Man kaip ColourPop pionierei tai super tema

Bandžiau šešėlius, lūpų dažus - tiek Lippie Stix Matte, Creme, Matte X formules, tiek Ultra Satin Lip, tiek Ultra Matte, lūpų pieštuką, kreminį pravedimą. Matte lippie stix labai neblogi, nesausina bent man, bet efekto labai matiniu tikrai nepavadinčiau. Matte X lippie stix tai man nerealūs

Turiu Cami ir Love Life, abu tobuli man, absoliučiai matiniai, bet lūpų nesausina. Tiesa, negaliu lygintis su kitomis - mano lūpos sausos, bet jas prižiūriu, tepu balzamais nuolat, tai kažkaip sausinimo nebijau labai, nebent būtų kažkas tikrai labai labai nepakeliamo. Labiausiai nepatogūs gal Ultra Matte lūpų dažai - bet priklauso nuo spalvų. Pvz. Trap ir Solow bent man tai tikrai labai normaliai atrodo ir jaučiasi, Midi - priklauso nuo lūpų būklės, Bumble ir neblogai, bet nelabai nešioju, per tamsi man, o vat Succulent tai jau ne kokia buvo

Ultra Satin ir labai labai

Turiu Echo Park spalvą, labai patinka man nepritept jos "riebiai", o šepetėliu nedidelį kiekį išsklaidyt ant lūpų. Labai noriu dabar Alyssa spalvos. Lūpų pieštukas Aquarius - mano mėgstamiausias lūpų pieštukas. Spalva tobula, labai kreminis ir minkštas, tepasi ir laikosi labai maloniai

Akių šešėliai labai gražūs, bet sklaidosi nelabai lengvai, naudočiau daugiau ant voko, įtapšnojant kaip blizgučius kokius. Kreminis pravedimas - nesąmonė visiška

Spalva "Best O" labai labai graži, žalioms akims - tobula, bet sausas kažkoks, žiauriai sunkiai tepasi ant vokų..