Laba
QUOTE(bangelee @ 2025 06 30, 20:25)
Paskaitau aš kasdien, bet parašyti nelabai turiu ką. Pas mane kitokie darbai. Džiaugiamės susišienavę, šieno karvei užtektų, tad turim ir su atsarga. Supresavo į rulonus, aš praktiškai nė piršto nepajudinau. Vyras pjovė, vartė, sutraukė į eiles. Presuoti samdėm, savo preso neturime, o parvežė irgi vyras, su traktorium. Sunku mažoje daržinėje su tais rulonais susitvarkyti, bet sūnus buvo grįžęs tai pareguliavo ,kad rulonai gražiai pasidėtų. O taip aš džiaugiuosi šia vasara. Karščio nepernešu, prie jūros nevažiuoju, maudytis nenoriu, o lauko augalams toks oras patinka, nekepina ir vis iš dangaus palaisto. Jau valgom beveik visas daržoves šviežias iš savo daržo- bulvės, kopūstus, brokolius, žirnius. Iš šiltnamio pomidorus, agurkus ir morkas. Jau paaugo broileriai, irgi atėjo metas juos į šaldiklį sudėti, nors dar yra likučių iš pereitų metų. O ožkų pieną visaip naudoju, ir šviežią geriam, ir sūrius darau, ir grietinę seperuoju, paskui sviestą ,kastinį darau. Iš parduotuvės pieno produktų neperku jokių. Duoną irgi išsikepu. Taip ir sukuosi namų burbule, net į Mažeikius porą kartų per mėnesį teišvažiuojame. Kai prisikaupia reikalų. Kaime turime Aibę, visko yra nusipirkti. Pasidarėme namisėdos abudu
Bangele, kiek daug pas tave visko

kaip gera skaityti
QUOTE(IngridaB @ 2025 07 01, 06:52)
Krūva tyrimų rudeniui,vasarą kaip suprantu gydytojai atostogauja?
Dirba ir dabar gydytojai, tik gal kiek retesniu grafiku, tikrai, kad atostogų metas. Bet eilės pas juos tai....

pirmadienį Mamai Santariškėse buvo reabilitologo konsultacija, išrašė masažus, bet gydytoja iš karto perspėjo, kad bus ne anksčiau spalio mėn., tokios eilės. Sako eikit užsirašyti. Nuėjom, o ten sako, kad va kaip tik viena pacientė paskambino, kad susirgo ir galite iš karto šią savaitę viską gauti. Tai kaip aklai vištai grūdas. Ir man darbe kiek laisviau, galiu nuvežti-parvežti, ir procedūros iš karto. Juk jei yra problema, tai ją reikia iš karto gydyti, o ne laukti keletą mėnesių, kol dar labiau įsisenės. Bet ką padarysi, kai šitiek ligonių
Užkaitino

gerai tik kad vienai diena, ryt jau vėl kiek vėsiau. Pirmadienį į komandiruotę skrendu, tikiuosi, kad ir ten karščiai atlėgs kiek