Laba diena. Mano vyšnios kažkur pradingo. Nei vienos net mažiausios neliko kai nuvažiavau savaitgalį. Taip ir nesupratau ar paukščiai rado ar žmonės. Apačioje po medžiai anei uogelės. Tai dabar liko laukti aviečių, raudonų serbentų, obuolių. Labai norėčiau pakeliauti, bet viena nesijaučiu saugi ir sugebanti išsikapstyti iš kokių nors nesklandumų. Neturint net minimalios patirties man būtų labai sunku išsikapanoti. Galų gale kas būtų jei sveikata sušlubuotų. Gal sukaupsiu drąsą ir nusipirksiu kokią kelionių organizatorių išvyką. Pati to niekad nedariau, bet manau susigaudysiu. Tai tiek. Rūšiuoju kalnus daiktų. Savo tiek neturiu kiek sutuoktinis prikaupęs. Mes taip įdomiai buvom pasidalinę kambarius- jam 17 kv m, o man 7 kv m. Toks išplanavimas mūsų buto. Tai va tam didesniam tiek visokių dalykėlių kad išmest gaila, ką daryt su tuo nesugalvoju.
Gal čia kam reiktų pianino elektroninės programuojamos klavišų sistemos?
tai tiek
QUOTE(IngridaB @ 2025 07 14, 08:37)
Gal jau senos liepos?Pas mus alkakalnyje,gal šimtametės jau irgi mažai žydi.Šiemet per žydėjimą nebuvau,pernai nuėjau tai tik pačioje viršūnėje žydėjo.Ir tai mažai.
Patinka keliauti,kai būna spyris užpakalin,vaikia išsiunčia.Tada gerai,bet patiems susiplanuoti.
Išėjau laukan,gyliai puola,karšta,tvanku.
Patinka keliauti,kai būna spyris užpakalin,vaikia išsiunčia.Tada gerai,bet patiems susiplanuoti.

Išėjau laukan,gyliai puola,karšta,tvanku.

Seni dauguma medžių, kas buvo jaunesni tai iškirtom kai pradėjo žabarkštynus valyti. Bet kaip greitai atželia iš kelmų, nors vietomis MB pjovė žemės lygiu, bet vis tiek kai kur ja šoktelėjo į viršų. Reiks vėl eiti jiems galvas kapoti... Ir liepos senos, bet pernai labai gausiai žydėjo, medžiai nuo bičių užė, o šiais metais tylu

QUOTE(Enija @ 2025 07 14, 10:12)
Laba diena. Mano vyšnios kažkur pradingo. Nei vienos net mažiausios neliko kai nuvažiavau savaitgalį. Taip ir nesupratau ar paukščiai rado ar žmonės. Apačioje po medžiai anei uogelės. Tai dabar liko laukti aviečių, raudonų serbentų, obuolių. Labai norėčiau pakeliauti, bet viena nesijaučiu saugi ir sugebanti išsikapstyti iš kokių nors nesklandumų. Neturint net minimalios patirties man būtų labai sunku išsikapanoti. Galų gale kas būtų jei sveikata sušlubuotų. Gal sukaupsiu drąsą ir nusipirksiu kokią kelionių organizatorių išvyką. Pati to niekad nedariau, bet manau susigaudysiu. Tai tiek. Rūšiuoju kalnus daiktų. Savo tiek neturiu kiek sutuoktinis prikaupęs. Mes taip įdomiai buvom pasidalinę kambarius- jam 17 kv m, o man 7 kv m. Toks išplanavimas mūsų buto. Tai va tam didesniam tiek visokių dalykėlių kad išmest gaila, ką daryt su tuo nesugalvoju.
tai tiek
tai tiek
Matyt, paukštukai bus puotą surengę

Pradėk nuo dienos kelionių. Tikrai yra be nakvynės, išvažiuojant anksti ryte ir grįžti vakare. Taip įsidrąsinsi palengva ir gal patiks toks keliavimo būdas

Aš kai paskaitau apie daiktų tvarkymus išėjus žmogui, tai pati pradedu galvoti, kad reikia mažinti savo turimo "turto". Kur paskui viską dėti? O tuo labiau ir man to, kas dešimtmečiais guli kažkur stalčiuose nei kada reikėjo, nei reikės

Dukrai kai atidavnėjo savo Yamahą, tai atidavė Mamų unijai. Su džiaugsmu priėmė Santariškių vaikų ligoninė

Kas nukels nuo penkto aukšto pianiną?Man taip tiktų jis į sodybą.
Ir su autobusu parsivežtume.Bet kas nukels?
Stovi ir sūnaus trombonas supakuotas,vis galvoju gal kada užsinorės pagroti?Ir gitaros kelios,būgnai,mb dvi armonikos.Nekalbu pas Ignę kiek pritempta instrumentų.Ir tokių retų prisipirkųsi,pirmą kartą matau.Ir su visais groja.
Gal dabar mokytojas nebe atvažiuoja į namus mokyti bosine gitara groti.Kai sirgau prieš du metus,girdėjau pamoką.Draugė mokosi trimitu irgi mokytojas atvažiuoja į namus.
Jos laisvalaikis kurti muziką,įsirengųsi studiją.

Stovi ir sūnaus trombonas supakuotas,vis galvoju gal kada užsinorės pagroti?Ir gitaros kelios,būgnai,mb dvi armonikos.Nekalbu pas Ignę kiek pritempta instrumentų.Ir tokių retų prisipirkųsi,pirmą kartą matau.Ir su visais groja.

Kažkaip užnešėt į penktą aukštą, tai gal kas ir nukeltų
dabar visokios perkraustymo tarnybos yra, sutarti su jais, atvažiuos vyrai ir saugiai nuneš į apačią. Nemanau, kad taip labai jie visada darbo turi
Dukros pianinas ir pas mus dar bute yra, tik mūsų antras aukštas, tai kiek žemiau. Kelis kartus kalbinau, kad pasiimtų, bet nenori, sako "kur statysiu?" Pas ją name vietos neatsiranda, o čia bute turi tilpti....
grįžus kartais pagroja ir tiek. Stovi geras daiktas nenaudojamas

Labas rytas
nuplovė vakar pas
ypač Lazdynams ir šalia esantiems rajonams kliuvo
Mama buvo visai šalia namų, bet kol grįžo šlapia kiaurai buvo, net ir rankinukas pilnutėlis vandens
Sakė, kad paskui iš karto į dušą sušilti.
Darbe beveik visiems atostogoms, tik vienas kitas kolega dar užsuka. Tokia vasariška tyla koridoriuose
atpranti nuo tokios ramybės per mokslo metus

nuplovė vakar pas

Darbe beveik visiems atostogoms, tik vienas kitas kolega dar užsuka. Tokia vasariška tyla koridoriuose

Labas rytas
Dukra buvo atvažiavus iš Visagino, tai pakeliui, Ignalinos rajone voveraičių nors dalgiu pjauk. Sustojo poroj vietų ir parinko. Pusę kibiro atvežė.
Enija, aš irgi sugrįžau tik Eglei paskatinus. Bet čia man labiau patinka, nes žinutės išlieka nuosekliai. O dabar, kai SM nebe toks populiarus tinklapis, niekas čia mūsų neskaito ir nekomentuoja. Esam ištikimiausios.
Oi, IngridaB, kiek darbelių tave veja.
Kelionės ir man patinka, tik MS niekur jau nenori judėt. O viena nelabai išsiruošiu. Dar ir kalbos barjeras. Na ir finansai. Iš pensijos toli nenukeliausi. Tai vis džiaugiuos, kad mane kas aplanko.
Būtinai pasimatysim.
Dabar į reabilitacijos procedūras važinėju iki liepos 25. O po to lėksiu Visaginan keliom dienom.
Išvykdami į Airiją irgi pas mane sugrįš. Aš juos vešiu į oro uostą.
P.S. nebeturiu laiko emodžius sudėliot. Lekiu į procedūras.
QUOTE(IngridaB @ 2025 07 13, 09:18)
Vakar buvau miške, grybų dar nėra pas mus. Vienas raudonikis, sauja voveraičių, prie virtinių padažas. 

Dukra buvo atvažiavus iš Visagino, tai pakeliui, Ignalinos rajone voveraičių nors dalgiu pjauk. Sustojo poroj vietų ir parinko. Pusę kibiro atvežė.
Enija, aš irgi sugrįžau tik Eglei paskatinus. Bet čia man labiau patinka, nes žinutės išlieka nuosekliai. O dabar, kai SM nebe toks populiarus tinklapis, niekas čia mūsų neskaito ir nekomentuoja. Esam ištikimiausios.
Kelionės ir man patinka, tik MS niekur jau nenori judėt. O viena nelabai išsiruošiu. Dar ir kalbos barjeras. Na ir finansai. Iš pensijos toli nenukeliausi. Tai vis džiaugiuos, kad mane kas aplanko.
QUOTE(mamaEgle @ 2025 07 14, 08:58)
Aurute, ar dar pasimatysite su airiukais kol atostogauja?
Būtinai pasimatysim.
Dabar į reabilitacijos procedūras važinėju iki liepos 25. O po to lėksiu Visaginan keliom dienom.
QUOTE(Aurute @ 2025 07 15, 07:30)
Labas rytas
Būtinai pasimatysim.
Būtinai pasimatysim.
Man irgi čia jaukiau ir labiau įprasta nei kur kitur. O ir iš tiesų ramiau dabar, kai SM likusi kiek dulkėmis užklota. Čia tik Ingridos dėka mes dar turime namus

Pačių geriausių reablitacinių rezultatų, Aurute

Labas rytas.
Va va kalbos barjeras mūms irgi.Jau jei labai kažką reikia,skambiname vaikams ir duodame telefonu kalbėti.Kaip sunku atvažiuoji į viešbutį,o ten niekas nekalba rusiškai,išskyrus Turkiją.
Geriausia dabar Kretoje,važiavome su džipais į kalnus.Vairuotojas pasisodino mb šalia,galvojo papliurps.Ir tyla.

Pirma kelionė į Maltą prieš 10 metų,jokios navigacijos,pusę nakties ieškojome viešbučio,kai reikėjo nuomuojamos mašinos draudimą forminti,vaikai kalbėjo per telefoną.Tokie durneliai pasijaučiame.

QUOTE(IngridaB @ 2025 07 15, 07:39)
Labas rytas.
Va va kalbos barjeras mūms irgi.Jau jei labai kažką reikia,skambiname vaikams ir duodame telefonu kalbėti.Kaip sunku atvažiuoji į viešbutį,o ten niekas nekalba rusiškai,išskyrus Turkiją.
Geriausia dabar Kretoje,važiavome su džipais į kalnus.Vairuotojas pasisodino mb šalia,galvojo papliurps.Ir tyla.
Gerai moteriškę turėjome šiek kalbančią angliškai,tai pavertėjavo.
Pirma kelionė į Maltą prieš 10 metų,jokios navigacijos,pusę nakties ieškojome viešbučio,kai reikėjo nuomuojamos mašinos draudimą forminti,vaikai kalbėjo per telefoną.Tokie durneliai pasijaučiame.

Čia kaip aš pirmą kartą į Airiją skridau prieš 22 metus

Gerai kad aš nenoriu niekur važiuoti. Net į Kauną. Pasiskaičiau jūsų bėdas ir pačiai baisu paliko net prie kompiuterio sėdint Lėktuvu nesu skridusi ir nenoriu. Savaitgali sūnaus šeima ir mažoji buvo grįžę. Pasibuvom kaimo šventėje, paskui dukra su draugu išvažiavo į Rygą ir į Jūrmala porai dienų savo 29 gimtadienio atšvęsti. Pradeda ji po truputį pavažiuoti šen ten. Netoleruoja glitimo maiste net pėdsakų, tai bijo svetur valgyti. Bet šį kartą viskas gerai baigėsi, niekur neapgavo
O sūnus paliko anūką atostogauti savaitei. Dvylikametį. Ir jau antra diena nepavyksta nuvažiuoti į ežerą nusimaudyti. Iki pietų gražu saulėta, po pietų perkūnija . Ir oro temperatūra nukrenta, ir pralynoja iki pavakarės. Bet mūsų kaime nebuvo didelio kiekio lietaus, neužtvindė kaip Mažeikių
. Na, jei nepavyks ežere nusimaudyti, tai gal kitą savaitę jūroje pavyks. Sūnaus šeima atostogaus Preiloje, ir anūką iš mūsų pasiims.