Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Enija,džiugu,kad atsigauni. 4u.gif 4u.gif
Užeik,pasibėdavok.Kas geriau,kai nėra brangiausio,ar kai gyvena,nežinau kaip išsireikšti,kaip svetimas?Atbuvo su vaikais,ir kai likome tik savi su vaikais nuėjo su savo kompu į savo kambarį. ax.gif Jokio bendravimo.Atminties visai nulis,bendravimo su meistrais,visas ūkis ant mano pečių. ax.gif Jau baigiu įprasti,sunku,bet ką darysi?Gerai,kad yra dar vaikai,padeda.
Išleidžiau ,taip fainiai pažaidėme uno,liko tik sūnus su marčia miegoti. ax.gif
Pasibėdavojau ir pirmyn.Kartais pagalvoju,gal geriau likčiau viena?O čia dar reikia kažkam taikyti?Bet vėl vienai likti irgi baugu. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Aurute,dar Airijoje? 4u.gif 4u.gif
Oras visai rudeniškas,daug reikalų šią savaitę. ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

šaunuolės jūs visos wub.gif wub.gif wub.gif Ingrida iš viso atsistebėti negaliu wub.gif tiek energijos ir darbštumo wub.gif wub.gif wub.gif

Mes dar sodybos sezono neuždarėme, bet važiavome jau šeštadienį, o ne penktadienį po darbų. Nebespėjam prisišildyti kambariuko (apie namą nekalbu, kiauras visas doh.gif) MB baigia virtuvę įrengti, sakau, kad pavasarį net pagalvoti negalėjau, kad rudenį turėsiu virtuvę ax.gif Dar reiktų kada žolę nupjauti prieš žiemą, vis pavasarį mažesnė būtų, bet šį savaitgalį labai šlapia buvo. Dar kameras nupirkom, reikės sukabinti. Stebėsime kas lankosi kol mūsų nėra ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

Sveikinuosi jau iš namų. Ten nors internetą ir kompiuterį turėjau, bet nepakako laiko. Ryte vaikus į mokyklą išleist, vartotojo įkelta nuotrauka paskui pietus gamint. Tada parsivest vartotojo įkelta nuotrauka . Vis stengiausi kuo daugiau padaryt kokių nors pusgaminių į šaldiklį. Mylimiems anūkėliams ko nors būtent močiutės. vartotojo įkelta nuotrauka Yra ten visko nusipirkt, bet jie labai mėgsta mano maistą, tai stengiausi. Prikroviau koldūnų, virtinukų su varške, blynelių su varške. Kažkiek marčiai laiko sutaupiau, kad grįžus iš darbo nereiktų skubėt.

Bet šiaip tai kaip atostogas apturėjau. 4u.gif bigsmile.gif

Marčios mama jau palaikomosios slaugos ligoninėj. vartotojo įkelta nuotrauka Kito varianto nebuvo. Gyvena viena. Dabar tik man palankyt reiks. Gerai, kad arti. Pačioj Palangoj.
Vakar tik grįžau iš Airijos, tai šiandien važiuosiu lankyt. Telefonu kai kalbėjom, tai apsiprato su valdiškais namais, visai patenkinta kaip ten rūpinamasi.

QUOTE(IngridaB @ 2025 10 02, 08:35)
Airijoje žada didelį vėją? bigsmile.gif

Tikrai taip. Pajutau to vėjo galią unsure.gif . Einant vaikų iš mokyklos parsivest vėjas sulaužė skėtį vartotojo įkelta nuotrauka . Kitų nuostolių nepatyrėm.

QUOTE(Enija @ 2025 10 11, 21:23)
Pirmais metais žydės, bet vėliau teks kasti ir mesti. Kaip sakė viena botanikė- dabartiniai svogūnėliai tiksliškai užkrėsti virusu naikinančiu žiedo užuomazgą. O kad rasčiau senoviškų paprasčiausių tulpių...

Gal nebūtinai reiks kast ir mest. Pas mano dukrą sodyboj pirktinės žydi kelis metus jau vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti