germine laikais?
kitos prazuveles is vis..matyt sukudo ir kudenu temoj sedi

dar vis ramybes nerandau su savo masiniuku kuri spali pirkau tai vis tik susiradau toki kokio norejau, nusipirkau o toyota parduodu, nu kam man po miesta maltis veinai su 7-viete masina

vaikai auga, vyresnelis su mokslais susieme, labai veikia mano sukurta motyvacine programa

kelialapis apmoketas kelsim sparnus kai mokslo metai pasibaigs... laaaaukiu....
maziukas eis pas psichologus, nes i priesmokykline irgi pasirodo reik praeiti apziura nes ne pagal amziu... tai va ruosiames, tynginys jis.. vyresnelis gudresnis ant mokslo yra ir buvo... o maziukas tai laisvo oro direktorius.
matos kuris i kuri atsigime..
vyras tas pats. darbas tas pats tik didesne ir ivairesne publika suvaldyt reikia, bet nieko, neprazilau vadinas gyvensiu.
labai pykstu kad su svoriu sudukas... nuo geriausiu laiku esu +7kg ir neina susiimti puikiai zinau kad menuo zmonisko rezimo ir buciau mazdaug ok o dabar darbe stresas namie pilnas naktinis relax

va kaip dejau... nu o kaipgi jus ?
kaip kazi zhaliajai zmogeliukas auga?
kaip pati germine laikais?
kitos prazuveles is vis..matyt sukudo ir kudenu temoj sedi

QUOTE(Ingakalnis @ 2017 04 24, 18:09)
vyresnelis su mokslais susieme, labai veikia mano sukurta motyvacine programa
Apie šitą prašom smulkiau :
Mano Vyšniai paauglystė.Per kokias tris savaites tapo kažkokia nepažįstama mergina.Kaulino mobilkos,nors tik prieš 1,5m gavo naują.Pažadėjau,jei pusmetis be 7.Tai dabar bijau,kad 6 nebaigtų

maziukas eis pas psichologus, nes i priesmokykline irgi pasirodo reik praeiti apziura nes ne pagal amziu... tai va ruosiames, tynginys jis...
V...jau į mokyklą? 

Realytę mačiau 

kaip pati Germine laikais?
Ar aš? 

QUOTE(Germinė @ 2017 04 25, 15:53)
Apie šitą prašom smulkiau :
Mano Vyšniai paauglystė.Per kokias tris savaites tapo kažkokia nepažįstama mergina.Kaulino mobilkos,nors tik prieš 1,5m gavo naują.Pažadėjau,jei pusmetis be 7.Tai dabar bijau,kad 6 nebaigtų
Nors nuo Naujų turim korepetitorę,kuri su jais dirba.
V...jau į mokyklą?
Taigi neseniai gimė
Kada jo gimtadienis,primink
Realytę mačiau
atrodo.Žalioji irgi švytinčiom akim.Lialius nuostabus
Apie kitas nežinau...Ai,dar gi ta...pamiršau nicką
kur vis rašo "tadam" vietoj tada-irgi gerai atrodo,vaikai dideli,vyras labai toks 
Ar aš?
Nuo atėjimo į temą +20kg
Pirksiu išmaniąją apyrankę ir eisiu vaikščiot.Kelionėj susipažinau su tokia moteriške,tai sakė,kad svorį susireguliavo su 10 000 žingsnių kasdien.Nes sportuoti negaliu,viskas kiaura ir skaudama.O šunė irgi ėmė storėt,tai mudvi abudvi žygiuosim.

V...jau į mokyklą?

Realytę mačiau

Ar aš?

Motyvacine mano grista materialiais dalykais, vidukris 8.5 skrendam i jo norima kelione. tai va ir skrendam panasu kad pasiekia ir virsis ta savo vidurki.
namu darbus tikrinu kas vakara nesvarbu kada namo parsivelku (va siandien tik pries 15min)... Jei kas neaisku aiskinames, terorizuoju as ir tikrinu viska ir namu ir pamokos darbus

del mergaiciu musu temoj kitu,gaila kad nesilanko... nzn ka sako tadam

FB paziuriu kartais foto bet dazniau isijungiu trumpam ir vel non stop...
jeigu sulauksiu atostogu bus gerai, nes stogas ciuoja ..darbe nuo 7 iki 20/21 sedint bet kad kitaip neiseina.... priedurne bet nu o taciau.... zodziu kaifuoju nuo visko visomis prasmemis

del svorio as tyliu, zingsniuoti geraio bet as visas taisykles zinau, ju ne velnio nesilaikau tai ir turi tai ka i burna dedu ant savo sonu

QUOTE(Ingakalnis @ 2017 04 25, 20:45)
nzn kas sako tadam
Julčikas gi 

QUOTE(Ingakalnis @ 2017 04 25, 20:45)
Motyvacine mano grista materialiais dalykais, vidurkis 8.5 skrendam i jo norima kelione.
O kur vaikinas nori?Ne paauglystė jam dar?Taip ir neatsakei,kiek Vyčiui trūksta iki mokyklos.O kodėl leisi,jei matai,kad prie tinginuko?Maniškių šiai dienai Vyšnios 8.24 Pupos 7.96. Tikrai gali dar po balą pasikelt,bet...
QUOTE(Germinė @ 2017 04 25, 22:27)
Julčikas gi
O kur vaikinas nori?Ne paauglystė jam dar?Taip ir neatsakei,kiek Vyčiui trūksta iki mokyklos.O kodėl leisi,jei matai,kad prie tinginuko?
Maniškių šiai dienai Vyšnios 8.24 Pupos 7.96. Tikrai gali dar po balą pasikelt,bet...

O kur vaikinas nori?Ne paauglystė jam dar?Taip ir neatsakei,kiek Vyčiui trūksta iki mokyklos.O kodėl leisi,jei matai,kad prie tinginuko?
Maniškių šiai dienai Vyšnios 8.24 Pupos 7.96. Tikrai gali dar po balą pasikelt,bet...
Turkija long beach viešbučio nori 😃 vyti leisiu nes arba 6,5 arba 7,5 m i pirmą kl. Tai as tik už 6,5. O tavuju vidurkiai geri mano akim
Sveikos gyvos, smagu buvo pasiskaityti...
Man jau stogas čiuožia nuo mokslo, darbo.....laukiu nesulaukiu kol atostogos bus....
Man jau stogas čiuožia nuo mokslo, darbo.....laukiu nesulaukiu kol atostogos bus....
sveikos gyvos
seniai nebuvau cia pasijungus,net keista. seniau nei dienos be sm
Neturiu kompo tik per tel.tai labai nepatogu. Dabar is sunaus pasijungiau. Ryt jau vasara1

QUOTE(Realybe @ 2017 05 31, 19:44)
sveikos gyvos
seniai nebuvau cia pasijungus,net keista. seniau nei dienos be sm
Neturiu kompo tik per tel.tai labai nepatogu. Dabar is sunaus pasijungiau. Ryt jau vasara
Sveikutė 

Pasakok

Sveikutes
Tadam tadam tadam
kazin kur tu germine mane matai kai ismetus mane is fb draugu .... jauciu vel pardei stebi
rietai cia bunu , cia seka tai nelabai ir noriu rasyt
Mum viskas gerai mokslai baigti puikiai , atostogoooos
Linkejimai
ir vis pamastau apie musu vasaros meetuka , ar ivyks siemet

Tadam tadam tadam

rietai cia bunu , cia seka tai nelabai ir noriu rasyt

Mum viskas gerai mokslai baigti puikiai , atostogoooos

Linkejimai