Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

As ir jau 13d po operacijos :)

Dar sulinkus bet pamazu atsilenkiu i vakara pakerta nugara.

Siuvo tirpstanciais siūlais 

Randas zemai graziai 

Netinstu visai.

Atsakyti

akysakys0, 02 Bal 2019 - 18:51, parašė: As ir jau 13d po operacijos :) Dar sulinkus bet pamazu atsilenkiu i vakara pakerta nugara. Siuvo tirpstanciais siūlais Randas zemai graziai Netinstu visai.

 

Pas ka jus operavotes jei ne paslaptis? 😊

Atsakyti
Atrodo, kad mano skysčių kaupimas mažėja. Nors beveik mėnesį nutraukinėjo kartą ar du per savaitę po 300ml ir vis mažiau. Paskutinį kartą nutraukė tik trisdešimt mililitrų, žiūrėjo echoskopu, kad pataikyti iš kur išpunktuoti. Skysčiai nėra baisiausias dalykas, nors pradžioj dėl to ir neramu. Džiaugiuosi, kad visuomet turėjau galimybę nuvažiuoti pas gydytoją ir nereikėjo nerimauti.
Gero sveikimo visoms:)

Nuo operacijos numečiau 9kg. Smagu:)
Atsakyti

Oj geras, kad man taip dievas minus 9kg  :D. Aš prieš op numečiau 7 paskui po op dar 2  :yahoo:. Dar liko 10 numest iki pilno kudumo, nors ir dabar jau gerai jaučiuosi  :4u:, bet norisi dar numestnumest kad dingtų lasinukai juo šonų nes dariau op be nusiurbimo  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Na, man nupjovė du kg (siubtelėjo iš šonų, bet kaip supratua visom pasiurbia, nes negražiai susisiūtų). Prieš operaciją kokius tris buvau numetus, ir po kokius keturis. Dar reiktų penkis numest ir bus ok. Bet iš esmės esu patenkinta, nebėr tos sterblės ir motyvacija visai kita.
Džiaugiuosi, kad nebesikaupia skysčiai. Tikrai kas abejoja, rekomenduoju darytis. Tas nepatogumas ir skaumas tėra menka smulkmena.

Žiūrėsiu kaip viskas atrodys po pusmečio, nes lyg vienoj pusėj darosi vadinamoji "ausis".
Atsakyti

Su tom ausim tai man bent iškart po op jos buvo, o dabar jau nyksta. Praėjo 1men ir 2 sav :) 

Atsakyti

Sveikos ar kuri operavosi pas Gyte Bajan ar D.Daunoraviciu?

Atsakyti
QUOTE(VaidaSa @ 2019 05 20, 23:13)
siubtelėjo iš šonų, bet kaip supratua visom pasiurbia, nes negražiai susisiūtų).

O kas negražiai susisiūtų, jei nesiurbtų? Man visiškai nieko nesiurbė, šonuose raukštlėta truputi siūlė gavos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 02 birželio 2019 - 17:30

Sveikos. Kaip fainai,kad jus atradau! O taip ieskojau visur info,bet norisi isgirsti is jau pasidariusiu. As einu poryt i konsultacija pas Samsanaviciu. Noriu pilvo ir krutines vienu metu. 

Sakykite,o jus nuotraukomis dalinates? Jei taip,kir keliate.Idomu butu paziureti pries ir po ir kokio dydzio randai. Nes internete ziurejau,kad pas kitas labai ilgi randai buna,per puse kuno.

Atsakyti
Šita tema pusiau mirusi. Nemanau, kad kas nors nuotraukomis dalinasi. Seniau lyg ir buvo kažkokia galerija, bet aš niekad ten nebuvau.
Atsakyti
Labas, randas nemažas nuo vieno klubo iki kito. Bet viskas ok, paskui pabala ir viskas neblogai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 11 birželio 2019 - 14:43

Sveikutės. Taip pat nuolat galvojau apie pilvo plastiką... Turiu tris vaikus, pilvas strijuotas ir iššokęs, tarp pilvo raumenų visu ilgiu telpa apie 3 pirštai, ties bamba gal net 4. Šiaip nelabai randu atsiliepimų apie Vilniaus chirurgus, kaip supratau tai populiariausi yra Drasutis ir Daunoravicius, ar yra kas nors šitoj temutėj pas juos pasidariusių? 

Atsakyti