Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Didžioji parašė žinutę 1.45 ir blim blim,kad beužmigčiau...........tada pelė pradėjo graužtis.Tai tokia ir naktis. blink.gif blink.gif blink.gif
Laukiu baldų atvežant.Kos geras oras nuo ryto,eisiu sodinti svogūnines gėles dar.
Dar reikia iškrauti jau mažiau tonos briketų iš autobuo,vakar mb parvežė.Na gal iki kokio vasario bus jau ramu? ax.gif Tona parduotuvinių briketų,tona iš lentpjūvės,dvi paletės malkų.Juk du namukus,du kubilus reikės kūrenti,du pečiai name. bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena wub.gif

kūrenimo tikrai daug doh.gif o tų malkų/briketų tai, atrodo, nespėji dėti... doh.gif tik įdedi ir vėl dėti reikia. Sodyboje pečius gerai įkaista ir laiko šilumą gerai. Tai nors tiek. Bet MB jau pergyvena, kad labai tirpsta malkos, o ir neplanavome tokio ilgo sodybos sezono schmoll.gif dabar va šią savaitę penktadienį planuoja važiuoti, tai dvi dienos kūrenimo bus. Daugiau penktadienį, paskui antrą dieną tai jau mažiau reikės. Kitai savaitei jau šaltesnius orus žada, gal jau žiema prasidės mastau.gif nors pernai laukėm laukėm ir praėjo pro šalį žiema....

QUOTE(Aurute @ 2025 11 04, 07:09)
Labas rytas  vartotojo įkelta nuotrauka
Oi tos mamų širdys.  vartotojo įkelta nuotrauka Visuomet pergyvenam, kai vaikai keliauja kur toliau. Aš irgi kai žinau, kad kur tolimesnėn kelionėn vyksta domiuosi, kol pasiekia tikslą.

Mūsų krašte žaliuokės jau tiltais auga. unsure.gif  Tik aš jų nerenku. Tiesiog nėra jau kur dėt.  unsure.gif
Ir mums patiems bus naudinga, ne tik Volungėlei. Ilgiuosi be galo anūkų.  vartotojo įkelta nuotrauka

Maniškė šią savaitę plaukioja po Karibų jūrą, sekmadienį iš Majamio išplaukė ir per kelias šalis po vieną dieną, tai ryte mano pirmas darbas pabudus - į telefoną ir kokios naujienos iš jos. Dar ir valandų skirtumas prisideda.
Atsakyti