Visiškai neseniai grįžusi iš Koso salos, skubu pasidalinti savo įspūdžiais ir užfiksuotomis akimirkomis iš mano labai trumpų, bet nerealiai turiningų atostogų Koso ir Nisyros salose!
Nors joje viešėjau vos 4 dieneles (pavadinčiau šią kelionę - ilgojo savaitgalio atostogomis :)bet tos dienos buvo be galo turiningos ir įdomios Stengėmės kuo daugiau pamatyti, aplankyti ir patirti. Aišku, viso nespėjom - pasilikom ir kitam karteliui! O kadangi skrydžių kainos į šią salą gana draugiškos kišenei, esu tikra, kad į Kosą dar sugrįšiu ir aplankysim visus kitus Koso kampelius, kurių nespėjome pamatyti!
Na, o iki tol KOSAS man tikriausiai labiausiai asocijuosis su fantastiškai skaniu citrininiu pagal vietinių receptą pagamintu naminiu LIMONADU, (net drįsčiau jį tituluoti pačiu skaniausiu, kurį man kada nors teko ragauti!) Limonadu, kurį, anot reklaminės iškabos, visą išgėręs Jurijus Gagarinas tiesiai į mėnulį išskrido! Ir - - mano naująja RUŽAVA kepure, kurią vėjui nupūtus, vaikštinėjant užgesusio kraterio pakraščiu Nissyros saloje, keturiomis ropojau šlaitu bandydama ją išgelbėti. Tikiuosi, niekas nematė ir juolab nenufotografavo, nes kitu atveju tikrai papulčiau į tą kvailiausių žmonių top'ų sąrašą! smile.gif Bet šįkart ir galva, ir kepurė savo vietoj, o kitą kartą taip nedarysiu! ;)

O dabar kam įdomu ir kas planuojate čia keliauti, dalinuosi savo nuotykiais, įspūdžiais ir patarimais nuo pradžių...

1 dalis http://kristinoskeli...la-i-dalis.html

2 dalis http://kristinoskeli...lis-aplink.html

3 dalis. Nisyros sala, nereali dienos ekskursija iš Koso http://kristinoskeli...ja-is-koso.html

P. S. Dar nepabaigiau visiškai pilnai aprašyti savo kelionės, tad kiekvieną dieną stengsiuosi papildyti ir kuo greičiau pabaigti! ir dar labai atsiprašau, kad viso reportažo neįkėliau į forumą, tiesiog kol kas labai trūksta laiko tai padaryti... verysad.gif