Laba
QUOTE(Aurute @ 2025 11 05, 07:40)
Labas rytas
Ech, vaikystę priminėt. Aš augau bute su krosniniu šildymu. Ir pelių buvo, grauždavo kažką naktimis.
Aišku, mamai rūpestėlis buvo malkos... anglys... O man tai romantika prie ugnies pasėdėt.

Bet kai pagalvoju, nebenorėčiau grįžt prie krosninio šildymo...
MB po Airijos labai ilgisi židinio. Krosnis ne tas pats kas židinys, bet vis tiek "gyva" ugnelė
QUOTE(IngridaB @ 2025 11 05, 09:00)
MmaEgle,Karibų jūra,kaip faina. Justina atostogauja? :
Privežė baldų pilną namuką dėžėse,kas išrinks kas yra kas?
Laukiu per pietus meistro,atveš roletus pagamintus.
Atostogauja abudu su pusženčiu, tai nuotraukas siunčia kaip paveiksliukai

gal ir neblogas toks atostogų būdas: kelias dienas laive, tai tikrai nereikia lakstyti po visokias gražias/įžymias vietas. Ramiai laiką laive leidi ir mėgaujiesi laive teikiamomis atrakcijomis. O jų ten begalės

neskaitant baseino ant viršutinio denio, teatrai, kinas, kazino, restoranai ir t.t. tai ir ledo arena yra....
QUOTE(Aurute @ 2025 11 07, 07:37)
Labas rytas
Palanga dabar nuostabi [i. Man patinka pasivaikščiot, kai nėra žmonių daugybės. Nemėgstu tos kurortinės industrijos. O dar paprastą darbo dieną ir dar rudenį labai puiku.
Šiandien abu važiuosim prie Minijos. Aš pasibastyt , vyras pažvejot . Nesvarbu pagaus ką ar ne , svarbu lauke pabūsiu, pasivaikščiosiu . Vyras sako: važiuojam vitamino D pasigamint. Man tai amžinai jo trūksta, kai daro tyrimus.
Palanga, tikriausiai, visada nuostabi

vis svajoju aplankyti jūrą ne tik vasarą....
Vitamino D 99% Lietuvos gyventojų trūksta. Niekada papildomai jo vartoti nepamaišys
QUOTE(IngridaB @ 2025 11 07, 08:26)
Vaikai atvežė D vitamino,geriu kasdien,magnį dar,žuvies taukus ir creatiną.Turbūt dėl to užsiveda motoriukas?
Lauke bus galima padirbti,nors reikia klientus priimti,baldus surinkinėti.
Magnį vakare prieš miegą vartok.
Savaitgalis sodyboje. MB nuo ryto tenai, aš šiandien dar į teatrą, baletą žiūrėsiu. Tai ryt važiuosiu, jau ir namas bus normaliai pašildytas